Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
jaki tam brzydal, wiadomo, że wszystko co ma plaska mordkę jest piękne:loveu: - nie żebym się sugerowała moim BF:siara::D

oczyyyyyyyyywiscie ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

debile nie debile pies szuka domu
a baba mogla wystawic ogloszenie, ze go sprzeda ale widzisz - sama przylazla zeby mu szukac domu i powiedziala, ze nic za niego nie chce, zreszta jej corka tez przyszla z nia, powiedziala, ze musi oddac psa bo siostra ma krosty na ciele

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
tak, ale to dlatego, ze on chcialby bernardyna, a mama pekinczyka ;) no, ale mowil, ze ktorekolwiek by sie znalazlo wzieliby.. tylko teraz nie ma go na gg jak tylko odpisze dam znac :)

florida_blue ma do adopcji bernardynke 7 mczna - sliczna psina i dom na cito potrzebny moze pokaz ja kumplowi?

Posted

ktoś na wątku dam dom szukał pekińczyka.
A swoją drogą dlaczego piesio ma iść do doświadczonego w rasie domku?przecież zawsze jest ten pierwszy raz.
Doświadczony domek też musiał kiedyś zacząć,nie był od razu doświadczonym domkiem,prawda??

Posted

tak widzialam szukala pekinka ta p.Jola ktora zostala zbanowana
wolalabym żeby domek byl z Wawy, a doświadczony być nie musi w sensie postadania wcześniej pekińczyka ale musi być świadomy wyzwań - także pielegnacyjnych - jakie posiadanie tej rasy ze sobą niesie.... o to wlaśnie mi chodziło

ps. jak sie klika w link "moj tymczasik" w Twoim podpisie otwiera sie okno z napisem "not found"

Posted

GameBoy-podam link do tego wątku Dorci:lol:-pokaże swojej znajomej, która ma Pekinkę-dom spokojny bez dzieci, 2 ludzi po 40-tce.

P.S.tak-tamta kombinatroka już jej ni ma na całe szczęście-frajerów niech szuka gdzie indziej:)

Posted

GameBoy napisał(a):

wolalabym żeby domek byl z Wawy, a doświadczony być nie musi w sensie postadania wcześniej pekińczyka ale musi być świadomy wyzwań - także pielegnacyjnych - jakie posiadanie tej rasy ze sobą niesie.... o to wlaśnie mi chodziło

to dobrze,że rozsądek wziął górę :lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
brzyyyydal ale słodki taki tuli się i tuli:loveu:

Ja Ci dam brzydala!!! ;) To jest maskota, istna maskota i to urodziwa na max!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal
robali nie mial, oczy ma zdrowe, mam tylko zakraplac i na oko weta jest zdrowy za 6 dni bedziemy się szczepić

Posted

GameBoy napisał(a):
pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal
robali nie mial, oczy ma zdrowe, mam tylko zakraplac i na oko weta jest zdrowy za 6 dni bedziemy się szczepić

Uwielbiam jak masz takiego szczyla....

Posted

nie smieszne ciotka:evil_lol:

dzis w nocy myslalam, ze Tz mu jezyk urwie bo jak go na chwile wzial na lozko to maly nie polozyl sie spac tylko mu po glowie skakal
chyba chcial zeby TZ zwolnil mu miejsce:eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal (...)

GameBoy, Ty mi to robisz specjalnie... :roll: Ja tu powinnam wyrażać współczucie, a znów się zarykuję ze śmiechu!!! :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
nie smieszne ciotka:evil_lol:

dzis w nocy myslalam, ze Tz mu jezyk urwie bo jak go na chwile wzial na lozko to maly nie polozyl sie spac tylko mu po glowie skakal
chyba chcial zeby TZ zwolnil mu miejsce:eviltong:

:roflt::mdleje: cudne to musiało być