Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam z burbon dom jest dogomaniacki wlasciwie poprosilabym kogos z sprawdzenie jest jedno ale... transport, ja chcę żeby osoba adoptująca przyjechała osobiście , burbon skontaktuje się z Panią, bądź niech ona sama do mnie zadzwoni i wtedy coś ustalimy
równolegle jadę jutro sprawdzić dom w Warszawie

Posted

GameBoy, ale bądź czujna jeśli chodzi o ten dom na Wilanowie. Czy ta pani miała pekina i zna ich możliwości i czy ta córeczka jest zrównoważona. Wiem co mówię, właśnie dlatego mnie gryzły..... :evil_lol:Bo sytuacja może przerosnąć pomimo najszczerszych chęci. Jedno mnie zastanawia, czemu ten sraluszek tak mi zapadł w serce , że się nim przejmuję.....

Posted

Pani miala pekinczyka a po nim kundelka, pekina miala z paperami i powiedziala,ze nawet moze pokazac jego dokumenty mimo, ze pies jest z TM
powiedziala mi tez, ze jej pekinczyk grzyl, mial humory, byl niejadkiem itd

Posted

LittleMy napisał(a):
zdjecia poprosimy !
a moze filmik jak skacze po Heksie? :cool3:

ciotka cos Ty! źle mu życzysz?? raz spróbował i już nie spróbuje:diabloti: - zapewniam Cię
filmik może jutro uda mi się nagrać jakiś - tak dawno tego nie robiłam, że nawet nie wiem czy jeszcze umiem, ale podedukuje sie :eviltong:

Posted

GameBoy, Szybszy od dyliżansu wklejał kiedyś takie ogłoszenie:

Przyjmę psa rasy Pekińczyk.Jeżeli ma ktoś do oddania Piesek może być ze schroniska ,ale tylko ta rasa.Zapewnie mu dobre warunki i piesek będzie przebywał w domu>Proszę o kontakt

kontakt: 888 552 549

Może warto tam zadzwonić.

Posted

obecnie mały się obraził bo mu obcięłam pazury obcinaczką dla kota więc nie ma o czym gadać

aha on puszcza głośne bąki - skaranie boskie z tym psem :eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka cos Ty! źle mu życzysz?? raz spróbował i już nie spróbuje:diabloti: - zapewniam Cię
filmik może jutro uda mi się nagrać jakiś - tak dawno tego nie robiłam, że nawet nie wiem czy jeszcze umiem, ale podedukuje sie :eviltong:

pewnie,ze mu dobrze zycze :)
no to filmik bez skakania :p

Posted

jestem w szoku z jednego powodu - on jest jedynym moim tymczasem, a kilka ich juz bylo, ktoremu Hexa oficjalnie pozwala spac w swoim łóżku i to obok siebie a nie kilometr dalej :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):

aha on puszcza głośne bąki - skaranie boskie z tym psem :eviltong:

jak nasz ARYSTOKRATA zaszalał pod tym względem w taksówce, to kierowca dostał czkawki i chciał nas wysadzić w połowie drogi:evil_lol: oczywiscie nie uwierzył, ze to pies:diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
niech go ktoś zabierze bo jeszcze trochę i ja go nie oddam :placz::placz::placz::placz::placz:

szczerze mowiac - nie zdziwiloby mnie to:evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
niech go ktoś zabierze bo jeszcze trochę i ja go nie oddam :placz::placz::placz::placz::placz:

:mdleje::roflt:
wiedziałam że tak się kiedyś stanie
:mdleje::roflt: