Negri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]2508/05[/FONT] [FONT=Arial]Agresor - 4 lata, pies, średniej wielkości, wykastrowany. Jego imię nie jest adekwatne do zachowania. Pod tą "twardą" przykrywką kryje się bardzo przyjazny, wylewny i kontaktowy pies. Domagający się pieszczot i łaknący ludzkiej uwagi. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu jak i w domku z ogrodem ;) Pies jest prze kochany!!!! Niekonfliktowy. Dogaduje się z innymi psami. zawsze spokojny, zrównoważony. Na boksach zawsze jest "ponad to" nie miesza się w bójki, nie zaczepia. Do krat już nie podchodzi.... no bo poco... 2 lata podchodził chyba starczy... widać że stracił już nadzieje całkowicie. Ale jeśli wejdzie się na boks i pozna się psa lepiej to cud miód :loveu: Na prawdę warto mu dać szanse!! [/FONT] Quote
Koperek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rozumiem, że to następny, który czeka na nowe fotki?? :cool3: NOWE FOTOSKI :) Quote
Negri Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jakieś allegro???:cool3::cool3::cool3: dopiero się nauczyłam, wiec mogę po trenowac:razz: Quote
Negri Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Wiesz co chętnie ja też porobię ogł ale jakiś dobry tekst by się przydał Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Byłam dzisiaj w schronie, ale AGRUSIA nie wypatrzyłam...:shake: Nie wiem, chyba schował się w budzie, albo co. Głupol- a tak to bym mu fotki strzeliła:roll: W którym on boksie?? Quote
ecci Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Koperek! [SIZE=2]proszę o nowe fotki! Allegro prawie zrobione, ale zdjęc nie ma! Quote
Koperek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O matko kochana :crazyeye: Na każdym wątku tylko KOPEREK i KOPEREK :cool1: Co jest do cholery??:angryy: Rozumiem, że bez Koperka ani rusz, ale żebyście jednego dnia bez niego nie mogli przeżyć?!?! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Dobra! Mam foty- wstawię, jak mi się będzie chciało!!! :eviltong: Quote
ecci Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bardzo lubię koperek!!! Negri! ja tak jeszcze nie umiem:placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ecci- cierpliwości! :roll:-foty mi się ładują... Quote
ecci Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tobie się ładują przynajmniej! Moje coś nie chcą! To chyba dlatego, ze Kanapcia jest nadal ciężka! Quote
ecci Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Koperek']ecci- cierpliwości! :roll:-foty mi się ładują... Baaaardzo dłuuuugo się ładują!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No niestety, mam tyle pracy, że zasnęłam przy kompie...:oops: :oops: Postaram się dzisiaj wstawić! Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nowe fotki dodane- post 2 (pierwsza strona:lol:) Quote
Reksiu21 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Agri, gdzie twoj domek, tak dlugo juz czekasz>>>:shake: Quote
ecci Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dziękuję Koperek:loveu::loveu::loveu:[SIZE=3] w takim razie jutro cwiczę ALLEGRO:diabloti: Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 umyję schody i się zabieram! Tobie Negri to też tak długo idzie robienie tego allegro? czy jeszcze nie mam wprawy??? Quote
Negri Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Kwestia wprawy ;) Obecnie mam 15 aukcji oczywiście naszych psiaków a plik 8-9 ogłoszeń na 1 psa zajmuje mi max 15 min :eviltong: Ale kiedyś szło mi o wiele wolniej ;) Quote
Recommended Posts