Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UeMka napisał(a):
Pysiula się szykuje powoli do kłucia w dupsko :diabloti:

heheh... no to git, bo oznacza to, że Malutka jest zdrowa ;) a to już połoowa sukcesu :multi:

AguśSosnowiec napisał(a):
Pysiunia jest kochana,Morisek ją ciągle wylizuje, opiekuje się nia, a ja jestem w niej coraz bardziej zakochana:loveu:

no właśnie... biorąc zwierza na tymczasa, bałabym się tego "zakochania" :oops: bo wiem, że strasznie ciężko byłoby mi się z nim rozstać.. :-( a przecież nie można, by było wszystkich zatrzymać... :shake: ech...

Póki co Pysiulka, pogoda u mnie barowa i pracować się nie chce.. więc zabiorę Cie na spacerek ;)

Posted

Dzwonił dzisiaj Pan o Pyśkę ale niestety stwierdził że umowa adopcyjna jest dla niego obciążeniem więc nie chce się w to pakować...

Posted

UeMka napisał(a):
Dzwonił dzisiaj Pan o Pyśkę ale niestety stwierdził że umowa adopcyjna jest dla niego obciążeniem więc nie chce się w to pakować...

ręce opadają... Pysiula.. na pewno znajdziesz odpowiedni domek.. ktoś w końcu się w Tobie zakocha... ;)

Posted

Pysia zasługuje na dobry, ciepły domek. Ten pan nie wie co traci... :( tak bardzo chciałabym [i nie tylko ja ;) ] podarować jej jakiś fajowski dom! to jest takie małe i urocze, strasznie urocze maleństwo :*

Posted

Pyśka Pyśka :P

Zaczynasz się bać? Bo wiesz... ta igła jest gruuuuba i ooooostra :diabloti:

Nie no żartuje, Rasti była bardzo odważna i nawet nie pisnęła za to Lamia narobiła rabanu... Cała przychodnia stanęła na nogi bo to takie straszne przecież jak kogos kłuja igłą...
Tak sobie myśle że Rasti jest przyzwyczajona do kłucia bo fretka ma podobne ząbki do tej igły :evil_lol:

Pysior gwarantuje Ci ze dostaniesz prześliczna książeczkę, pewnie taka niebieską z pieskami z przodu!
Może jak juz bedziesz zaszczepiona ktoś Cie zechce? :-(

Posted

Się okaże :diabloti:

Niedawno pisała do mnie jakas dziewczyna na gg... Nie dość że zachowywała sie jak oszołom to jeszcze stwierdzila ze nie chce "steerylizować" małej bo za duży koszt to raz, umowa adopcyjna i papierki to dwa. Jak napisałam ze polowe kosztów sterylki możemy pokryć to padł tekst " a co bedzie jak ją wezme, podpisze umowe a jej nie wysterylizuje" Więc odpowiedziałam grzecznie i stanowczo o konsekwencjach prawnych i nie tylko na co padła odpowiedź - no niestety mąz nie zgadza sie na psa... Dzwine bo na początku rozmowy padł tekst że to od rodziców zależy... rodzice, mąż... co jeszcze ludzie wymyślą żeby odstąpić od umowy??

Posted

ech.. pytanie po co wymyślają? Poza tym zamiast sie cieszyć, że później nie będą mieli kłopotów ze szczeniakami.. to sami chcą se je mnożyć.. i kłopoty i szczeniaki... brak słów..

Posted

[quote name='desideratum']ech.. pytanie po co wymyślają? Poza tym zamiast sie cieszyć, że później nie będą mieli kłopotów ze szczeniakami.. to sami chcą se je mnożyć.. i kłopoty i szczeniaki... brak słów..

Dla niektórych lufdzi to żadne kłopot- wytrzymaja te przykładowo 4 tygodnie, po to zeby potem oddzielic maluchy od mamy i sprzedac z pare zlotych na targu :angryy: :angryy: :angryy:
Alez mi sie cisnienie podnioslo, niektorzy ludzie to debile!!!!

Posted

no tak... o tym to nie pomyślałam.. :cool1: Pamiętam jak nas namawiali na to, żebyśmy parkę wzięli z pseudo hodowli podhalanów.. Serio, czasem nie wiadomo co powiedzieć, bo brakuje słów...

Posted

Co jakiś czas piszą do mnie jeszcze w sprawie Klusek-tzn. akurat wszyscy chcieli pieska. Ale gdyby był ktoś chętny na sunię podeślę do Was. Mała jest prześliczna:loveu:

Posted

tak.. nie sposób sie w niej nie zakochać ;)

a propos.. szukania przez ludzi, piesków rodzaju męskiego.. Wydaje mi się, że ludzie boją się brać sunie, bo boją się późniejszych konsekwencji i problemów związanych z ewentualną ciążą suczek.. Jakby patrzeć w Pl. mało rozpowszechniona jest sterylizacja.. i wydaje mi się, że trzeba ludzi uświadamiać, że sunię też można pokochać "bezproblemowo" (sterylizacja) a przy okazji argumentując, że bardziej przywiązują się do domu, do człowieka.. itp. itd.

Posted

JEDZIEMY JUTRO NA WIZYTE PRZEDADOPCYJNA!!!!!! :multi:
Chociaz mysle sobie ze malutka tam zostanie, bo Pani sprawia wrażenie jak najbardziej pozytywne, ale wiecej szczegolow jutro, jak wroce z Bytomia- tam prawdopodobnie malenka zamieszka, ale ciiiiiiichoszaaaaa... Nie zapeszajmy:cool3:
CIOTECZKI TRZYMAĆ KCIUKI!!!!