_beatka_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jaki tam brzydal, wiadomo, że wszystko co ma plaska mordkę jest piękne:loveu: - nie żebym się sugerowała moim BF:siara::D Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 gębę ma płaską jak ściana - troche kicha i oczy mu łzawią mam nadzieje, że to nic poważnego Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 _beatka_ napisał(a):jaki tam brzydal, wiadomo, że wszystko co ma plaska mordkę jest piękne:loveu: - nie żebym się sugerowała moim BF:siara::D oczyyyyyyyyywiscie ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 taki piękniś a ludzie debile i tyle, po co brać psa na 3 dni:angryy: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 debile nie debile pies szuka domu a baba mogla wystawic ogloszenie, ze go sprzeda ale widzisz - sama przylazla zeby mu szukac domu i powiedziala, ze nic za niego nie chce, zreszta jej corka tez przyszla z nia, powiedziala, ze musi oddac psa bo siostra ma krosty na ciele Quote
luka1 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 i to ma być ta przekąska dla Hanibala? Nie nada się - ucieknie mu między zębami. Trzeba coś większego. Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 obecnie nie mam nic wiekszego na stanie - Hexy nie poswiece:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 dobra po 4 godz wzglednej ciszy mały zabrał się za demolkę domu cioci GB:eviltong: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kasia z Demonem napisał(a):tak, ale to dlatego, ze on chcialby bernardyna, a mama pekinczyka ;) no, ale mowil, ze ktorekolwiek by sie znalazlo wzieliby.. tylko teraz nie ma go na gg jak tylko odpisze dam znac :) florida_blue ma do adopcji bernardynke 7 mczna - sliczna psina i dom na cito potrzebny moze pokaz ja kumplowi? Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ktoś na wątku dam dom szukał pekińczyka. A swoją drogą dlaczego piesio ma iść do doświadczonego w rasie domku?przecież zawsze jest ten pierwszy raz. Doświadczony domek też musiał kiedyś zacząć,nie był od razu doświadczonym domkiem,prawda?? Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 tak widzialam szukala pekinka ta p.Jola ktora zostala zbanowana wolalabym żeby domek byl z Wawy, a doświadczony być nie musi w sensie postadania wcześniej pekińczyka ale musi być świadomy wyzwań - także pielegnacyjnych - jakie posiadanie tej rasy ze sobą niesie.... o to wlaśnie mi chodziło ps. jak sie klika w link "moj tymczasik" w Twoim podpisie otwiera sie okno z napisem "not found" Quote
oktawia6 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 GameBoy-podam link do tego wątku Dorci:lol:-pokaże swojej znajomej, która ma Pekinkę-dom spokojny bez dzieci, 2 ludzi po 40-tce. P.S.tak-tamta kombinatroka już jej ni ma na całe szczęście-frajerów niech szuka gdzie indziej:) Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 GameBoy napisał(a): wolalabym żeby domek byl z Wawy, a doświadczony być nie musi w sensie postadania wcześniej pekińczyka ale musi być świadomy wyzwań - także pielegnacyjnych - jakie posiadanie tej rasy ze sobą niesie.... o to wlaśnie mi chodziło to dobrze,że rozsądek wziął górę :lol: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):brzyyyydal ale słodki taki tuli się i tuli:loveu: Ja Ci dam brzydala!!! ;) To jest maskota, istna maskota i to urodziwa na max!!!!!!!!!! :loveu: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal robali nie mial, oczy ma zdrowe, mam tylko zakraplac i na oko weta jest zdrowy za 6 dni bedziemy się szczepić Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal robali nie mial, oczy ma zdrowe, mam tylko zakraplac i na oko weta jest zdrowy za 6 dni bedziemy się szczepić Uwielbiam jak masz takiego szczyla.... Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 a ja jestem przerazona tym, ze sasiedzi psy mi znosza Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):a ja jestem przerazona tym, ze sasiedzi psy mi znosza No cos w tym jestem może też lubią jak masz :eviltong: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 nie smieszne ciotka:evil_lol: dzis w nocy myslalam, ze Tz mu jezyk urwie bo jak go na chwile wzial na lozko to maly nie polozyl sie spac tylko mu po glowie skakal chyba chcial zeby TZ zwolnil mu miejsce:eviltong: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):pierdziel darl się całą noc, że chce spać na łóżku, całe szczęscie nad ranem przestal (...) GameBoy, Ty mi to robisz specjalnie... :roll: Ja tu powinnam wyrażać współczucie, a znów się zarykuję ze śmiechu!!! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):nie smieszne ciotka:evil_lol: dzis w nocy myslalam, ze Tz mu jezyk urwie bo jak go na chwile wzial na lozko to maly nie polozyl sie spac tylko mu po glowie skakal chyba chcial zeby TZ zwolnil mu miejsce:eviltong: :roflt::mdleje: cudne to musiało być Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 dobra dobra lepiej mi powiedzcie gdzie ja mam go oglaszac??? Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):dobra dobra lepiej mi powiedzcie gdzie ja mam go oglaszac??? allegro alegratka a potem reszta jest tego towaru każdy ma swoje które preferuje Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 no tak ale znowu wiele osob odradza ta forme Quote
Recommended Posts