Jump to content
Dogomania

Agri - śliczny i kochany po 3 latach doczekał sie domku :):):):)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]2508/05[/FONT]
[FONT=Arial]Agresor - 4 lata, pies, średniej wielkości, wykastrowany. Jego imię nie jest adekwatne do zachowania. Pod tą "twardą" przykrywką kryje się bardzo przyjazny, wylewny i kontaktowy pies. Domagający się pieszczot i łaknący ludzkiej uwagi. Może mieszkać zarówno w mieszkaniu jak i w domku z ogrodem ;)

Pies jest prze kochany!!!! Niekonfliktowy. Dogaduje się z innymi psami. zawsze spokojny, zrównoważony. Na boksach zawsze jest "ponad to" nie miesza się w bójki, nie zaczepia. Do krat już nie podchodzi.... no bo poco... 2 lata podchodził chyba starczy... widać że stracił już nadzieje całkowicie. Ale jeśli wejdzie się na boks i pozna się psa lepiej to cud miód :loveu: Na prawdę warto mu dać szanse!!

[/FONT]

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronie, ale AGRUSIA nie wypatrzyłam...:shake: Nie wiem, chyba schował się w budzie, albo co. Głupol- a tak to bym mu fotki strzeliła:roll:

W którym on boksie??

Posted

O matko kochana :crazyeye: Na każdym wątku tylko KOPEREK i KOPEREK :cool1: Co jest do cholery??:angryy:

Rozumiem, że bez Koperka ani rusz, ale żebyście jednego dnia bez niego nie mogli przeżyć?!?! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Dobra! Mam foty- wstawię, jak mi się będzie chciało!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Koperek']ecci- cierpliwości! :roll:-foty mi się ładują...

Baaaardzo dłuuuugo się ładują!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kwestia wprawy ;) Obecnie mam 15 aukcji oczywiście naszych psiaków a plik 8-9 ogłoszeń na 1 psa zajmuje mi max 15 min :eviltong: Ale kiedyś szło mi o wiele wolniej ;)