bellatriks Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Właśnie, dziewczyny, prosimy o wersję z wywiadem :D Quote
BooBC Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dziś Agnieszka od Figo powinna wstawić ... taką bynajmniej mam nadzieję :lol: :eviltong: ;) Quote
BooBC Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Uwaga !!! [/FONT]Po raz kolejny na antenie :eviltong: :crazyeye: :multi: Nie mogę jeszcze uwierzyć, ale mój film dostał się do pierwszej dziesiątki w konkursie "Dzień filmowy w Zig Zapie" !!! A film był zrobiony oczywiście o agility i frisbee !!! A więc jutro na antenie Zig zap będzie można zobaczyć film mojego autorstwa Film - klik . Sama jeszcze nie wierze, ale w dalszej części widzowie wybierają 3 najlepsze filmy które zostaną nagrodzone aparatami !!! Głosowanie odbywać będzie się na stronie Zig zap więcej tutaj . Quote
Cambel&Megi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nooo gratulacje! Może akurat kogoś oglądającego film zachęci do pracy z psem. Szkoda, że ostatnio akurat mi ZigZapa odłączyli :roll: Jak już tylko będzie można głosować, to możesz liczyć na nasze głosy :loveu: Quote
BooBC Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Bardzo Wam dziękuję. Głosować będzie można od poniedziałku na ich stronie (mam nadzieję że faks doszedł, bo inaczej nici ;) ) no i myślę że w poniedziałek napiszę wszystko dokładniej :) :) :) . Quote
BooBC Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No jeszcze nie ma, ale idę zaraz do koleżanki (może ma DVD) ... a ja musiałam chyba przegapić ten film na Zig zap, bo jakoś jeszcze swojego nie widziałam. :lol: A od jutra ma być głosowanie na www ... wszystko jutro napiszę dokładnie, bo na razie nic na stronie nie ma .... LICZĘ NA WAS :loveu: ;) :loveu: Pozdro. Quote
BooBC Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 BYŁO !!! BYŁO !!! Jednak to nie żarty !!! :lol: :lol: :lol: Mam numer 3 !!! :multi: :lol: :multi: Nawet nie wiecie jak się cieszę ... teraz w Was nadzieja abym dostała się dalej :loveu: :multi: :loveu: Pozdrawiam ! Quote
Cambel&Megi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nooooo rewelacja! No to Dogomaniacy, do dzieła, GŁOSUJEMY! Quote
BooBC Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Jejku jak ja się cieszę :lol: Głosowanie jest od jutra ... i jutro wszystko napiszę jak dokładnie to głosowanie wygląda (sama jeszcze nie wiem :lol: :eviltong: :lol: ) a Was proszę podawajcie dalej znajomym !!! Quote
bellatriks Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja niestety Zig Zapa nie oglądałam dzisiaj (w sumie nic nie oglądałam:eviltong:), ale zagłosuję ;) Quote
Atkaaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja też zaglosuje :D A to mój filmik..tylko obraz niewyraźny :( http://www.youtube.com/watch?v=rJsaKcVmaN0 Quote
BooBC Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Uwaga !!! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Bardzo bardzo proszę aby Ci co chcą mi pomóc zagłosowali na film numer 3 !!! :loveu: Wchodzimy na stronę www.zigzap.pl i klikamy na "dzień filmowy - Głosuj na najlepszy film ". Otwiera nam się okno ... wybieramy film numer 3, zjeżdżamy na sam dół i klikamy koniec! Nie trzeba się logować ... głosowanie zajmuje kilka sekund !!! Wszystkim, którzy mi pomogli serdecznie dziękuję :loveu: Następnie jeśli ktoś chciałby poświęcić mi jeszcze chwilę proszę o wstawienie to na inne fora, na gg do znajomych etc. ! Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki. Pozdrawiam Karolina . :loveu: [/FONT] Quote
Atkaaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 już zagłosowałam :) W jakim programie Ty to robisz? Mi zawsze strasznie zniekształcony obraz wychodzi :( Quote
Cambel&Megi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zagłosowane :) /swoją drogą te inne filmy są tragiczne :eviltong: Ew. jeszcze nr 1 technicznie, ale na pewno nie był robiony przez takich ludzi jak my... Quote
BooBC Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Jesteście kochani :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Rennatta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='palma'][FONT=Comic Sans MS]Uwaga !!! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Bardzo bardzo proszę aby Ci co chcą mi pomóc zagłosowali na film numer 3 !!! :loveu: Wchodzimy na stronę www.zigzap.pl i klikamy na "dzień filmowy - Głosuj na najlepszy film ". Otwiera nam się okno ... wybieramy film numer 3, zjeżdżamy na sam dół i klikamy koniec! Nie trzeba się logować ... głosowanie zajmuje kilka sekund !!! Wszystkim, którzy mi pomogli serdecznie dziękuję :loveu: Następnie jeśli ktoś chciałby poświęcić mi jeszcze chwilę proszę o wstawienie to na inne fora, na gg do znajomych etc. ! Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki. Pozdrawiam Karolina . :loveu: [/FONT] Zagłosowałam :evil_lol:. Quote
Recommended Posts