kikou Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 co tak "kropkujecie" Agrusia? nie ma co podrzucać chłopczyka.... bo jutro jedzie po nowe życie do Niemiec, do Reksiu...więc chyba mu się w końcu poszczęści.... Quote
Reksiu21 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na Agrusia:loveu: Quote
lilith27 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 fajno happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: .................................... .................................... kropkuję: ................................ :cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: szkoda, że dopiero teraz ja mu ostatnio ogłoszenia dorabiałam mogłam innemu psu je zrobic ale nie ma to tamto najważniejsze, że los się odmienił Quote
kikou Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 chyba pisałyśmy już na wątku o tym kilka stron wcześniej.... jedzie też Kissi i Czika ale ich chyba nie znasz...:multi::multi: Quote
kikou Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ...jak masz jakieś ogłoszenia, które można przerobić....to Paxiu ma malo ogłoszeń... zawsze się przyda jesli do niego zajrzysz;): http://www.dogomania.pl/forum/f28/depresja-zabija-mnie-powoli-czy-musze-tak-skonczyc-pomoz-122997/index4.html Quote
lilith27 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jeśli tylko znajdę wolną chwilkę......... mam kolejkę czasu za to nie mam na razie Quote
lunarmermaid Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Bardzo się cieszę,to taki śliczny psiak! Niech mu się szczęści w dalszym życiu!!!:multi: Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 czekamy teraz na wiesci od Reksia. a przy okazji proszę glosujcie na krakvecie na p.Wande Przytulisko Przyborowko k/Szamotół link : Forum o psach i kotach Quote
Reksiu21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No, Agri to taki pieszczoch. Zupelnie bezproblemowy do innych psow, z moim ONkiem i dobkiem jest super, wogole je ignoruje. Jednak widac ze byl w schronie cale swoje zycie, bo na smyczy na dworze zachowuje sie jak szalony, gania, szarpie, ciekawy wszystkiego ale sie boi. Po dwoch, od dzisiaj, zachowuje czystosc w domu, dosc szybko zrozumial o co chodzi. Bedzie wyadoptywany jako ostatni z trojki, bo jemu najwiecej czasu musze poswiecic, i go troche oswoic ze wszystkim, takze na zdjecia musicie poczekac, jutro bede robic zdjecia Cziki.:eviltong: Quote
Reksiu21 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 DzisiaJ byl Agri zemna i koniem i moim dobkiem na przejazdzce konnej. Spadlo pol metra sniegu, i gonilismy sobie po polach, on bez smyczy, trzymal sie nas bardzo, i skakal po sniegu jak zajac.:evil_lol: Taki byl szczesliwy, ze chcialam zrobic zdjecia, to mi oczywiscie baterie w aparacie wysiadly, i nic z tego niewyszlo:eviltong: Quote
kikou Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 wyobrażm sobie dokładnie jak musiał sie cieszyć przestrzenią biedaczek po tak długim czasie na małym betonowym , śmierdzącym wybiegu.... Quote
Korenia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tak szybko i bez smyczy! Inteligent :cool3: Cudownie to brzmi i na pewno prześlicznie wyglądało :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Na prawdę to cudowne co dla niego zrobilas :loveu: czekamy na ciąg dalszy wydarzen. Ja dwa pozostale psiaki Kissi i Cziki Quote
Reksiu21 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A, mam nawet zdjecia. Dzis znowu bylismy, bo pogoda byla piekna, nawet KIssi byla tez z nami, tez bez smyczy. Zdjecia wstawie jutro, sa u TZa w aparacie jeszcze, a ide juz spac. Quote
Korenia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czekam z Wielką niecierpliwością na zdjecia :loveu: Quote
Reksiu21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 OK, prosze bardzo, choc niezadobrze widac, bo bylismy dosc daleko.:eviltong: Quote
Sabina02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam za offa, ale... Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. Kto pomoze? BLAGAMY!!!!! ON UMIERA! Zostały mu tylko 2-3 miesiące życia! szukamy DT! hoteliku! POMOCY! Quote
Mikadominika1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja też chciałabym pokazać wątek. Błagamy o pomoc :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wypadek-zlamany-kregoslup-zmiazdzona-lapka-przepuklina-blaga-o-wsparcie-pilne-125802/ Quote
Reksiu21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No wiecie co!! Nawet nikt juz niezagladnie do Agriego!:mad::mad: Quote
kikou Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 zaglądamy..... sanna przepyszna.... :p .... aż chce sie zzielenieć z zazdrości zażywania tej pieknej przestrzeni, konika..... nawet z daleka widać jakie psiaki szczęśliwe, odprężone, w końcu korzystają z życia... Quote
Korenia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja zaglądam :multi: Wydawało mi się, że pisałam, że boskie zdjecia :multi: a jak Agri ogólnie się sprawuje ? Quote
Reksiu21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Agri jest tak spragniony tulenia i czlowieka, ze chodzi zamna krok w krok wszedzie. Jak wyjde z mieszkania i zostanie z dziecmi, to chodzi tak za nimi. Na dworze moge go puszczac luzem przy koniach, bo wogole nieodchodzi odemnie. Gdzie ja pojde, to on stoi przy mnie. Tak mu potrzeba swojej rodzinki, gdzie bedzei tulony i gdzie bedzie sie czul potrzebny.... W poniedzialek zabieram sie za jego zdjecia i ogloszenia, Kissi i Cziki dzis poszly do nowych domkow!!!! Quote
Recommended Posts