andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):musze isc yorka odebrac na dniach - tez bedzie do adopcji ty to masz ...yorki, pekiny, chichuachua (prawie) - skąd ty te psy bierzesz!:razz: a my same beznadziejnie nieadoptowalne kundle świętokrzyskie;) Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 bo Ci poje***** warszawscy dorobkiewicze kupuja a pozniej toto sie nudzi i oddaja :oops: jak mialam tego malucha zadzwonil facet, nr znalazl na allegro i mowi "dzien dobry ja w sprawie pekinczyka", ja ucieszona, ze kolejny dom a on do mnie " moze znalazlaby Pani dom mojemu 9 mcznemu pekinczykowi?" pytam co sie stalo, ze pies szuka domu a on do mnie "za duzy urósł" :angryy: Quote
LittleMy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 i co, nawymyslalas mu czy pekinczyk idzie juz do Ciebie? Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 przywiezie go w przyszlym tygodniu, nie wiem czy to pies czy suka jest Quote
LittleMy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 to oby juz wiecej zadnego psa nie dostal ! :angryy: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 a co to da, ze mu nawymyslam przez tel? nic! jak przyjedzie i mi psa odda to mu kopa sprzedam!:mad: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 kto zmienił tytuł i przeniósł wątek??????? Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ale po co, nie prosilam o to, zawsze zglaszam po tym jak pies spedzi noc w swoim domu i nie wraca do mnie niech juz tak zostanie, nie wiedzialam poprostu, ze mod ot tak moze zmienic tytul Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 nie, nie ma takiej potrzeby niech tak zostanie - moze to bedzie dobra wrozba bylam zaskoczona nie spotkalam sie z czyms takim - a moze ktos do Ciebie Maupo napisał? Quote
Maupa4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja czytam wszystkie wątki plaskatych - i owłosionych i nie ... więc już od południa wiedziałam że o 18.00 będzie w domu (a chyba w ogóle był tam trochę wcześniej ;)). Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 o nie nie odemnie wyjechal ok 18.30 (chce go z powrotem) Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Maupa jest czujna i nie zrobiła tego na pewno ze złej woli!!! Faktycznie to może być dobry omen!!! :loveu: Maupo, teraz i Ty 3maj kciuki za nockę maleństwa w nowym domku!!! ;) Quote
Maupa4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A co w związku z tym przyszłotygodniowym pekinkiem ? :cool3: A ta yoreczka co jest do oddania ? Widziałas już wątek ? Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Maupa4 napisał(a):A co w związku z tym przyszłotygodniowym pekinkiem ? :cool3: A ta yoreczka co jest do oddania ? Widziałas już wątek ? ten pekinek to nie wiem czy jutro nie bedzie u mnie - oszaleje z tymi ludzmi :roll: a yorka ma chora noge, ma podkurczona tylna lewa lapke, cos tam jest nie w porzadku, musze ja odebrac z tej cudownej "hodowli" ale poki co nie mam miejsca a babsko w przyszlym tyg idzie z nia do ortopedy - ja place, zeby nie bylo:shake: przeciez to "mój" pies nie rozumiem pytania"widziałaś już wątek?" Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy bądź dobrej myśli! Pekinek oszaleje z nimi, czy oni z nim? Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 majqa napisał(a):GameBoy bądź dobrej myśli! Pekinek oszaleje z nimi, czy oni z nim? ja z nimi ciotka, ja - tekst " jest za duzy" rozwalil mnie na maxa Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tu jest jakis watek o oddaniu yorka - suni...ale chyba bele komu nie oddadzą;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108948 Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 taaaaak juz zadalam kulturalne pytania ja chce bugatti veyron i calodobowa opiekunke dla tymczasow - szczegolnie do zbierania kup i sioo, taka ktora sie z nimi pobawi jak wyja w nocy i jak jestem w pracy i sponsora na nowa podloge bo od sikow jest grzyb. dziekuje za uwagę, wybiore najlepsza oferte. Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 NAjserdeczniej gratulujemy sprawnej adopcji "brzydalka"! :multi::multi::multi: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 halbina napisał(a):NAjserdeczniej gratulujemy sprawnej adopcji "brzydalka"! :multi::multi::multi: dziekuję ciotka, tyle, że takie cudo wyadoptować to żadna sztuka Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='andzia69']tu jest jakis watek o oddaniu yorka - suni...ale chyba bele komu nie oddadzą;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108948 zobacz zainteresowalam sie i pies w srodku nocy znalazl dom - to dopiero cuda, na nauki wszyscy na dogo do tej Pani!!! Quote
oktawia6 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czytałam ten wątek GameBoy-to jakaś porażka! dokładnie w 30 minut-nie wiadono o co jej chodziło może sama nie wie o co-wyskoczyła szybko i jeszcze szybciej zamknęła:evil_lol: tęsknisz za pepitkiem?:-( Quote
malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jak ta pierwsza noc pekinka? Darł dziób za mamusią? :razz: Quote
Recommended Posts