Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem, na Polach Mokotowskich - samochód - srebrna Toyota Avensis - wysiadł "pan", przywiązał sumię do drzewa, odjechał........

ludzie, którzy wszystko widzieli odwiązali sunię, siedzieli w tym miejscu przez 2 godziny, licząc na to, ze "pan" wróci....oczywiście na próżno...nie wrócił...

Sunia jest młoda, piaskowa z białymi znaczeniami. Ma bardzo krótko przycięte uszy, jest zadbana. Ma na szyi drogą obrożę i łańcuszek.....

łagodna, nie reaguje na koty, przyjacielska.

W tej chwili jest u Magdy ( Maupy ) w pracy, w kanciapce - i to jest wielki problem, bo Magda panicznie boi się astów....panicznie !!! Poza tym Magda ma 8 psów własnych i po prostu nie da rady...

prosimy o DT, cokolwiek - ciotka Doddy juz na szczęście jest obudzona i poinformowana, więc mam nadzieję, że pomoc nadejdzie wkrótce :loveu:

foty;

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad:
Serce mam w gardle, zastanawiam się czy jeszcze mi pika - chociaż chyba pika bo mnie boli, ręce mi się trzęsą a ona się na mnie ... gapi. Jak nic zeźreć mnie chce :cool3:

Posted

[quote name='Maupa4']Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad:
Serce mam w gardle, zastanawiam się czy jeszcze mi pika - chociaż chyba pika bo mnie boli, ręce mi się trzęsą a ona się na mnie ... gapi. Jak nic zeźreć mnie chce :cool3:

Podeśle ci mojego minijamola uwielbia astki, rotki, boksie i generalnie wszystkie psy Baskervillów.

A tak poważnie szkoda że ktoś nie spisał numerów tego pana, ale z drugiej strony g... by to dało.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A tak poważnie szkoda że ktoś nie spisał numerów tego pana, ale z drugiej strony g... by to dało.

Ostatecznie pewnie nic, ale można go było pociągac po policjach, prokuraturach. Wezwanie by dostał, awizo z policji, takie tam drobne stresy...

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ostatecznie pewnie nic, ale można go było pociągac po policjach, prokuraturach. Wezwanie by dostał, awizo z policji, takie tam drobne stresy...

No fakt przynajmniej by go z deczka podQ...ło

Posted

to plakietka producenta obroży

Maupa będzie się mogła wysikać dzis po południu !!!!! :lol:

niunia jest rzeczywiscie piękna.....aż się wierzyc nie chce....taki "pan".......

Posted

Co by piekna astusia nie musiala bac sie cioci Maupy i jej zoo, ciotka doddy ja zabierze po poludniu. :eviltong:

Zbiorke na sterylke oglaszajcie :diabloti:

Posted

[quote name='Maupa4']Kurka wodna ... śmiejcie się, śmiejcie :mad:
Ja się nie śmieję. Też się boję astów, zwłaszcza tych, których nie znam.

Posted

Nie ma tatuażu, nie ma uszu ... ma ogon i ogrooomną paszczę ... nie będę na razie sprawdzać czy ma zęby - nie interesuje mnie to jak dla mnie to może być bezzębna (i niech tych zębów nie ma jak najdłużej):diabloti:

Posted

mar.gajko napisał(a):
A ja się boje jamników i pinczerków. Powaznie.

Słuuuuucham?? Jamników??:mad::mad: Podejśc z moim + tymczasem? Mój stały naprawde uwielbia Baskervile, chowany był przez boksia i teraz wszystkie takie uważa ze są tez takie kluchy jak boksie.

W kwestii pinczerków to się zgodzę