Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mnie teraz zaskoczyłaś:crazyeye: kurcze niech pomyślę... chyba muszę sprawdzić bo jakoś w ogóle nie zwróciłam uwagi na to:shake:

Posted

A jednak ma:roll:
Wczoraj znowu dostał witaminy w pasztetowej, właśnie wcina:p Na żebrach nie zauważyłam żadnych zmian, ale on tam ma bardzo sfilcowaną sierść, dał się podotykać, natomiast jak dotknęłam bioder i łap od razy je podkulił:-(

Posted

Droki został przeniesiony do pomieszczenia bez kojca, tam gdzie siedzi Rudy:-( Okazało się, że on w ogóle nie chciał wchodzić do budy, nawet jak padało leżał na betonie przed budą, no i go przenieśli. Kurcze tam też jest wilgoć... jeśli się zgodzą na postawienie zadaszonego kojca w schronie, to ja mam dostać taki stary kojec od jednej osoby, przeniosę go tam. Podłoga jest drewniana, dach jest, będzie mu lepiej.

Posted

Panca napisał(a):
w weekend odbieram leki od Fony.Kasia czy bedzie ktos jechal do Cieszyna na dniach?

Panca akurat odwrotnie ktoś jedzie ze Śląska do W-wy:shake: Ja pokryję koszty wysyłki jak nie damy rady inaczej, ile to może być?

Posted

nie mam pojecia ...nawet nie wiem jak duza bedzie to paczka:cool1:wszystko sie wyjasni w wknd
mam to poczta wyslac?moze pociagiem przez kierownika pociagu?nie wiem czy nadal cos takiego sie praktykuje,moze Ty wiesz?