makatka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cholerne bydlaki :/ a sunie cudna i przeurocza. Quote
lavinia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 właśnie wróciłam od Gizmusia, rozmawiałam po drodze z Magdą - Gracja zyje, Magda zyje, wszystko jest ok. A Gizmo dziś STAŁ przy jedzeniu !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wszystko żyje! Super. Eh, Gizmuś. Słonko kochane. Quote
Lulka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 piekna sunia :loveu: i coraz to nowsze praktyki pozbywania sie psow :shake: ale lepsze to niz srodek lasu :angryy: Maupo jestes wielka ;) :loveu: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mar.gajko napisał(a):Wszystko żyje! Super. Eh, Gizmuś. Słonko kochane. It's still alive...:scared::happy1::shocked!: Maupo, jesteś niesamowita!!!:Rose: Quote
Maupa4 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zostałyśmy przed chwilą OCALONE !!! :multi::multi::multi: Nie pożre mnie już śliczniutka, młodziutka laleczka asteczka ... :diabloti: Quote
makatka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 noo.. taka krwiożercza bestia pewnie by Cię zalizała na śmierć :D relację proszę obszerniejszą, a nie lapidarne "wszyscy żyjemy" :P Quote
doddy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sunia - Gracja nie jest z pewnoscia... Zostala przezwana na ZOCHE - to takie akuratne imie do niej :diabloti: Zocha ma ok. 9 miesiecy. Jest malo wychowana... Odstawilismy ja do domu tymczasowego i czekamy na wiesci. Zosi pilnie potrzebna sterylka, bo moze byc w ciazy. Tatuazu ani chipa sunia nie ma. Quote
Lulka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ciekawe co za konowały nadal uszy kopiują :mad: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Lulka napisał(a):ciekawe co za konowały nadal uszy kopiują :mad: Lulko, wciąż takich na pęczki, co innego głoszą, co innego robią. Quote
doddy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zocha jest niedobra do psow i terroryzuje Diabla (psa rezydenta). Jak tak dalej pojdzie to wyladuje w kojcu. Nawet na spacerze do niego wyskakuje. Do ludzi na razie ok. Quote
mar.gajko Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Po co było zmieniac imię? Gracja (jak imię wskazuje) to sama słodycz, a Zocha, to nei jest łagodne stworzenie, Zochy to apodyktyczne są. Dobrze , że u Maupy nie była Zocha tylko Gracja. Bo by się działo. Quote
doddy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kto sie dorzuci do sterylki? Sunia moze byc w ciazy i zabieg jest pilnie potrzebny! Quote
Maupa4 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pewnie ja ... jak mnie uratowałaś to czuję się zobowiązana ... Quote
mar.gajko Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A ja nie mam. Chwilowo, mam nadzieję. I się nei dorzucę. A ile to u was (tj. w stolicy)? Quote
doddy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak sie uda to 200zl. Jak sie nie uda to 300zl. Dzieki Maupo. Quote
doddy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Oglosilam Tosie na kilkunastu portalach ogloszeniowych. Nawet mialam juz jedno zapytanie. Jesli ktos chce pomoc w dawaniu ogloszen bede wdziczna. Jesli ktos chce pomoc w rozwieszaniu ogloszen, wzor ktory mozna wydrukowac: Quote
doddy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Rozdzwonily sie te ludzie... Jeden dom calkiem fajnie brzmiacy pod Radomiem. Wiec szybko organizujemy sterylke i mozemy sprawdzac warunki przed adopcja. Quote
Recommended Posts