Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musze jednak powiedziec, ze jest slodki - taki naprawde fajny, przytula sie, nie szczeka, nie hałasuje, Hexy nie zaczepia dzieki temu ona na niego nie zwraca uwagi, w dzien jest bardzo grzeczny, uklada sie i spi, lazi za mna po calym mieszkaniu kroku sie nie da zrobic, zeby mnie nie sledzil:cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
lazi za mna po calym mieszkaniu kroku sie nie da zrobic, zeby mnie nie sledzil:cool3:

zeby tylko gdzies na ciebie nie doniosl :evil_lol:
moze tak cie sledzi bo zbiera "kwity" na ciotke gameboy?
po prostu konfident jakis :)

Posted

a niech donosi nie mam nic do ukrycia, jak ktos chce posprawdzac co sie dzieje z moimi psami to zapraszam

skoro juz mnie sledzi moglby przynajmniej przestac tak smierdziec bo od razu wiem, ze jest gdzies blisko :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):

skoro juz mnie sledzi moglby przynajmniej przestac tak smierdziec bo od razu wiem, ze jest gdzies blisko :evil_lol:

widac, ze mlody jeszcze - niewprawny, latwo go zdemaskowac; ale nauczy sie; moze niedlugo przylapiesz go ze szklanka przystawiona do sciany jak naslu****e co sie dzieje w drugim pokoju :evil_lol:

Posted

egradska napisał(a):
śmierdzi, mowisz:evil_lol: coz, pekinczyki maja dupki kupolepne:diabloti: moze o to chodzi:evil_lol::evil_lol:

nie, wlosy przy pupie przystrzyglam, on tak ogolnie siuskami i nie wiem czym tam jeszcze ale nie chce go kapac poki co, zimno jest, on nieszczepiony, niech smierdzi, jemu to nie przeszkadza raczej bo siersc ma ladna, dluga jedwabista... a ja sie przemecze

Posted

majqa napisał(a):
Oj, takie sobie śmichy robić z nic nie przeczuwającego drobiażdżku!:loveu:

dobiażdżek spi i sapie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

mialam juz kilka malizn w domu - byly to zawsze kundleki i zaden z nich nie byl taki cichutki i przytulasny jak ten
jak on sie fajnie cieszy rano jakwszyscy wstaną biega, robi kółka i tak smiesznie merda, śpi pzytulony do Hexy a ona nawet nie warknie raz mu pokazała zęby jak na nią wlazł i skakał po niej żeby wejść na łóżko, pozatym idylla:roll:

Posted

[quote name='GameBoy']
możesz ale nie odbiorę - wyłączyłam telefon ;) jak coś bardzo ważnego pisz teraz na PW, moj Tz ma ostatnio przesyt z dogo, mamy zdemolowane mieszkanie :shake:

:roflt::tard::grab:
tak jak opisujesz-Pekiny takie są właśnie-słodycz-:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Co szkrab to inny zarys charakteru...eh...

dokladnie - gdyby wszystkie takie byly moglabym trzymac ich wiecej bo nie musialabym tej czarownicy non stop pilnowac, zeby im glowy nie urwala

Posted

jak jej wyjaśnić, że walczyć nie musi?? wiem, że nie jest jej łatwo w końcu Hex udaje CC, a te psy są często dość dominujące ale to co ona wyczynia to czasami jest aż przerażające
a z tym małym zero zgrzytów - on dla niej nie istnieje, nawet może spać przy jej brzuchu i nie warczy, nie ucieka to jest dla nas szok :crazyeye: