UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Zaczynają się telefony w sprawie Pyśki :diabloti: Allegro się ruszyło więc trzymamy coraz mocniej kciuki :mad: Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Suuuper Pysiula! Trzymamy kciuki ;) No i hopamy! Quote
UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Przed chwilą kolejny telefon... Aga czy do Ciebie ktoś dzwonił? Bo ja odsyłąm do Ciebie w sprawie odwiedzenia i obejrzenia małej :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hm, jak na razie nie dzwonił nikt.. :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A Ty Ula informujesz dzwoniących o umowie adopcyjnej i OBOWIĄZKOWEJ sterylce? :cool3: Quote
UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dwie panie zgadzają się w pełni z umową i warunkami. Jedna już nawet kiedyś adoptowała pieska ze shroniska i przyjeżdżała do niej pani na kontrole. Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no to super wieści ;) a jak się ma podopieczna? ;) Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Cieszę się, Aguś, że sąsiedzi sie uspokoili... śliczna ta mała! :loveu::loveu::loveu: a jakby Wam domków zaczęło zbywać, to ja mam czekoladkę w potrzebie w podpisie... :oops: Quote
UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Halbinko taki słodziak czekoladowy nie ma jeszcze domku? :( Może allegro? Macie już zrobione czy pomóc? Quote
AguśSosnowiec Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wiem wiem halbinko kochana, widziałam Twoją sliczną czekoladeczkę:loveu: Na razie sąsiedzi nic nie mówią- to pewnie też dlatego, że wyznaczamy sobie z tz-em "dyżury", żeby zawsze ktoś był w domu, a jeśli już musimy oboje wyjśc, to na krótko. Więc jest spokój, mam nadzieję że sąsiedzi nie zaskoczą mnie znowu czymś, typu "anonimowa" kartka w drzwiach:roll: :shake: Malutkiej na szczęście przeszła biegunka, ona jest przekochana, bardzo grzeczniutka, no poprostu maleńtasek słodziuchny:loveu: Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 "Moja" czekoladka trafi do mnie jutro wieczorem, jest na razie pod opieką Ani w... allegro ma fundacyjne... oby sąsiedzi zajęli sie innymi sprawami... ale i tak domek dla niej pilnie potrzebny, bo ja nie mam tz, a za chwilę matury i całymi dniami mnie nie będzie... :roll: Quote
UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Postaramy się Halbinko coś wymyślić... Ale już po pogrzebie bo nie moge o niczym innym chwilowo myśleć :-( Quote
UeMka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Właśnie wybieramy się pożegnać Pana Włodka i towarzyszyć mu w ostaniej podróży... Tak sobie myślę że On na pewno pomoże Pyśce znaleźć nowy domek... Quote
halbina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tak, Pan Włodek będzie teraz orędownikiem wszystkich bezdomnych psiaków... Quote
UeMka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 616 osób odwiedzających na allegro i znów 2 osoby obserwujące! Tylko co z tego... Quote
desideratum Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='UeMka']616 osób odwiedzających na allegro i znów 2 osoby obserwujące! Tylko co z tego... UeMka - trzeba być dobrej myśli, że w końcu ktoś Pysiule wypatrzy, a kiedy się to stanie, to będzie ciepły kochający i odpowiedzialny domek... ;) Hopsam na dobranoc.. Quote
UeMka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Ja jestem dobrej myśli... Jednak Pyśka to nie jedyny psiak potrzebujący pomocy... Dostałam pełno próśb o przyjęcie maluchów, ale ja w domu niestety naprawdę nie mogę mieć żadnego zwierzqka więcej... Aga jest w temacie i pewnie potwierdzi... Z każdym ogłoszeniem o kolejnej bidzie nie mającej się gdzie podziać normalnie czuje jakby mi ktoś sople lodu w serce wbijał... Quote
desideratum Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 wiesz co mnie przeraża... wiosna! I co ze sobą przyniesie... ech... spokojnej nocy... Quote
halbina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 sople lodu... w końcu stopnieją, a wiosna przynosi życie, ale i nadzieję! i tego sie trzymajmy1 Quote
UeMka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wiosna, wiosenne zaloty to raz... a dwa komunie i wielka miłośc przed wakacyjnymi wyjazdami i wywożeniem psów do lasu to dwa... Ciężko żyć w takich czasach... pęd za pieniądzem, uznaniem, jakąś karierą... ech Quote
AguśSosnowiec Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nareszcie jestem. To był ciężki dzień.. Pogrzeb wybił mnie z równowagi jakoś tak.. :-( Niestety nikt też nie dzwonił w ciągu dnia w sprawie Pysi... Quote
AguśSosnowiec Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Na dzień dobry z rana się witamy i o ślicznej Pysi przypominamy :eviltong: Quote
nakkia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 dałam ogłoszenie na forum www.labusie.fora.pl psinko szukaj swojego domku! Quote
Recommended Posts