Jump to content
Dogomania

Agri - śliczny i kochany po 3 latach doczekał sie domku :):):):)

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co tak "kropkujecie" Agrusia?

nie ma co podrzucać chłopczyka.... bo jutro jedzie po nowe życie do Niemiec, do Reksiu...więc chyba mu się w końcu poszczęści....

Posted

fajno happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:
....................................
....................................
kropkuję:
................................
:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi:

szkoda, że dopiero teraz
ja mu ostatnio ogłoszenia dorabiałam
mogłam innemu psu je zrobic

ale nie ma to tamto
najważniejsze, że los się odmienił

Posted

No, Agri to taki pieszczoch. Zupelnie bezproblemowy do innych psow, z moim ONkiem i dobkiem jest super, wogole je ignoruje. Jednak widac ze byl w schronie cale swoje zycie, bo na smyczy na dworze zachowuje sie jak szalony, gania, szarpie, ciekawy wszystkiego ale sie boi.
Po dwoch, od dzisiaj, zachowuje czystosc w domu, dosc szybko zrozumial o co chodzi. Bedzie wyadoptywany jako ostatni z trojki, bo jemu najwiecej czasu musze poswiecic, i go troche oswoic ze wszystkim, takze na zdjecia musicie poczekac, jutro bede robic zdjecia Cziki.:eviltong:

Posted

DzisiaJ byl Agri zemna i koniem i moim dobkiem na przejazdzce konnej. Spadlo pol metra sniegu, i gonilismy sobie po polach, on bez smyczy, trzymal sie nas bardzo, i skakal po sniegu jak zajac.:evil_lol:
Taki byl szczesliwy, ze chcialam zrobic zdjecia, to mi oczywiscie baterie w aparacie wysiadly, i nic z tego niewyszlo:eviltong:

Posted

zaglądamy.....

sanna przepyszna....
:p .... aż chce sie zzielenieć z zazdrości zażywania tej pieknej przestrzeni, konika..... nawet z daleka widać jakie psiaki szczęśliwe, odprężone, w końcu korzystają z życia...

Posted

Agri jest tak spragniony tulenia i czlowieka, ze chodzi zamna krok w krok wszedzie. Jak wyjde z mieszkania i zostanie z dziecmi, to chodzi tak za nimi. Na dworze moge go puszczac luzem przy koniach, bo wogole nieodchodzi odemnie. Gdzie ja pojde, to on stoi przy mnie.
Tak mu potrzeba swojej rodzinki, gdzie bedzei tulony i gdzie bedzie sie czul potrzebny....
W poniedzialek zabieram sie za jego zdjecia i ogloszenia, Kissi i Cziki dzis poszly do nowych domkow!!!!