Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

380 osób na allegro i już niestety tylko jedna obserwująca...
Pysiol Pysiol co my mamy z Toba zrobić? Należy Ci sie najlepszy domek pod słońcem!

Posted

Suchajcie, dzwonił pan z Allegro, z Tarnowskich Gór.
Niby była bardzo zainteresowany ale powiedział ze zamiast sterylki bedzie jej podawał hormony czy jakies tam inne paści antykoncepcyjne od weta, żeby jej "trwale nie kaleczyć"... Powiedzial ze bedzie w kontakcie i jak bedzie do Sosnowca jechał da znać żeby poznać sunie, ale pod koniec rozmowy sprawiał wrażenie zniechęconego... Zobaczymy. Kciuki trzeba trzymać.

Posted

hmm... no kciuki trzymamy, tyle że jeśli Pan się tak na początku zniechęca.. to jak ma to rokować na przyszłość dla psiny...? :shake: Poza tym... co będzie jak Pan "zapomni" podać jej anty? Psica wróci tutaj, na dodatek z potomstwem?
ech... W górę Malutka...

Posted

no tak jak mówie, Pan widocznie myslal ze przyjedzie, weźmie pieska i po sprawie. Może się mylę i oby tak było i może naprawdę wkrótce się odezwie wyrażając zgodę na podpisanie umowy ale nie chce wzbudzać nadziei...

Posted

desideratum napisał(a):
UeMka... a ja ci wiadomość na gg zostawiłam, a ty tutaj siedzisz... hueh...

Przepraszam ale skracam paznokcie i jestem tu tylko przelotem, jak skończe na pewno przeczytam!

Posted

Na dobranoc, hop do góry!
Moja psina już śpi po dzisiejszym ciężkim dniu (nauka chodzenia na smyczy wyczerpuje)
Pyśka pewnie też już chrapie, może jutro znajdzie nowy domek z przytulasami :diabloti:

Posted

Pysiulka chrapała, razem z resztą ekipy, no ale.. do czasu :mad:
Morisek (mój drugi tymczas) zaczął się drzeć nie wiem na co i o co, no i małe dziecko też się obudziło:diabloti:
No i teraz biega sobie kręcąc się w kółko, gdyż odkryła zalety posiadania swojego małego, przecinkowatego ogonka:evil_lol: Goni go ile może:eviltong: