UeMka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Oj Pyśka Pyśka... Trzeba ruszyć z tą akcją bo póki co zero odzewu :( Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 380 osób na allegro i już niestety tylko jedna obserwująca... Pysiol Pysiol co my mamy z Toba zrobić? Należy Ci sie najlepszy domek pod słońcem! Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ojej..ojej..ojej... niedobrze :( W górę Malutka, w górę.. niech Cię ktoś w końcu zobaczy! Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Suchajcie, dzwonił pan z Allegro, z Tarnowskich Gór. Niby była bardzo zainteresowany ale powiedział ze zamiast sterylki bedzie jej podawał hormony czy jakies tam inne paści antykoncepcyjne od weta, żeby jej "trwale nie kaleczyć"... Powiedzial ze bedzie w kontakcie i jak bedzie do Sosnowca jechał da znać żeby poznać sunie, ale pod koniec rozmowy sprawiał wrażenie zniechęconego... Zobaczymy. Kciuki trzeba trzymać. Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hmm... no kciuki trzymamy, tyle że jeśli Pan się tak na początku zniechęca.. to jak ma to rokować na przyszłość dla psiny...? :shake: Poza tym... co będzie jak Pan "zapomni" podać jej anty? Psica wróci tutaj, na dodatek z potomstwem? ech... W górę Malutka... Quote
AguśSosnowiec Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ajć... No nie wiem, jeśli ktoś się krzywi na sterylkę, to ja dziękuję bardzo.. :shake: Postaram się porobić w najbliższych dniach nowe fotki, jak tylko kumpela przyjdzie do mnie z aparatem Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 no tak jak mówie, Pan widocznie myslal ze przyjedzie, weźmie pieska i po sprawie. Może się mylę i oby tak było i może naprawdę wkrótce się odezwie wyrażając zgodę na podpisanie umowy ale nie chce wzbudzać nadziei... Quote
an1a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 dt nadal poszukiwany? jeśli jest możliwy transport do W-wy, mogę ją wziąć Quote
AguśSosnowiec Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cioteczki myślę, że skoro z małą nie ma problemów, tz tez nie ma nic przeciwko, a moi sasiedzi sie uspokoili, to nie ma przeciwwskazan, zeby malutka zostala u nas dopoki nie znajdzie stalego domku :cool3: Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Przyznaj się... ZAKOCHALIŚCIE SIĘ :eviltong: Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 UeMka... a ja ci wiadomość na gg zostawiłam, a ty tutaj siedzisz... hueh... Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 desideratum napisał(a):UeMka... a ja ci wiadomość na gg zostawiłam, a ty tutaj siedzisz... hueh... Przepraszam ale skracam paznokcie i jestem tu tylko przelotem, jak skończe na pewno przeczytam! Quote
AguśSosnowiec Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='UeMka']Przyznaj się... ZAKOCHALIŚCIE SIĘ :eviltong: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A jak myślisz? :evil_lol: Pysia reaguje juz na swoje imię:loveu: Quote
UeMka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Na dobranoc, hop do góry! Moja psina już śpi po dzisiejszym ciężkim dniu (nauka chodzenia na smyczy wyczerpuje) Pyśka pewnie też już chrapie, może jutro znajdzie nowy domek z przytulasami :diabloti: Quote
AguśSosnowiec Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pysiulka chrapała, razem z resztą ekipy, no ale.. do czasu :mad: Morisek (mój drugi tymczas) zaczął się drzeć nie wiem na co i o co, no i małe dziecko też się obudziło:diabloti: No i teraz biega sobie kręcąc się w kółko, gdyż odkryła zalety posiadania swojego małego, przecinkowatego ogonka:evil_lol: Goni go ile może:eviltong: Quote
UeMka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 :D tak to jest przy stadku :diabloti: Maleńka skacz po domek, dużo osób oferuje Ci DT ale na razie najbardziej potrzebny DS :-( Quote
AguśSosnowiec Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dziś maleńka dostała lekkiej biegunki, mam nadzieję, że obejdzie się bez wizyty u weta.. Zobaczymy jak zareaguje na ugotowanego kurczaka.. Quote
Recommended Posts