Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):

chociaz w sumie masz racje - to jest pseudohodowla

ludzie są baznadziejni:placz:widzisz sama-my po takich "sprzątamy' a oni i tal robią dalej to samo:shake:

Posted

GameBoy napisał(a):

dobra to koniec. piekny jest. fakt. ale baki puszcza zabojcze.

to nie jest wszystko o.k. z nim zdrowy pies tak nie robi:shake:
ciekawe jak jego zatoki odbytowe-Jacuś i Agatka na samym początku jak miały sraczkę-miały wyciskane-małym szczeniakom szybko się czopuje szczególnie przy taich sensacjach żołądkowych-potem po ciężkiej pracy kupka była super!:lol:

Posted

mały puszcza bąki od zmiany karmy - dostaje tego royala dla mikrusow a wczesniej jadl u tej baby parowki - musi sie przestawic chlopak

kupy robi wzorcowe, ze tak bezceremonialnie napisze

Posted

ale malutki pekinek jest przepiękny, jest śliczny, myślę, że Okta z chęcią wzięłaby go do siebie na stałe to byłby bez wątpienia jej najpiękniejszy Pekin,
i od czasu do czasu :evil_lol: walnąłby nawet bąka dla hecy :turn-l:

Posted

troche pozno z informacjami ale od rana jestem zaganiana... psiak zostaje w Warszawie, bedzie mieszkal w Wilanowie

dom z Cz-wy, choc bardzo dobry, bylby w stanie odebrac malucha w nastepna niedziele dopiero a warunki Warszawskie niewiele mu ustępują wobec tego uznałam, że mały powinien iść jak najszybciej do swojego domu i nie ma sensu go blokować

Posted

GameBoy napisał(a):
nie zapomnij o mnie jak już bedziesz sie wybierał....:eviltong:

Ejjjj.......ja też chcę z Wami :placz: :placz: :mad:

Posted

[quote name='GameBoy']bo zjezdza :cool1:

ten młody to ja jestem :eviltong: dziewczyny: GameBoy, Ziutka: ale nie jesteście na topie, wobec karygodnego braku waszej osobowości na dzisiejszej porannej
mszy muszę wziąć pod uwagę inny, bardziej realny termin.

GameBoy, Ziuta mają zaproszenia kolejno: nr 1, 2
Zostanie przygotowany buszel piwa i obecność pięknych kobiet jest podstawą jakiejkolwiek spontanicznej imprezy, bez waszej obecności nawet nie podejmuję inicjatywy - moje drogie Panie. :loveu: