toyota Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Z Gdańska lub z Gdyni są fajne dziewczyny brazowa1 i koss . Quote
rufusowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 to ja też trzymam kciuki...a znajomi niech żałują, ze tak długo zwlekali ;) Quote
GoskaGoska Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 rufusowa jeszcze znajomym nic nie mow, ze Rafli moze trafic do domku, bo powiesz jak juz bedzie na swoim. Quote
rufusowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 GoskaGoska napisał(a):rufusowa jeszcze znajomym nic nie mow, ze Rafli moze trafic do domku, bo powiesz jak juz bedzie na swoim. masz racje - nie zapeszam znajomi na razie się nie odzywają :shake: Quote
toyota Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Transport Ralfa na trasie Wrocław - Łódź nie stanowi problemu :) Ja go moge przewieźć z Grudziądza do Gdyni . Pozostaje odcinek Łódź - Grudziądz . Czy ten dom w Gdyni jest pewny , że go chce ? Quote
Kamila_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 z tego co ja wiem to domek jest pewny,ze go chce,ale ostatecznie wie Kinga;) Quote
GoskaGoska Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja teraz wyjezdzam do 1.11 ale Negri przekazalam ifno i odpisala, jak cos to domek bede weryfikowany, bo wiadomo termin troche odlegly to czesto ludziom studzi entuzjazm. wiec proszé sie nie nieciepliwic jak by mnie nie bylo. Quote
toyota Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Trasę Wrocław -Łódź Ralf bedzie miał darmową . Również Grudziądz - Gdynia biorę na siebie . Tylko na razie nie ma kto go zabrać z Łodzi do Grudziądza . No chyba , że znajdziecie kogoś , kto pojedzie bezpośrednio do Gdyni . W każdym razie jestem na posterunku ;) A czy jest możliwość , żeby osoba zainteresowana psem też zrobiła część trasy ? Quote
rufusowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 moze napiszcie na wątku transportowym?Ruda jest z Łodzi - mozna jej zapytać Quote
Negri Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Wiecie co zainteresowana dalej milczy :( Więc nie wiem czy odezwie sie po 1.11 czy już w ogóle.......... Quote
Koperek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 RALFIKU kochanie... :-( ...ostatnio.... Quote
Kamila_s Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Negri...do mnie pisala wczoraj ta Pani,ktora chce adoptowac Ralfiego i powiedziala,ze sie nie rozmyslila..czekaja na niego i prosza o date przyjazdu pieska...moze jakbys mogla to zadzwon Kinga do tej Pani;) Quote
mru Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 czyli domek czeka? :) a sprawdzony? :) Ralf, szykuj się ! Quote
Kamila_s Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ja wciaz tez pytam czy Kinga mialas czas dzwonic do tej Pani???wiem,ze nie macie czasu..jak mozesz to napisz cos...ja odpisze do tej Pani od Ralfika....;) Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 z tego co wiem, to ta Pani miala dzwonic do Kingi po 1.11 ( a nie KInga do niej)Kamila S ja mysle, ze najlepiej napisz tej Pani zeby kontatkowala sié z Kinga bezposrednio, bo im wiécej posrednikowu tym wiécej zamieszania. A tak ta Pani i Kinga bedá wiedzialy na czym stoja i plynnie wymieniac informacje miedzy sobá. Quote
Kamila_s Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gosiu..nie wiem jak dziewczyny sie umawialy..ja pisze tylko,ze ta Pani napisala do mnie,ze czeka na wiadomosc w sprawie transportu,i oczywiscie,ze im mnie posrednikow tym mniej zamieszania,ale jak ta Pani napisala do mnie to po prostu wpisalam ta informacje tutaj..tylko tyle... a czy Kinga do tej Pani zadzwoni czy odwrotnie to mysle,ze ma tutaj najmniejsze znaczenie.... Quote
Negri Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Pani miała porozmawiać z rodziną i dać mi znać..... CISZA..... ja wychodzę z założenia ze jak komuś zależny to dzwoni. Osobiście nawet nie wiem gdzie posiałam nr do tej Pani. Kamila jak możesz przekaż jej jeszcze raz mój nr 603 616 546 i jeśli dalej chce to niech zadzwoni i dogadamy sprawę. Ja z niczym nie ruszyłam bo nie miałam potwierdzenia ze na 100% biorą. Quote
Kamila_s Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Negri napisał(a):Pani miała porozmawiać z rodziną i dać mi znać..... CISZA..... ja wychodzę z założenia ze jak komuś zależny to dzwoni. Osobiście nawet nie wiem gdzie posiałam nr do tej Pani. Kamila jak możesz przekaż jej jeszcze raz mój nr 603 616 546 i jeśli dalej chce to niech zadzwoni i dogadamy sprawę. Ja z niczym nie ruszyłam bo nie miałam potwierdzenia ze na 100% biorą. Negri wysle zaraz tej Pani Twoj numer telefonu;) Quote
NaamahsChild Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Czy coś wiadomo na temat Ralfika..?:roll: Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no wlasnie? Pisala dzis do Negri co z Ralfem wiec trzeba czekac na odpowiedz Quote
Recommended Posts