GameBoy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Psa przyniosła mi dziś sąsiadka. Kupili go, już nawet nie miałam siły pytać gdzie dokładnie, bo co za różnica....Rodowodu nie ma ale widać, że to pekińczyk - tzn. na tyle na ile znam się na pekińczykach. Książeczki zdrowia nie ma, nie był szczepiony - był u nich 3 dni, córka dostała uczulenia. Choć to bez znaczenia, to prawda. Za psa nic nie chce, chce żeby trafił do dobrego domu. Szukamy domu w Warszawie, najlepiej bez małych dzieci. Takiego najlepszego z najlepszych. Przyszły właściciel będzie musiał pokryć koszt szczepienia malucha na wirusówki i odrobaczenia. Zdjęcia strona 3. Jest małm brzydalem :eviltong:. Quote
malagos Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jak to brzydalem, Game? :mad: ale dostałaś prezent, no, no! Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 to drugi pekińczyk w tym roku najpierw była czarna sunia, troche starsza niz on, bez sterylki ale adoptowala ja znajoma mojej Mamy, teraz ten maluch wyglada jak kudłata sowa:eviltong:, mam nadzieje, że jest zdrowy Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 piesek jest bezowo - czarny czy jest jakies forum dla pekinczykow? nie chce go poki co dawac na allegro z powodow oczywistych.... Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 daj znac Oktawii - moze ma jakis domek oczekujacy na pekina;) Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 jak ona mi go przyniosła myślałam, że to świnka morska :oops: Quote
LittleMy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a jak sie z Twoim wielkoludem dogaduje taki pekinczyk? :p Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 GameBoy napisał(a):jak ona mi go przyniosła myślałam, że to świnka morska :oops: wiesz...w sumie to jest taka odmiana...peruwianka - a toto szczeka? bo może faktycznie swinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 moja sunia na niego nie zwraca uwagi on dla niej nie istnieje, kot go troche gania to wszystko Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 andzia69 napisał(a):wiesz...w sumie to jest taka odmiana...peruwianka - a toto szczeka? bo może faktycznie swinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczeka szczeka, ale oglonie grzeczne i dosc ciche jak na takiego malucha:eviltong: Quote
Kasia z Demonem Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 na poczatku stycznia dowiedzialam sie ze kolega szuka pieska ... bernardyna albo PEKIŃCZYKA ... mlodego ... juz napisalam do niego czy nadal poszukuje takiego pieska Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 bernardyna lub pekinczyka ??? ciekawe :roll: dosc duza rozbieznosc ras Quote
Kasia z Demonem Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 tak, ale to dlatego, ze on chcialby bernardyna, a mama pekinczyka ;) no, ale mowil, ze ktorekolwiek by sie znalazlo wzieliby.. tylko teraz nie ma go na gg jak tylko odpisze dam znac :) Quote
Kasia z Demonem Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no i jest jeszcze to, ze on nie jest z Wawy tylko z Inowroclawia (z tego co pamietam) no, ale to chyba nie ma AŻ taiego wielkiego znaczenia? chyba ważniejsze, zeby domek byl dobry co? Quote
oktawia6 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Game Boy-znasz moje zdanie-tylko dla miłośnika rasy, kóry zna się i ma pojęcie jak opiekowac się nim, to nie fajny gadżecik, rasa wymagająca jeśli chodzi o pielęgnację, szczególnie oczy, żywienie zbilansowane itd. wybieraj dom w Warszawie - nie ma potrzeby telepac psa do innego miasta-ostra selekcja-jak przy rasowych psach ozdobnych-niech ktoś zabiega o niego nie na odwrót. daj zdjęcia i zabij mnie Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 oktawia6 napisał(a):Game Boy-znasz moje zdanie-tylko dla miłośnika rasy, kóry zna się i ma pojęcie jak opiekowac się nim, to nie fajny gadżecik, rasa wymagająca jeśli chodzi o pielęgnację, szczególnie oczy, żywienie zbilansowane itd. daj zdjęcia i zabij mnie wiem, wiem, wiem i tak poprosze o pomoc w szukaniu domu bo sie na rasie nie znam, jutro ide z nim do weta, bo nawet nie wiem czy zdrowy jest tak naprawde dlatego nawet go poki co nie oglaszam, telefon pewnie by brzęczał po 5 min a musze sie rozeznac jak jest z jego zdrowiem Quote
Kasia z Demonem Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jak chcecie ... tylko zaproponowalam ... ale jesli nie to nie ma sprawy ... pozdrawiam Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 uwaga uwaga zaraz będą fotki - juz się zgrywają :cool3: Quote
_beatka_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jejku jaki on piękny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 brzyyyydal ale słodki taki tuli się i tuli:loveu: Quote
oktawia6 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jasna cholera:placz:no pewnie, że to Pekińczyk-nie 100% wiadomo ale Pekinek!:mdleje: Quote
Recommended Posts