Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
rufusowa jeszcze znajomym nic nie mow, ze Rafli moze trafic do domku, bo powiesz jak juz bedzie na swoim.

masz racje - nie zapeszam

znajomi na razie się nie odzywają :shake:

Posted

Transport Ralfa na trasie Wrocław - Łódź nie stanowi problemu :)
Ja go moge przewieźć z Grudziądza do Gdyni . Pozostaje odcinek Łódź - Grudziądz .
Czy ten dom w Gdyni jest pewny , że go chce ?

Posted

ja teraz wyjezdzam do 1.11 ale Negri przekazalam ifno i odpisala, jak cos to domek bede weryfikowany, bo wiadomo termin troche odlegly to czesto ludziom studzi entuzjazm. wiec proszé sie nie nieciepliwic jak by mnie nie bylo.

Posted

Trasę Wrocław -Łódź Ralf bedzie miał darmową . Również Grudziądz - Gdynia biorę na siebie . Tylko na razie nie ma kto go zabrać z Łodzi do Grudziądza .
No chyba , że znajdziecie kogoś , kto pojedzie bezpośrednio do Gdyni .
W każdym razie jestem na posterunku ;)
A czy jest możliwość , żeby osoba zainteresowana psem też zrobiła część trasy ?

Posted

Negri...do mnie pisala wczoraj ta Pani,ktora chce adoptowac Ralfiego i powiedziala,ze sie nie rozmyslila..czekaja na niego i prosza o date przyjazdu pieska...moze jakbys mogla to zadzwon Kinga do tej Pani;)

Posted

z tego co wiem, to ta Pani miala dzwonic do Kingi po 1.11 ( a nie KInga do niej)Kamila S ja mysle, ze najlepiej napisz tej Pani zeby kontatkowala sié z Kinga bezposrednio, bo im wiécej posrednikowu tym wiécej zamieszania. A tak ta Pani i Kinga bedá wiedzialy na czym stoja i plynnie wymieniac informacje miedzy sobá.

Posted

Gosiu..nie wiem jak dziewczyny sie umawialy..ja pisze tylko,ze ta Pani napisala do mnie,ze czeka na wiadomosc w sprawie transportu,i oczywiscie,ze im mnie posrednikow tym mniej zamieszania,ale jak ta Pani napisala do mnie to po prostu wpisalam ta informacje tutaj..tylko tyle...
a czy Kinga do tej Pani zadzwoni czy odwrotnie to mysle,ze ma tutaj najmniejsze znaczenie....

Posted

Pani miała porozmawiać z rodziną i dać mi znać..... CISZA..... ja wychodzę z założenia ze jak komuś zależny to dzwoni. Osobiście nawet nie wiem gdzie posiałam nr do tej Pani. Kamila jak możesz przekaż jej jeszcze raz mój nr
603 616 546 i jeśli dalej chce to niech zadzwoni i dogadamy sprawę. Ja z niczym nie ruszyłam bo nie miałam potwierdzenia ze na 100% biorą.

Posted

Negri napisał(a):
Pani miała porozmawiać z rodziną i dać mi znać..... CISZA..... ja wychodzę z założenia ze jak komuś zależny to dzwoni. Osobiście nawet nie wiem gdzie posiałam nr do tej Pani. Kamila jak możesz przekaż jej jeszcze raz mój nr
603 616 546 i jeśli dalej chce to niech zadzwoni i dogadamy sprawę. Ja z niczym nie ruszyłam bo nie miałam potwierdzenia ze na 100% biorą.

Negri wysle zaraz tej Pani Twoj numer telefonu;)