Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojechałyśmy. Malutka była bardzo wystraszona, trzęsła się bardzio jadąc autobusem. Potem usnęła i przespała reszta podróży. Pani czekała juz w umówionym miejscu, maleńka wycałowała ja na powitanie... Po chwili dołączyła do nas ciocia Blondi- to ona nakierowała Panią na nas.. I tak razem pojechałysmy do domku Pani..
Warunki: Pani ma dwóch synów, 7 i 10 lat, mają juz kotkę 5-cio miesięczną (Pani bała się jak zareaguje na sunię..), mają także działkę na którą jeżdżą w ciepłe dni.. Kotka na początku się zdziwiła widokiem niewiele od niej mniejszej suczki, potem się wystaszyła, a potem obie panienki juz wariowały po całym domu..
Moi drodzy, chciałabym Wam powiedzieć, że NIE MIAŁAM ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI zostawiając Pysię u tych Państwa!!!!!!!! :loveu:
Zatem pragnę oznajmić wszem i wobec, że nasza słodzizna
MA SUPER DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
:bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao:

A to wszystko dzięki cudownej fantastycznej Blondi, która podała Pani namiary na nas!!! (Pani dzwoniła do niej w sprawie innego pieska, ale on juz został wyadoptowany)
AGUSIA WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEŚ THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha! Muszę tu jeszcze wspomnieć, że Pani Jola (od dzisiaj właścicielka Pysi:loveu: ) nieco się przygotowała przed naszym przyjazdem, mimo iż wiedziała że nie wiadomo czy sunia u niej zostanie, bo wizyta przedadopcyjna :loveu:
Na miejscu, w domku, na maleńką czekał koszyczek a w nim cieplutki kocyk, czekała również śliczna czerwona obróżka i Royalek dla maluchów (Pani bardzo się obawiała czy aby napewno dobrą karmę kupiła, czy nie zaszkodzi małej:eviltong: )
Ciężko mi była się rozstać z tym maluszkiem, ale jak się żegnałyśmy miałam wrażenie że jej wzrok mówił: "Dzięki kochana ciociu Aguś! Dzięki ciociu UeMko! Dzięki ciociu Blondi! Dziękuję Wam wszystkim, że teraz będę mieć taki super domek!!!!" :lol: :lol: :lol:

Posted

i znów mi sie oczy spociły... :-( Ale ciesze się, ze kolejna kruszynka znalazła swoje dobre miejsce ;) Huuuuuura! ;) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: zapowiada sie dobry tydzień ;)

Posted

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::roll::roll::roll::roll:

to super :) bardzo się ciesze! Pysi kochanej nareszcie trafił się ciepły i kochający dom :)