Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą kolejny telefon...
Aga czy do Ciebie ktoś dzwonił? Bo ja odsyłąm do Ciebie w sprawie odwiedzenia i obejrzenia małej :roll:

Posted

Dwie panie zgadzają się w pełni z umową i warunkami. Jedna już nawet kiedyś adoptowała pieska ze shroniska i przyjeżdżała do niej pani na kontrole.

Posted

Cieszę się, Aguś, że sąsiedzi sie uspokoili... śliczna ta mała! :loveu::loveu::loveu: a jakby Wam domków zaczęło zbywać, to ja mam czekoladkę w potrzebie w podpisie... :oops:

Posted

Wiem wiem halbinko kochana, widziałam Twoją sliczną czekoladeczkę:loveu: Na razie sąsiedzi nic nie mówią- to pewnie też dlatego, że wyznaczamy sobie z tz-em "dyżury", żeby zawsze ktoś był w domu, a jeśli już musimy oboje wyjśc, to na krótko. Więc jest spokój, mam nadzieję że sąsiedzi nie zaskoczą mnie znowu czymś, typu "anonimowa" kartka w drzwiach:roll: :shake:
Malutkiej na szczęście przeszła biegunka, ona jest przekochana, bardzo grzeczniutka, no poprostu maleńtasek słodziuchny:loveu:

Posted

"Moja" czekoladka trafi do mnie jutro wieczorem, jest na razie pod opieką Ani w... allegro ma fundacyjne... oby sąsiedzi zajęli sie innymi sprawami... ale i tak domek dla niej pilnie potrzebny, bo ja nie mam tz, a za chwilę matury i całymi dniami mnie nie będzie... :roll:

Posted

Właśnie wybieramy się pożegnać Pana Włodka i towarzyszyć mu w ostaniej podróży...

Tak sobie myślę że On na pewno pomoże Pyśce znaleźć nowy domek...

Posted

[quote name='UeMka']616 osób odwiedzających na allegro i znów 2 osoby obserwujące!
Tylko co z tego...

UeMka - trzeba być dobrej myśli, że w końcu ktoś Pysiule wypatrzy, a kiedy się to stanie, to będzie ciepły kochający i odpowiedzialny domek... ;)

Hopsam na dobranoc..

Posted

Ja jestem dobrej myśli...
Jednak Pyśka to nie jedyny psiak potrzebujący pomocy...
Dostałam pełno próśb o przyjęcie maluchów, ale ja w domu niestety naprawdę nie mogę mieć żadnego zwierzqka więcej... Aga jest w temacie i pewnie potwierdzi...
Z każdym ogłoszeniem o kolejnej bidzie nie mającej się gdzie podziać normalnie czuje jakby mi ktoś sople lodu w serce wbijał...

Posted

Wiosna, wiosenne zaloty to raz... a dwa komunie i wielka miłośc przed wakacyjnymi wyjazdami i wywożeniem psów do lasu to dwa...
Ciężko żyć w takich czasach... pęd za pieniądzem, uznaniem, jakąś karierą... ech