Dea Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 niestety, tutaj to człowiek naprawdę z sercem potrzebny, taki, który nie patrzy na wygląd i wiek, i stan zdrowia:shake: Quote
Panca Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Droki nie jest starym psem,prawda?trzeba by tylko o niego zadbac Quote
BoWa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jaki on jest smutny na tych zdjęciach....Może trzeba mu jeszcze coś na wzmocnienie dać? On jest wychudzony? Quote
Panca Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 a czy ten bidulek mial kiedys powody do radosci?:shake:na lancuchu cale zycie i na dodatek w kolczatce:angryy::angryy: Quote
iwop Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Czy bidulek dostaje jakieś leki na stawy? Bardzo dobry jest rimadyl... Quote
Dea Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 iwop on teraz dostaje dwa razy w tygodniu (kiedy jestem w schronie) NUTRADYL - środek wspomagający stawy. Panca załatwiła. Niestety częściej nie mogę jeździć, a na pracowników nie ma co liczyć:shake: i daję mu też multivitaminy dla psów razem z nutradylem. Rimadyl słyszałam, że dobry, ale powinien być dawany regularnie prawda? on zębów nie ma mocno żółtych, ale przednie bardzo starte, to chyba kwestia tego, czym był karmiony... Quote
Panca Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 dostajeleki na stawy - sama mu wysylalam paczuszke od Fony Quote
iwop Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tak rimadyl musi byc dawany regularnie a w dodatku jest drogi...Moja onka go bierze bo niestety tez latami leżała na betonie...Dobre efekty daje tez karma dla psów chorych na stawy ale oczywiście jest droga. Zreszta nawet jakby zrobic zrzutkę na taka karmę to w warunkach schroniskowych jak pilnować żeby mu ją dawali...:-( Quote
emilia2280 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madzia828 napisał(a):ogłoszenia http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34133&id_kat=11 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7611 http://www.eoferty.com.pl/id71707.html http://cieszyn.olx.pl/item_page.php?Id=8837848&g=6 http://www.drobne.centrumofert.pl/index.php?a=os1&id=80872 Znalazlam te ogloszenia, ale nie widzé allegro- najwazniejszego chyba. Czy ktos moze zrobic? Quote
Kamila Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Do Gory biedaczku :-( Mam nadzieje ze znajdziesz dom,kazdy bedzie lepszy od poprzedniego... Quote
BasiaD Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ale biedny malutki szorściaczek! Wracaj Niuniu na 1 stronkę wypatrzyć swój domek! Quote
Dea Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 może spróbować go trochę wyczesać na spacerze, jak myślicie? Quote
Panca Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 :evil_lol::evil_lol:tak tak !!a potem sesja fotograficzna i zrobic mu allegro Quote
Kamila Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dea napisał(a):może spróbować go trochę wyczesać na spacerze, jak myślicie? Jesli sie da wyczesac to mysle ze jak najbardziej. Na pierwsza strone piesku :painting: Quote
Dea Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 zobaczymy co będzie silniejsze moja szczotka, czy jego dredy:diabloti: Quote
Panca Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 a on ma dredy??ja bardzo lubie dredy:evil_lol: Quote
Dea Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no to Panca serce by cię bolało, bo część tych dredów wylądowała wczoraj w koszu:evil_lol: Po spacerze zaczęłam robić porządki na jego grzbiecie. Ale na razie to był tylko wstęp, bo wycinanie tych najgorszych zajęło mi dużo czasu. Na raty będę to robić. Quote
Panca Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 a zrobilas mu fotki jakies ? poprosze kilka dredow na pamiatke;) Quote
Dea Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 nie ma sprawy, to dredy smrodziuszki:diabloti: Właśnie zrobiłam kilka zdjęć i nie mogę ich znaleźć:oops:... Quote
Panca Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 to chyba zadowole sie zdjeciem tych dredow:eviltong: Quote
Kamila Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja rowniez czekam na fotki ;) A jak przyjal ten zabieg? Quote
Panca Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 co u Drokiego po wyczesaniu?moze komus sie spodobal?:cool3: Quote
Kamila Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No wlasnie-jakies foty po wyczesaniu by sie przydaly ;) Quote
Dea Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Z tym wyczesaniem ciotki to bez przesady:diabloti: to był dopiero wstęp. Ja na to potrzebowałabym pół dnia, żeby go do normalności doprowadzić. Na razie wycięłam tak powiedzmy 1/50 tego co ma. On jest cały sfilcowany, poza szyją, gdzie był wygolony do operacji. Tam sierść pięknie odrasta. Ale zabiegi znosił spokojnie - jak tylko zbliżałam się z nożyczkami najpierw sprawdzał, czy to aby nie jadalne, a jak wywąchał, że nie do konsumpcji to bez proszenia siadał i czekał aż skończę. Jak dawałam sierść do reklamówki to znowu sprawdzał co tam daję. Gorzej będzie z doopką i ogonem, bo on zawsze siada. W poniedziałek zaliczyliśmy znowu spacer:p i Pasztetową z lekami. A to znaleziona zdjęcia jak się wycinaliśmy. Quote
Recommended Posts