GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 oktawia6 napisał(a):no tak teraz już wiem:sadCyber: chociaz w sumie masz racje - to jest pseudohodowla Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): chociaz w sumie masz racje - to jest pseudohodowla ludzie są baznadziejni:placz:widzisz sama-my po takich "sprzątamy' a oni i tal robią dalej to samo:shake: Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nie pokazuj go więcej:placz:jest po prostu piękny!:loveu: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 dobra to koniec. piekny jest. fakt. ale baki puszcza zabojcze. Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GameBoy napisał(a): dobra to koniec. piekny jest. fakt. ale baki puszcza zabojcze. to nie jest wszystko o.k. z nim zdrowy pies tak nie robi:shake: ciekawe jak jego zatoki odbytowe-Jacuś i Agatka na samym początku jak miały sraczkę-miały wyciskane-małym szczeniakom szybko się czopuje szczególnie przy taich sensacjach żołądkowych-potem po ciężkiej pracy kupka była super!:lol: Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 mały puszcza bąki od zmiany karmy - dostaje tego royala dla mikrusow a wczesniej jadl u tej baby parowki - musi sie przestawic chlopak kupy robi wzorcowe, ze tak bezceremonialnie napisze Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ale malutki pekinek jest przepiękny, jest śliczny, myślę, że Okta z chęcią wzięłaby go do siebie na stałe to byłby bez wątpienia jej najpiękniejszy Pekin, i od czasu do czasu :evil_lol: walnąłby nawet bąka dla hecy :turn-l: Quote
oktawia6 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tia tia-nie mogę - teraz już nic mogę Piotrek! Jest Jacuś-tak długo jak będzie trzeba! Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pekinek, piękny Pekinek masz buzi :buzi: od ciotki z Nibylandii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 troche pozno z informacjami ale od rana jestem zaganiana... psiak zostaje w Warszawie, bedzie mieszkal w Wilanowie dom z Cz-wy, choc bardzo dobry, bylby w stanie odebrac malucha w nastepna niedziele dopiero a warunki Warszawskie niewiele mu ustępują wobec tego uznałam, że mały powinien iść jak najszybciej do swojego domu i nie ma sensu go blokować Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wybrałaś na pewno dobrze! :lol: Kiedy jedzie puszczać bąki w Wilanowie?:evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 obawiam sie , ze jak zadzwonie do babki za 5 min bedzie obok mnie stala:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jakże cudownie!! , idziemy z tej okazji zrobić kolejny wazon :drinka: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 nie zapomnij o mnie jak już bedziesz sie wybierał....:eviltong: Quote
Ziutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):nie zapomnij o mnie jak już bedziesz sie wybierał....:eviltong: Ejjjj.......ja też chcę z Wami :placz: :placz: :mad: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 jak piotrek zabierze mnie to ja Ciebie na pewno :p Quote
Ziutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GameBoy napisał(a):jak piotrek zabierze mnie to ja Ciebie na pewno :p :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 aha zapomniałam dodać, że Mały o 18 jedzie do swojego nowego domku a ja już się szykuję na chorego malucha z Pabianic Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To już niedługo.:lol: Podaj link do tego malucha to przyjdę do odwiedzić... Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 o ten http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108365 Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Taśma produkcyjna, to mało powiedziane!!!!!!! :loveu: ;) :multi: Quote
Agnie Koty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 aaa, to ten szczeniuś... A ja myślałam, że jakiś młody CC do Ciebie zajeżdża... Quote
piotrek_b Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='GameBoy']bo zjezdza :cool1: ten młody to ja jestem :eviltong: dziewczyny: GameBoy, Ziutka: ale nie jesteście na topie, wobec karygodnego braku waszej osobowości na dzisiejszej porannej mszy muszę wziąć pod uwagę inny, bardziej realny termin. GameBoy, Ziuta mają zaproszenia kolejno: nr 1, 2 Zostanie przygotowany buszel piwa i obecność pięknych kobiet jest podstawą jakiejkolwiek spontanicznej imprezy, bez waszej obecności nawet nie podejmuję inicjatywy - moje drogie Panie. :loveu: Quote
Recommended Posts