UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Cioteczki! Już jedna chetna się znalazła :diabloti: Jak widać jednak nie jest to takie straszne jak wygląda ;) Zdjęcia będą w niedziele... może bardziej we mnie uwierzycie... Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 No nie, tego jeszcze nie było! Taki słodziak i nawet nikt nie zajrzy? Może to Was przekona :mad: Quote
egradska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zaglądam;) słodki maluch:loveu: kiedy miał byc ten tel? Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jedyne co wiadomo to to że miał być dzisiaj :roll: Pani coś się wachała ze sterylizacją i miała przemyśleć. Dzisiaj wieczorem postaram się zrobić allegro dla maleńkiej, może w końcu ktoś zauważy jaka ona jest przeurocza. Toż to grzech nie zabrać jej do domu :loveu: Quote
niechorzynka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :-( podniosę...niestety tylko tyle mogę...przepraszam :( Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 niechorzynka napisał(a)::-( podniosę...niestety tylko tyle mogę...przepraszam :( Przepraszać bys mogłą gdybyś mieszkała obok i miała wielki dom z ogrodem i nie chciała psiny bo np hmmm nasika Ci na podłoge :shake: Albo jeśli to Ty wyrzuciłabyś tego malucha na ulice... Biorąc pod uwagę miejsce zamieszkania ROZGRZESZAMY :diabloti: Quote
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Tak tak ciociu UeMko- rozgrzeszamy! :lol: Niestety pani nie dzwoni... Czyzby nie wiedziała co traci???? Quote
Bożka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Śliczne maleństwo. Mogę ją ogłosić na forum Dąbrowy G, ale proszę podać tel kontaktowy. Quote
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czekamy dzisiaj do 20 i jeśli pani nie zadzwoni to oglaszamy mała gdzie sie da. Moze poki mała jest u mnie to podawajmy moj numer tel. 880-188-542 Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Maleńkiej Pysi kolejna dobra cioteczka Toksyczna podarowała szanse na szczepienie i zamówiła tipsiaki :multi: Quote
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jupii!! Koniecznie trzeba z nią do weta, bo brzuchol gryza robale, a to takie maleństwo nad maleństwami:loveu: Quote
Bożka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Takie maleństwo to tabletkę czy zawiesinkę dostaje ? czy musi na miejscu u weta dostać ? Quote
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Tabletka odpada, tylko pasta wchodzi w grę:) Sprawa odrobaczenia juz załatwiona- mała Pysia dostanie je w prezencie od cioci daro7934 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Szczenięta z reguły dostaja zawiesine. Najlepiej gdyby dostała odrobaczenie u wet ai miała już założoną książeczkę, żeby nikt nie miał wątpliwości że np pies jest chory lub nieprawidłowo wydałyśmy pieniądze które na Nią zbieramy. Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 AguśSosnowiec napisał(a):Tabletka odpada, tylko pasta wchodzi w grę:) Sprawa odrobaczenia juz załatwiona- mała Pysia dostanie je w prezencie od cioci daro7934 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: SUPER!! CIOTKA NA LISTĘ HONOROWĄ :cool3: (niedługo stworzę) Quote
Bożka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dobrze, że sprawa odrobaczenia załatwiona. Pytałam się co takiemu maleństwu się daje, bo chciałam wziąć od weta i podrzucić. Czy pani, która chciała odoptować małą jeszcze się nie odezwała, czy dawać już ogłoszenia ? Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jest godzina 21, nie ma odzewu od Pani która miała dzwonić więc oficjalnie rozpoczynam akcję ogłoszeniową! Domku przybywaj :painting: Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ktoś chętny zrobić allegro? Ja mogę się za to zabrać za jakąś godzinkę... Quote
Bożka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dałam ogłoszonko na forum Dąbrowy G http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=2666&st=0#entry29139 Quote
UeMka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Troszkę sie namęczyłam ale allegro zrobione! Swoją droga jakis mały kurs html by sie przydał... :roll: Oto adresik http://www.allegro.pl/show_item.php?item=340477770 Quote
niechorzynka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dziękuję za rozgrzeszenie i ponownie moge tylko podnieść :(...do góry kochanie, po domek :) Quote
AguśSosnowiec Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dzień doberek! Sunia w nocy zaskoczyła nas jednorazową biegunkową koopką, nie mam pojęcia dlaczego tak, dziś rano zrobiła już normalną koo, jak gdyby nigdy nic. Teraz sią bawi w najlepsze z moją firanką:diabloti:, więc napisze troche później, bo teraz musze ratować firankę!!!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts