Panca Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dea, odezwij sie do mnie prosze asap !!!!pisze do Ciebie maila bo moze dogo Ci nie chodzi a komorki nie odbierasz Quote
Panca Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Droki w czawrtek jedzie do DS!!!!!:multi::multi::multi:no chyba ze Dea sie jakos inaczej dogada:eviltong: Quote
Kamila Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to bardzo sie ciesze!!!!!!! :multi::multi::multi: I naprawde licze na relacje z nowego domku! :p Quote
Panca Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Dea,co ustalilyscie z Paulina?kiedy Droki wyrusza do Warszawy?:evil_lol: Quote
Dea Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jestem jestem już:p, szukamy płatnego transportu, bo kurier chciał taką kasę, że szok!!!:placz: Quote
madzia828 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 moze zmienić tytuł watku ze szukamy transportu i warto napisać na transportowym;) Quote
Panca Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 zmienie tytul wieczorem i sprawdze mape dogo bo na transportowym juz pisalam kilka dni temu i zero odzewu...boje sie ze Droki straci swoja szanse:-( Quote
Kamila Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A ci z Warszawy by nie mogli po niego przyjechac? :oops: Albo moze ktos z wolontariuszy moglby pojechac chocby pociagiem...:oops: Sama nie wiem... Quote
Dea Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 mamy transport na niedzielę, za zwrot kosztów, dogrywam sprawę!!! Quote
Panca Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 o Jezu!jak super bo juz sie balam,ze jak to sie przeciagnie to Pani sie rozmysli:roll: Quote
Dea Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dzisiaj moi znajomi zabrali Drokiego ze schronu, do jutra zostanie u nich, będzie wyczesany i wykąpany, a jutro o 6 rano jedzie do W-wy:p Są przerażeni jego stanem - łapy, jakaś ranka na grzbiecie... Dzisiaj rozmawiałam z wetką, mówi, że daje mu około 5 lat, ale stan wycieńczenia bardzo duży:-( Dawała mu zastrzyki niesterydowe przeciwzapalne. Quote
Panca Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Bosh....:-(moj kochany Droki....ale sie ciesze ze go poznam wkrotce:multi:na pewno odzyje w nowym,kochajacym domku Quote
Panca Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 cos juz wiadomo o Drokim?dojechal chlopak szczesliwie?czekam na wiadomosci...:cool3: Quote
Panca Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Droki od wczoraj nazywa sie Alf:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psiak ma sie dobrze,zakolegowal sie od razuze swoim nowym wspollokatorem psem, byl u niego weterynarz i dodatkowo stwierdzil zapalenie skory, mial rowniez wizyte fryzjerska:lol::lol::lol: Mysle ze nie mogl lepiej trafic:multi::multi::multi:za tydzien zadzwonie i spytam jak sie zaklimatyzowal i moze uda sie jakies fotki porobic Sorry za chaotyczna opowiesc ale mialam dzis zwariowany dzien:p Quote
madzia828 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale super wieści:multi::multi::multi: Alf powodzenia w nowym domku:loveu::loveu: Quote
Kamila Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bardzo bardzo bardzo sie ciesze!!! :multi::multi::multi: Quote
Dea Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Panca napisał(a):Bosh....:-(moj kochany Droki....ale sie ciesze ze go poznam wkrotce:multi:na pewno odzyje w nowym,kochajacym domku Panca odwiedzisz Drokiego??? W końcu to wszystko DZIĘKI TOBIE!!!:multi: Ja często nie zaglądam, bo raz na 20 prób udaje mi się zalogować... Quote
Panca Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 oczywiscie ze odwiedze:pKasiu chyba nie przeczytalas wszystkich postow:eviltong:planuje w przyszlym tygodniu poznac Drokiego vel Alf Quote
Dea Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No fakt, ja tak teraz czytam na wyrywki, bo nie mogę być zbyt często:oops: to czekamy na wieści:p Quote
Panca Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 wieczorem napisze maila zeby dowiedziec sie jak sie psiak miewa po tygodniu w nowym domu i dam znac jaka dostalam odpowiedz moze byc mi ciezko podjechac w tym tygodniu do Alfa- to zalezy w jakiej dzielnicy mieszka Quote
Panca Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 DZIEWCZYNY .......MUSZE WAS POINFORMOWAC ZE DROKIEGO JUZ NIE MA NA TYM SWIECIE:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( nie moge teraz o tym pisac bo zalewam klawiature lzami.....w skrocie powie tylko tak:byl nieuleczalnie chory...nie dalo sie nic zrobic...wlasciciele rozpaczaja ale nie bylo innego wyjscia....tak potwornie mi przykro.....napisze co mu bylo ale nie teraz:-(:-(:-(:-( Quote
madzia828 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 o bosze:placz::placz::placz: tak mi przykro Droki [*] [*] odszedłeś kochany piesku Quote
Dea Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Drokuś żegnaj [*]:-( Przynajmniej ostatnie miesiące swojego życia miałeś dobre, miałeś ogród, dobre jedzenie i miłość ludzi, szkoda, że tak krótko...:placz: Quote
Recommended Posts