AguśSosnowiec Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pojechałyśmy. Malutka była bardzo wystraszona, trzęsła się bardzio jadąc autobusem. Potem usnęła i przespała reszta podróży. Pani czekała juz w umówionym miejscu, maleńka wycałowała ja na powitanie... Po chwili dołączyła do nas ciocia Blondi- to ona nakierowała Panią na nas.. I tak razem pojechałysmy do domku Pani.. Warunki: Pani ma dwóch synów, 7 i 10 lat, mają juz kotkę 5-cio miesięczną (Pani bała się jak zareaguje na sunię..), mają także działkę na którą jeżdżą w ciepłe dni.. Kotka na początku się zdziwiła widokiem niewiele od niej mniejszej suczki, potem się wystaszyła, a potem obie panienki juz wariowały po całym domu.. Moi drodzy, chciałabym Wam powiedzieć, że NIE MIAŁAM ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI zostawiając Pysię u tych Państwa!!!!!!!! :loveu: Zatem pragnę oznajmić wszem i wobec, że nasza słodzizna MA SUPER DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao: A to wszystko dzięki cudownej fantastycznej Blondi, która podała Pani namiary na nas!!! (Pani dzwoniła do niej w sprawie innego pieska, ale on juz został wyadoptowany) AGUSIA WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Acha! Muszę tu jeszcze wspomnieć, że Pani Jola (od dzisiaj właścicielka Pysi:loveu: ) nieco się przygotowała przed naszym przyjazdem, mimo iż wiedziała że nie wiadomo czy sunia u niej zostanie, bo wizyta przedadopcyjna :loveu: Na miejscu, w domku, na maleńką czekał koszyczek a w nim cieplutki kocyk, czekała również śliczna czerwona obróżka i Royalek dla maluchów (Pani bardzo się obawiała czy aby napewno dobrą karmę kupiła, czy nie zaszkodzi małej:eviltong: ) Ciężko mi była się rozstać z tym maluszkiem, ale jak się żegnałyśmy miałam wrażenie że jej wzrok mówił: "Dzięki kochana ciociu Aguś! Dzięki ciociu UeMko! Dzięki ciociu Blondi! Dziękuję Wam wszystkim, że teraz będę mieć taki super domek!!!!" :lol: :lol: :lol: Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 i znów mi sie oczy spociły... :-( Ale ciesze się, ze kolejna kruszynka znalazła swoje dobre miejsce ;) Huuuuuura! ;) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: zapowiada sie dobry tydzień ;) Quote
nakkia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::roll::roll::roll::roll: to super :) bardzo się ciesze! Pysi kochanej nareszcie trafił się ciepły i kochający dom :) Quote
Ola164 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Super że panienka już w domku! Kolejna psinka ma swoje miejsce na ziemi! :loveu: Quote
desideratum Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hmm... a jak się ma Pysiula w nowym domku? Quote
AguśSosnowiec Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pysia ma się dobrze, ma na imie teraz Perełka :eviltong: Pani przyslala fotki, ale z uwagi na to ze nieszczegolnie wyrazne, to zamieszczam tu tylko otrzymany filmik :loveu: FILMIK Z SERII : "GIŃ KOCIE!!!" :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=X3pjcWoBVcQ :loveu: :loveu: :loveu: Quote
desideratum Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 uomatkobosko.. zryczałam się ze śmiechu :placz: :loveu::multi: Suuuper, że jest szczęśliwa, bo to widać po niej ;) i te harce z kociakiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts