Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
musze isc yorka odebrac na dniach - tez bedzie do adopcji

ty to masz ...yorki, pekiny, chichuachua (prawie) - skąd ty te psy bierzesz!:razz:

a my same beznadziejnie nieadoptowalne kundle świętokrzyskie;)

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo Ci poje***** warszawscy dorobkiewicze kupuja a pozniej toto sie nudzi i oddaja :oops:

jak mialam tego malucha zadzwonil facet, nr znalazl na allegro i mowi "dzien dobry ja w sprawie pekinczyka", ja ucieszona, ze kolejny dom a on do mnie " moze znalazlaby Pani dom mojemu 9 mcznemu pekinczykowi?" pytam co sie stalo, ze pies szuka domu a on do mnie "za duzy urósł" :angryy:

Posted

ale po co, nie prosilam o to, zawsze zglaszam po tym jak pies spedzi noc w swoim domu i nie wraca do mnie

niech juz tak zostanie, nie wiedzialam poprostu, ze mod ot tak moze zmienic tytul

Posted

nie, nie ma takiej potrzeby niech tak zostanie - moze to bedzie dobra wrozba

bylam zaskoczona nie spotkalam sie z czyms takim - a moze ktos do Ciebie Maupo napisał?

Posted

Ja czytam wszystkie wątki plaskatych - i owłosionych i nie ... więc już od południa wiedziałam że o 18.00 będzie w domu (a chyba w ogóle był tam trochę wcześniej ;)).

Posted

Maupa jest czujna i nie zrobiła tego na pewno ze złej woli!!!
Faktycznie to może być dobry omen!!! :loveu:
Maupo, teraz i Ty 3maj kciuki za nockę maleństwa w nowym domku!!! ;)

Posted

Maupa4 napisał(a):
A co w związku z tym przyszłotygodniowym pekinkiem ? :cool3:
A ta yoreczka co jest do oddania ? Widziałas już wątek ?

ten pekinek to nie wiem czy jutro nie bedzie u mnie - oszaleje z tymi ludzmi :roll:
a yorka ma chora noge, ma podkurczona tylna lewa lapke, cos tam jest nie w porzadku, musze ja odebrac z tej cudownej "hodowli" ale poki co nie mam miejsca a babsko w przyszlym tyg idzie z nia do ortopedy - ja place, zeby nie bylo:shake: przeciez to "mój" pies

nie rozumiem pytania"widziałaś już wątek?"

Posted

taaaaak juz zadalam kulturalne pytania

ja chce bugatti veyron i calodobowa opiekunke dla tymczasow - szczegolnie do zbierania kup i sioo, taka ktora sie z nimi pobawi jak wyja w nocy i jak jestem w pracy i sponsora na nowa podloge bo od sikow jest grzyb.

dziekuje za uwagę, wybiore najlepsza oferte.

Posted

halbina napisał(a):
NAjserdeczniej gratulujemy sprawnej adopcji "brzydalka"! :multi::multi::multi:

dziekuję ciotka, tyle, że takie cudo wyadoptować to żadna sztuka

Posted

czytałam ten wątek GameBoy-to jakaś porażka! dokładnie w 30 minut-nie wiadono o co jej chodziło może sama nie wie o co-wyskoczyła szybko i jeszcze szybciej zamknęła:evil_lol:
tęsknisz za pepitkiem?:-(