Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmienie tytul wieczorem i sprawdze mape dogo bo na transportowym juz pisalam kilka dni temu i zero odzewu...boje sie ze Droki straci swoja szanse:-(

Posted

dzisiaj moi znajomi zabrali Drokiego ze schronu, do jutra zostanie u nich, będzie wyczesany i wykąpany, a jutro o 6 rano jedzie do W-wy:p Są przerażeni jego stanem - łapy, jakaś ranka na grzbiecie... Dzisiaj rozmawiałam z wetką, mówi, że daje mu około 5 lat, ale stan wycieńczenia bardzo duży:-( Dawała mu zastrzyki niesterydowe przeciwzapalne.

Posted

Droki od wczoraj nazywa sie Alf:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Psiak ma sie dobrze,zakolegowal sie od razuze swoim nowym wspollokatorem psem, byl u niego weterynarz i dodatkowo stwierdzil zapalenie skory, mial rowniez wizyte fryzjerska:lol::lol::lol:
Mysle ze nie mogl lepiej trafic:multi::multi::multi:za tydzien zadzwonie i spytam jak sie zaklimatyzowal i moze uda sie jakies fotki porobic
Sorry za chaotyczna opowiesc ale mialam dzis zwariowany dzien:p

Posted

Panca napisał(a):
Bosh....:-(moj kochany Droki....ale sie ciesze ze go poznam wkrotce:multi:na pewno odzyje w nowym,kochajacym domku

Panca odwiedzisz Drokiego??? W końcu to wszystko DZIĘKI TOBIE!!!:multi: Ja często nie zaglądam, bo raz na 20 prób udaje mi się zalogować...

Posted

oczywiscie ze odwiedze:pKasiu chyba nie przeczytalas wszystkich postow:eviltong:planuje w przyszlym tygodniu poznac Drokiego vel Alf

Posted

wieczorem napisze maila zeby dowiedziec sie jak sie psiak miewa po tygodniu w nowym domu i dam znac jaka dostalam odpowiedz
moze byc mi ciezko podjechac w tym tygodniu do Alfa- to zalezy w jakiej dzielnicy mieszka

• 2 months later...
Posted

DZIEWCZYNY .......MUSZE WAS POINFORMOWAC ZE DROKIEGO JUZ NIE MA NA TYM SWIECIE:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
nie moge teraz o tym pisac bo zalewam klawiature lzami.....w skrocie powie tylko tak:byl nieuleczalnie chory...nie dalo sie nic zrobic...wlasciciele rozpaczaja ale nie bylo innego wyjscia....tak potwornie mi przykro.....napisze co mu bylo ale nie teraz:-(:-(:-(:-(

Posted

Drokuś żegnaj
[*]:-( Przynajmniej ostatnie miesiące swojego życia miałeś dobre, miałeś ogród, dobre jedzenie i miłość ludzi, szkoda, że tak krótko...:placz: