GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 piotrek_b napisał(a): GameBoy, Ziuta mają zaproszenia kolejno: nr 1, 2 Zostanie przygotowany buszel piwa i obecność pięknych kobiet jest podstawą jakiejkolwiek spontanicznej imprezy, bez waszej obecności nawet nie podejmuję inicjatywy - moje drogie Panie. :loveu: dobra to Ty, ja i Ziutek a skąd te piękne Panie weźmiemy? :evil_lol: Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a): a skąd te piękne Panie weźmiemy? :evil_lol: a przy lesie po trasie trochę stoi:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 andzia69 napisał(a):a przy lesie po trasie trochę stoi:diabloti: ciotka na taki rodzaj piękna nie jestem wrażliwa ani odrobinę Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):dobra to Ty, ja i Ziutek a skąd te piękne Panie weźmiemy? :evil_lol: a to ja załatwię, moje drogie - piotrek potrafi :loveu: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 piotrek_b napisał(a):a to ja załatwię, moje drogie - piotrek potrafi :loveu: a to luz choc jak dla mnie to przeslanka fakultatywna Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 andzia69 napisał(a):a przy lesie po trasie trochę stoi:diabloti: wiem wiem - jak mnie najdzie wena twórcza to widzę i rozumiem, te wierzby płaczące, dęby stojące, buki buczące i osiki osikające, :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: i tworzy sie poezja z której przyszłe pokolenia czerpać będą garściami, a my w tym czasie - na tarasie - pijemy Twoje zdrowie ... buziaczek Andzia :buzi::buzi::buzi: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 piotrek_b napisał(a):wiem wiem - jak mnie najdzie wena twórcza to widzę i rozumiem, te wierzby płaczące, dęby stojące, buki buczące i osiki osikające, :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: i tworzy sie poezja z której przyszłe pokolenia czerpać będą garściami, a my w tym czasie - na tarasie - pijemy Twoje zdrowie ... buziaczek Andzia :buzi::buzi::buzi: o tak, traktuje przeciez o rzeczach tak istotnych, ze u mlodych serc i umysłów dojdzie do przewartosciowania wartości Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy bierz Zutkę i nie zostawaj w tyle, Okta też mile widziana (spoko - udzielam pokuty i rozgrzeszenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) PEKIN do dobrego domu marsz !!! Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 zaraz zaraz mili Panstwo musze wydac melizne i pozbierac reszte tymczasow do kupy tak zwanej:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 trzeba pierw maliznę ulokowac! i to w najlepszych z możliwych warunkach!:loveu: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 dziekowac bedziemy jak za jakis czas bedzie wszystko ok :loveu: on jest cudowny Quote
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 za 3 godziny? matko:crazyeye:ale powiedziałaś by zdjęcia były z domu? oj jest boski:eviltong: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 powiedzialam Pani wszystko wie co i jak, ten fakt tez troche przewazyl na korzysc domku z Wawy bo w Cz-wie byloby ciezko o fotki Quote
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a): powiedzialam Pani wszystko wie co i jak, ten fakt tez troche przewazyl na korzysc domku z Wawy bo w Cz-wie byloby ciezko o fotki to super, że będzie w Warszawie-dobrze zrobiłaś GameBoy:cool1: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 mam nadzieje, bo jak nie to :mad::mad::mad::mad::mad: sobie i im Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: pojechal :placz::placz::placz::placz: jeszcze dzis wieczorem lub najpozniej jutro rano beda fotki :roll: Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Spokojnie, GameBoy, spokojnie, :evil_lol:. Quote
LittleMy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ciekawe jak mu w domku nowym, jak sie bedzie zachowywal :) Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 musze isc yorka odebrac na dniach - tez bedzie do adopcji Quote
LittleMy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 teraz bedziesz sie liliputkami zajmowac ? :) Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 nie, nie ma szans, fajne sa ale to nie to :oops: Quote
Recommended Posts