GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 rozmawialam z burbon dom jest dogomaniacki wlasciwie poprosilabym kogos z sprawdzenie jest jedno ale... transport, ja chcę żeby osoba adoptująca przyjechała osobiście , burbon skontaktuje się z Panią, bądź niech ona sama do mnie zadzwoni i wtedy coś ustalimy równolegle jadę jutro sprawdzić dom w Warszawie Quote
Agnie Koty Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy, ale bądź czujna jeśli chodzi o ten dom na Wilanowie. Czy ta pani miała pekina i zna ich możliwości i czy ta córeczka jest zrównoważona. Wiem co mówię, właśnie dlatego mnie gryzły..... :evil_lol:Bo sytuacja może przerosnąć pomimo najszczerszych chęci. Jedno mnie zastanawia, czemu ten sraluszek tak mi zapadł w serce , że się nim przejmuję..... Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Pani miala pekinczyka a po nim kundelka, pekina miala z paperami i powiedziala,ze nawet moze pokazac jego dokumenty mimo, ze pies jest z TM powiedziala mi tez, ze jej pekinczyk grzyl, mial humory, byl niejadkiem itd Quote
Agnie Koty Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Aha, czyli spokojnie. Wie, co może ją czekać. :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Mały jest super, co prawda gabarytowo nie moje klimaty ale charakter poki co, ma kapitalny zaczal jesc - tego Royala dla maluchow wcina az sie uszy trzesa Quote
LittleMy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zdjecia poprosimy ! a moze filmik jak skacze po Heksie? :cool3: Quote
egradska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 LittleMy napisał(a):zdjecia poprosimy ! a moze filmik jak skacze po Heksie? :cool3: o, to, to:evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 LittleMy napisał(a):zdjecia poprosimy ! a moze filmik jak skacze po Heksie? :cool3: ciotka cos Ty! źle mu życzysz?? raz spróbował i już nie spróbuje:diabloti: - zapewniam Cię filmik może jutro uda mi się nagrać jakiś - tak dawno tego nie robiłam, że nawet nie wiem czy jeszcze umiem, ale podedukuje sie :eviltong: Quote
GrubbaRybba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy, Szybszy od dyliżansu wklejał kiedyś takie ogłoszenie: Przyjmę psa rasy Pekińczyk.Jeżeli ma ktoś do oddania Piesek może być ze schroniska ,ale tylko ta rasa.Zapewnie mu dobre warunki i piesek będzie przebywał w domu>Proszę o kontakt kontakt: 888 552 549 Może warto tam zadzwonić. Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 dzieki zadzwonie ale wydaje mi sie, że Mały pojedzie do Czestochowy - to dobry proawie dogomaniacki dom Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 obecnie mały się obraził bo mu obcięłam pazury obcinaczką dla kota więc nie ma o czym gadać aha on puszcza głośne bąki - skaranie boskie z tym psem :eviltong: Quote
LittleMy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka cos Ty! źle mu życzysz?? raz spróbował i już nie spróbuje:diabloti: - zapewniam Cię filmik może jutro uda mi się nagrać jakiś - tak dawno tego nie robiłam, że nawet nie wiem czy jeszcze umiem, ale podedukuje sie :eviltong: pewnie,ze mu dobrze zycze :) no to filmik bez skakania :p Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 jestem w szoku z jednego powodu - on jest jedynym moim tymczasem, a kilka ich juz bylo, ktoremu Hexa oficjalnie pozwala spac w swoim łóżku i to obok siebie a nie kilometr dalej :cool1: Quote
kakadu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 moze to jakis znak? :cool3: moze powinien zostac ;) Quote
Agnie Koty Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 taki sralunia a już jaką silna osobowość ma, :evil_lol:. Przyznam się Wam w sekrecie ale ...ja trochę czuję respekt przed pekinami,:oops: Quote
egradska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): aha on puszcza głośne bąki - skaranie boskie z tym psem :eviltong: jak nasz ARYSTOKRATA zaszalał pod tym względem w taksówce, to kierowca dostał czkawki i chciał nas wysadzić w połowie drogi:evil_lol: oczywiscie nie uwierzył, ze to pies:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ja myślałam, że to Hexa....dopóki nie zostałam z nim sam na sam w pokoju:cool1: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 niech go ktoś zabierze bo jeszcze trochę i ja go nie oddam :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
egradska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a):niech go ktoś zabierze bo jeszcze trochę i ja go nie oddam :placz::placz::placz::placz::placz: szczerze mowiac - nie zdziwiloby mnie to:evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a):niech go ktoś zabierze bo jeszcze trochę i ja go nie oddam :placz::placz::placz::placz::placz: :mdleje::roflt: wiedziałam że tak się kiedyś stanie :mdleje::roflt: Quote
Recommended Posts