Mikadominika1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Jak to zrobić żeby taki banner też mieć? :roll: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 musisz edytowac podpis _ musisz go skopiowiac- pozniej przejsc na panel uzytownika- a pozniej klinac n edytuj sygnature- wklej banerek i zapisz na dole Quote
kikou Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jejku...... lilith27 ale cudownie sie nim zajelas!!!! bardzo dziekujemy:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
lilith27 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Mikadominika1']Jak to zrobić żeby taki banner też mieć? :roll: kliknij na ten post cytuj zaznacz myszką prawym przyciskiem ciąg znaków powyżej zawartych w nawiasie [....] i wybierz opcję kopiuj kliknij panel użytkownika otworzy się nowa strona po lewo będzie w kolumnie pierwszy napis na górze "edytuj podpis" po zmianach na forum to teraz sygnaturka kliknij to otworzy się nowa stronka na środku będą banerki, o ile je masz pod spodem okienko z dziwnym ciągami liczb i innych znaków w takich nawiasach [ ] jeśli nie masz banerków będzie puste okno to będzie wygladało jak okienko do edycji - tworzenia postu po ostatnim zamknietym nawiasie (lub na samym początku) kliknij myszką prawym przyciskiem i wybierz opcję wklej zapisz podpis - sygnaturkę to wszystko dla ułatwienia tu jest instrukcja z obrazkami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111821 wybrałam jeden tylko obrazek dla ułatwienia jeśli zrozumiesz o co chodzi to będziemogła powrócić doppostu z banerkami Quote
Mikadominika1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Twój Panel Kontrolny Twój Profil Edytuj Swój Profil Edytuj Zdjęcie Społeczeństwo Forum Kontakty i Znajomi Grupy Społecznościowe Ustawienia Edytuj Avatar Edytuj Sygnaturę Edytuj Email i Hasło Edycja Opcji Edytuj Listę Ignorowanych Prywatne Wiadomości Foldery Skrzynka odbiorcza Wysłane Lista Wiadomości Wyślij Nową Wiadomość Śledzone Wiadomości Edycja Folderów Subskrypcje Tematów Foldery Subskrybcje Lista Subskrypcji Edycja Folderów Różne Przypomnienie o Wydarzeniach Zapłacone Subskrypcję Dzięki. Ja mam właśnie tak w panelu użytkownika. Nie widzę tu opcji edytuj podpis, spróbowałam wpisać w edytuj zdjęcie url z bannerka Agri ale wyskoczyło coś takiego invalid file Quote
lilith27 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 edytuj sygnaturę to to tam w okienku wklej to znaczy zapis ciagów znaków z dwóch nawiasów [...][....] Quote
Mikadominika1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Piszę żeby sprawdzić czy mam w końcu baner. Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 KOchany moze i na ciebie przyjdzie kolej z domkiem , przydalo by ci sié ogloszenie w gazecie:-( Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Agri piesku nie spadaj,wracamy na górę! Quote
lunarmermaid Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Domek się znajdzie na pewno! Agri jest bardzo ładnym psem,kogoś w końcu zauroczy! Quote
Recommended Posts