mestudio Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Dziękuję za pomoc w podnoszeniu:-) i za dobre rady. Zrobimy sesję zdjęciową w długi weekend.
jotpeg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a to co? :shake: mala/ruda nadal czeka i nawet nikt jej nie odwiedzi?? :shake:
malagos Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mestudio napisał(a):Dziękuję za pomoc w podnoszeniu:-) i za dobre rady. Zrobimy sesję zdjęciową w długi weekend. Masz jej jakieś nowe zdjecia?
jotpeg Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 malutka RUDA sunieczka potrzebuje malego kacika w domu i duzo serca!
Hotel KADIF Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mestudio napisał(a):Zrobiłam suni allegro, postaram się coś o niej skrobnąć wieczorkiem jak będę miała natchnienie i podeślę do ogloszeń. Jest taka miluchna, grzeczna i niekłopotliwa. Dlaczego allegro nie jest wklejone na pierwszą stronę wątku??!!
Hotel KADIF Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dziewczyny! Pies w potrzebie i od końca marca ma 6 stron???!!! :crazyeye::shake: Żenada po prostu!!!:angryy: Gdzie ogłoszenia i allegro?! Jeśli są poproszę o linki i wklejenie na pierwszą stronę wątku!! Czy został zamówiony banerek dla suni u Bruciowej.. albo Selenne..?? Z tego co wiem .....NIE!!!! Qrde .... albo pomagamy psu albo się bawimy w przedszkole :angryy::angryy::angryy:!!! Sory jeśli kogoś uraziłam, ale ................. MESTUDIO!!!!! Jaka pomoc jest Ci potrzebna??? Fizyczna... psychiczna.... finansowa ..... Piszzzz!!!!!!
Hotel KADIF Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Czy ktoś nam pomoże w znalezieniu domu dla suńki??!!!
mestudio Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Allegro sunia miała już kilka razy, a teraz ma kolejny raz, wystawiam ją sama na swojej stronie. Ogłoszenie ma w lecznicy i jak znajdę czas to coś tam jeszcze spróbuję gdzieś ogłosić. http://www.allegro.pl/item366408487_sunia_malenki_rudasek_poszukuje_serdecznego_domku.html Allegro nie jest wklejone na pierwszą stronę bo nie wiem, że się wkleja na pierwszą stronę. Ja się dopiero uczę jak szukać domów dla psiaków. Mam inną sunię - szczeniaka, która bardziej potrzebuje domku i pewnie szybciej by go znalazła. Miała nawet szansę, ale pani zrezygnowała na dzień przed zawiezieniem jej do nowego miejsca. Potrzebuję odrobiny wiary w to, że uda mi się znaleźć dom przynajmniej szczeniakowi bo mam w domu 11 zwierząt, a to dużo. Nie wiem czego naprawdę mi potrzeba bo szybko rezygnuję, poddaję się, a pieski pozostają u mnie. Mam bardzo dużo pracy w czasie lata i trudno mi teraz będzie szukać domków dla pieseczków. Muszę na to wszystko zarobić:-). Możliwe, że moje wątki to przedszkole, ale ja naprawdę nie wiem jak poszukiwać domków psiakom. Zdjęcia nowe mam, oczywiście. Gdzie mam je wklejać? Na pierwszej stronie czy gdzieś w nowych postach? Tak sobie czytam to co napisałam i chyba pomoc psychiczna w moim wypadku jest najbardziej na miejscu. Z resztą spraw sobie jeszcze radzę.
Hotel KADIF Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Mestudio! Zasady są proste: Na pierwszej stronie wątku zawsze wklejamy: zdjęcia (2-3 nie więcej, reszta na kolejnych stronach, ale na pierwszej stronie zawsze pisz na których stronach są kolejne zdjęcia) , allegro i ogłoszenia oraz banerki do pobrania przez użytkowników. Zapraszam Cię na atek Barego z mojego podpisu, a właściwie na pierwszą stronę ;) Malutkiej suni zakładaj nowy wątek, zawsze to zwiększa szanse na adopcje! Jakbyś czegoś potrzebowała dzwoń: 0-600-968-755 lub pisz anndif@gmail.com :loveu: I się nie załamuj..... :glaszcze:
jotpeg Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale dgm chodzi :roll: , pewnie dlatego taaakie pustki :roll:
mestudio Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Rozmawiałam w ciągu tygodnia dwukrotnie z właścicielem gospodarstwa skąd przyniesiona została sunia - on mieszka w mieście, a na wsi gospodarstwa pilnuje mu ciągle pijany osobnik. Pan wywiózł sunię ponieważ uciekała na dłużej z podwórka i się o nią martwiono, małe dziecko ją bardzo tarmosiło i było jej wg pana źle tam gdzie mieszkała. Sunia miała całkiem dobry domek, dostawała gotowane jedzonko od babci, która ją lubiła, ale była wg pana kłopotliwa więc ją wywiózł na wieś. Nie rozumiem z tego nic!!! Zwyczajnie nie pojmuję jak można wywieźć w takie miejsce pod opiekę takiego człowieka sunię, która miała normalne życie? Czy ktoś to pojmuje? Ja sama widzę, że piesek jest wybredny, nie jada byle czego (puszeczek np.) gotuję dla niej rosołki i karmię gotowanym mięskiem z drobiu. A w tamtym gospodarstwie pieski, które pozostały jedzą wyrzucone z domu kości i resztki - dosłownie, tam nie ma zmiłuj się. Zastanawiam się jakie szanse na przetrwanie w tamtym miejscu miałby ten pies i ile czasu by pożył? Po długich przemyśleniach doszłam do wniosku, że ta sunia pozostanie u mnie. Bardzo jednak potrzebuję domku dla suni szczeniaka, której wątek jest na dogo. Niedługo też spróbuję pójść do tego gospodarstwa i zrobić zdjęcie maluchom, które się tam znowu urodziły!!!! Pozostała mi bowiem jeszcze jedna suczka do sterylizacji, ale nie zdążyłam jak widzę, zwyczajnie tragedia. Dziękuję wszystkim, którzy podnosili ten wątek. Proszę o pomoc w podnoszeniu wątku szczeniaka, który musi znaleźć domek - juz go prawie miał, ale pani zrezygnowała 12 godzin przed wyjazdem do niej............
auraa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :lol: Poznałaś tą sunię i ją pokochałaś a ona Ciebie. To chyba najlepsze co mogło ja spotkać. Trzeba miec nadzieję, że drugie maleństwo znajdzie domek.:lol::lol::lol:
Recommended Posts