lavinia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wczoraj wieczorem, na Polach Mokotowskich - samochód - srebrna Toyota Avensis - wysiadł "pan", przywiązał sumię do drzewa, odjechał........ ludzie, którzy wszystko widzieli odwiązali sunię, siedzieli w tym miejscu przez 2 godziny, licząc na to, ze "pan" wróci....oczywiście na próżno...nie wrócił... Sunia jest młoda, piaskowa z białymi znaczeniami. Ma bardzo krótko przycięte uszy, jest zadbana. Ma na szyi drogą obrożę i łańcuszek..... łagodna, nie reaguje na koty, przyjacielska. W tej chwili jest u Magdy ( Maupy ) w pracy, w kanciapce - i to jest wielki problem, bo Magda panicznie boi się astów....panicznie !!! Poza tym Magda ma 8 psów własnych i po prostu nie da rady... prosimy o DT, cokolwiek - ciotka Doddy juz na szczęście jest obudzona i poinformowana, więc mam nadzieję, że pomoc nadejdzie wkrótce :loveu: foty; Quote
doddy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jak beda zdjecia to sie zaczne zastanawiac :diabloti: Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No jak można było TO zrobić Maupie:niewiem: Asteczkę jej dać:diabloti: Przecież się zamęczy ze strachu:watpliwy: :nono: Nieładnie, oj, nieładnie. Quote
lavinia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Maupa nawet do kibla nie pójdzie cały dzień.....bo musiałaby przechodzic koło krwiożerczej astki.......:evil_lol::evil_lol: pomocy !!! Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mocznicy dostanie i bulgoty sierotami będą:-( A Motilla poleci, poleci...:-( Quote
Maupa4 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad: Serce mam w gardle, zastanawiam się czy jeszcze mi pika - chociaż chyba pika bo mnie boli, ręce mi się trzęsą a ona się na mnie ... gapi. Jak nic zeźreć mnie chce :cool3: Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gapi się na Ciebie, bo Cię lubi. Ale nie konsumpcyjnie tylko emocjonalnie. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Maupa4']Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad: Serce mam w gardle, zastanawiam się czy jeszcze mi pika - chociaż chyba pika bo mnie boli, ręce mi się trzęsą a ona się na mnie ... gapi. Jak nic zeźreć mnie chce :cool3: Podeśle ci mojego minijamola uwielbia astki, rotki, boksie i generalnie wszystkie psy Baskervillów. A tak poważnie szkoda że ktoś nie spisał numerów tego pana, ale z drugiej strony g... by to dało. Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Isadora7 napisał(a):A tak poważnie szkoda że ktoś nie spisał numerów tego pana, ale z drugiej strony g... by to dało. Ostatecznie pewnie nic, ale można go było pociągac po policjach, prokuraturach. Wezwanie by dostał, awizo z policji, takie tam drobne stresy... Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mar.gajko napisał(a):Ostatecznie pewnie nic, ale można go było pociągac po policjach, prokuraturach. Wezwanie by dostał, awizo z policji, takie tam drobne stresy... No fakt przynajmniej by go z deczka podQ...ło Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Maupa referuj JAK ona sie gapi na Ciebie. I co mówi jak ją głaszczesz?? Quote
lavinia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 foty cd; ona jest śłiczna :loveu: więcej fotek w pierwszym poście Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Piękna! Zadbana. Maupo nie bój się. Sama słodycz z oczków jej bije. Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Przy obroży widac jakąs plakietke okrągłą. Jakiś numer???? Może coś się da sprawdzić? Quote
lavinia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 to plakietka producenta obroży Maupa będzie się mogła wysikać dzis po południu !!!!! :lol: niunia jest rzeczywiscie piękna.....aż się wierzyc nie chce....taki "pan"....... Quote
Maupa4 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ona ma obrożę "firmóweczkę" i te obroże mają takie "plakietki" ... :oops: Quote
doddy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Co by piekna astusia nie musiala bac sie cioci Maupy i jej zoo, ciotka doddy ja zabierze po poludniu. :eviltong: Zbiorke na sterylke oglaszajcie :diabloti: Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Żądam, coby Maupa się choc raz na godzinę odezwała. Bo nie wiem czy jej serce jeszcze tyka, czy już nie. Quote
lavinia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Maupa, a może sprawdż, czy mała ma tatuaż ???:evil_lol: musisz ja pomiziać trochę i sprawdzić pachwiny :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
hop! Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Maupa4']Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad: Serce mam w gardle, zastanawiam się czy jeszcze mi pika - chociaż chyba pika bo mnie boli, ręce mi się trzęsą a ona się na mnie ... gapi. Jak nic zeźreć mnie chce :cool3: Ja się nie śmieję. Też się boję astów, zwłaszcza tych, których nie znam. Quote
Maupa4 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie ma tatuażu, nie ma uszu ... ma ogon i ogrooomną paszczę ... nie będę na razie sprawdzać czy ma zęby - nie interesuje mnie to jak dla mnie to może być bezzębna (i niech tych zębów nie ma jak najdłużej):diabloti: Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hop! napisał(a):Ja się nie śmieję. Też się boję astów, zwłaszcza tych, których nie znam. A ja się boje jamników i pinczerków. Powaznie. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mar.gajko napisał(a):A ja się boje jamników i pinczerków. Powaznie. Słuuuuucham?? Jamników??:mad::mad: Podejśc z moim + tymczasem? Mój stały naprawde uwielbia Baskervile, chowany był przez boksia i teraz wszystkie takie uważa ze są tez takie kluchy jak boksie. W kwestii pinczerków to się zgodzę Quote
Recommended Posts