Atkaaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Zagłosowane :) /swoją drogą te inne filmy są tragiczne :eviltong: Ew. jeszcze nr 1 technicznie, ale na pewno nie był robiony przez takich ludzi jak my... Dokładnie tak! Ten pierwszy jako tako :D Ale Borderek rządzi :D Palma: Pomożesz? (wczesniejsza moja odp) Quote
BooBC Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dzięki. Atkaaaa a kochana w jakim programie robisz? :D Jeśli w systemowym (xp) Windows Movie Maker (czy jakoś tak) to zapraszam do rozmowy na gg (5752190) jeśli w innym to i tak zapraszam do rozmowy, ale nie wiem czy zdołam Ci pomóc, ewentualnie wytłumaczę jak robić w tym co ja robię (mi fantastycznie wytłumaczyła Agatka od Nex i Kulki :loveu: ). Pozdrawiam. Quote
Lunatico Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja też zagłosowałam, w końcu trzeba pomagać koleżankom z dogo :p mam nadzieje, że wygrasz :multi: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zagłosowałam oczywiście na numer 3:cool3:trzymam kciuki aby się powiodło! Quote
BooBC Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kochane moje :loveu: :calus::buzi: Co ja bym zrobiła bez Was dogomaniaczek i dogomaniaków :D :D :D Quote
anetta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 I ja również:))))))))) Włączyłam pierwszy film i myślałam że zawału dostane bo głośnik miałam prawie na cały zycher a tam taki wstęp :mdleje: :evil_lol: Zgadzam się z Cambel, one sa tragiczne, obejrzałam trzy i miałam dosyć :roll: Porażka. Nawet nie wiem co one miały przedstawiać... Palma, jeszcze raz gratki za film! Quote
Atkaaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 bankowo wygrasz... przecież tam nie ma żadnych rywali Twój film najlepszy! Quote
martita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Trzeba promowac psie sporty jak sie da, oczywiscie zaglosowalam.Hmmm a co jest do wygrania, jak to podzielisz miedzy wszystkich dogomaniakow???:eviltong: Quote
BooBC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 martita do wygrania jest aparat. A jak podzielę ? Nareszcie będą porządne foty Boogie :eviltong: :D :lol: ;) Nessa, anetta, Kinia, Atkaaaa bardzo Wam dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a co do tego aparaciku to bardzo fajny jest:multi::multi::multi::multi:polecilam nawet jednej dogomaniaczce zeby go kupila...mam slabos do olympusow..a chciala tani aparat co ma duzy zoom i jako takie parametry i wybor padl na wlasnie tego Quote
Guest ajsonowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 przypadkiem trafilam na ten watek... i tez zaglosowalam :razz: Quote
BooBC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Ewelina no to extra :) Mam nadzieję że też zagłosowałaś :evil_lol: :eviltong: ;) ajsonowa dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Palma a będzie więcej tych edycji? :Dtego konkursu na filmik :D Quote
BooBC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Nie wiem :eviltong: Wcześniej było na scenariusz :D :D :D . Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To na stronce zawsze się pojawia co będzie? :D Czy w TV leci? Quote
BooBC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Na www zawsze wszystko jest i w TV też ... ale strona zawsze jest uaktualniona i zawsze są wszystkie konkursy ;) ;) ;) Quote
Daga&Maks Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 zagłosowałam na film ;) inne filmy nie mają szans Quote
BooBC Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Daga & Maks Dziękuję :loveu: Oczywiście zapraszam do rozmowy na temat tego w jakim celu został założony ten topick :D :eviltong: ;) Quote
BooBC Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Obiecałam, że od razu napiszę !!! WYGRAŁAM !!! Wielkie buziaki za pomoc, nie wiem co bym bez Was zrobiła :loveu: :loveu: :loveu: (Wyniki >>TU<< [nie są w kolejności bo bez miejsc było ;-)] ) Kochani jesteście !!! :loveu: Quote
Recommended Posts