Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Uwaga !!!

[/FONT]
Po raz kolejny na antenie :eviltong: :crazyeye: :multi: Nie mogę jeszcze uwierzyć, ale mój film dostał się do pierwszej dziesiątki w konkursie "Dzień filmowy w Zig Zapie" !!! A film był zrobiony oczywiście o agility i frisbee !!! A więc jutro na antenie Zig zap będzie można zobaczyć film mojego autorstwa Film - klik . Sama jeszcze nie wierze, ale w dalszej części widzowie wybierają 3 najlepsze filmy które zostaną nagrodzone aparatami !!! Głosowanie odbywać będzie się na stronie Zig zap więcej tutaj .

Posted

Nooo gratulacje! Może akurat kogoś oglądającego film zachęci do pracy z psem.
Szkoda, że ostatnio akurat mi ZigZapa odłączyli :roll:
Jak już tylko będzie można głosować, to możesz liczyć na nasze głosy :loveu:

Posted

Bardzo Wam dziękuję. Głosować będzie można od poniedziałku na ich stronie (mam nadzieję że faks doszedł, bo inaczej nici ;) ) no i myślę że w poniedziałek napiszę wszystko dokładniej :) :) :) .

Posted

No jeszcze nie ma, ale idę zaraz do koleżanki (może ma DVD) ... a ja musiałam chyba przegapić ten film na Zig zap, bo jakoś jeszcze swojego nie widziałam. :lol: A od jutra ma być głosowanie na www ... wszystko jutro napiszę dokładnie, bo na razie nic na stronie nie ma .... LICZĘ NA WAS :loveu: ;) :loveu:

Pozdro.

Posted

BYŁO !!! BYŁO !!! Jednak to nie żarty !!! :lol: :lol: :lol: Mam numer 3 !!! :multi: :lol: :multi: Nawet nie wiecie jak się cieszę ... teraz w Was nadzieja abym dostała się dalej :loveu: :multi: :loveu:

Pozdrawiam !

Posted

Jejku jak ja się cieszę :lol: Głosowanie jest od jutra ... i jutro wszystko napiszę jak dokładnie to głosowanie wygląda (sama jeszcze nie wiem :lol: :eviltong: :lol: ) a Was proszę podawajcie dalej znajomym !!!

Posted

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bardzo bardzo proszę aby Ci co chcą mi pomóc zagłosowali na film numer 3 !!! :loveu:
Wchodzimy na stronę www.zigzap.pl i klikamy na "dzień filmowy - Głosuj na najlepszy film ". Otwiera nam się okno ... wybieramy film numer 3, zjeżdżamy na sam dół i klikamy koniec! Nie trzeba się logować ... głosowanie zajmuje kilka sekund !!! Wszystkim, którzy mi pomogli serdecznie dziękuję :loveu:
Następnie jeśli ktoś chciałby poświęcić mi jeszcze chwilę proszę o wstawienie to na inne fora, na gg do znajomych etc. ! Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki.

Pozdrawiam Karolina . :loveu:
[/FONT]

Guest Rennatta
Posted

[quote name='palma']

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bardzo bardzo proszę aby Ci co chcą mi pomóc zagłosowali na film numer 3 !!! :loveu:
Wchodzimy na stronę www.zigzap.pl i klikamy na "dzień filmowy - Głosuj na najlepszy film ". Otwiera nam się okno ... wybieramy film numer 3, zjeżdżamy na sam dół i klikamy koniec! Nie trzeba się logować ... głosowanie zajmuje kilka sekund !!! Wszystkim, którzy mi pomogli serdecznie dziękuję :loveu:
Następnie jeśli ktoś chciałby poświęcić mi jeszcze chwilę proszę o wstawienie to na inne fora, na gg do znajomych etc. ! Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki.

Pozdrawiam Karolina . :loveu:
[/FONT]

Zagłosowałam :evil_lol:.