Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psa przyniosła mi dziś sąsiadka. Kupili go, już nawet nie miałam siły pytać gdzie dokładnie, bo co za różnica....Rodowodu nie ma ale widać, że to pekińczyk - tzn. na tyle na ile znam się na pekińczykach. Książeczki zdrowia nie ma, nie był szczepiony - był u nich 3 dni, córka dostała uczulenia. Choć to bez znaczenia, to prawda. Za psa nic nie chce, chce żeby trafił do dobrego domu.

Szukamy domu w Warszawie, najlepiej bez małych dzieci. Takiego najlepszego z najlepszych.

Przyszły właściciel będzie musiał pokryć koszt szczepienia malucha na wirusówki i odrobaczenia.

Zdjęcia strona 3. Jest małm brzydalem :eviltong:.

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to drugi pekińczyk w tym roku
najpierw była czarna sunia, troche starsza niz on, bez sterylki ale adoptowala ja znajoma mojej Mamy, teraz ten maluch

wyglada jak kudłata sowa:eviltong:, mam nadzieje, że jest zdrowy

Posted

GameBoy napisał(a):
jak ona mi go przyniosła myślałam, że to świnka morska :oops:

wiesz...w sumie to jest taka odmiana...peruwianka - a toto szczeka? bo może faktycznie swinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
wiesz...w sumie to jest taka odmiana...peruwianka - a toto szczeka? bo może faktycznie swinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szczeka szczeka, ale oglonie grzeczne i dosc ciche jak na takiego malucha:eviltong:

Posted

Game Boy-znasz moje zdanie-tylko dla miłośnika rasy, kóry zna się i ma pojęcie jak opiekowac się nim, to nie fajny gadżecik, rasa wymagająca jeśli chodzi o pielęgnację, szczególnie oczy, żywienie zbilansowane itd.
wybieraj dom w Warszawie - nie ma potrzeby telepac psa do innego miasta-ostra selekcja-jak przy rasowych psach ozdobnych-niech ktoś zabiega o niego nie na odwrót.

daj zdjęcia i zabij mnie

Posted

oktawia6 napisał(a):
Game Boy-znasz moje zdanie-tylko dla miłośnika rasy, kóry zna się i ma pojęcie jak opiekowac się nim, to nie fajny gadżecik, rasa wymagająca jeśli chodzi o pielęgnację, szczególnie oczy, żywienie zbilansowane itd.

daj zdjęcia i zabij mnie

wiem, wiem, wiem i tak poprosze o pomoc w szukaniu domu bo sie na rasie nie znam, jutro ide z nim do weta, bo nawet nie wiem czy zdrowy jest tak naprawde

dlatego nawet go poki co nie oglaszam, telefon pewnie by brzęczał po 5 min a musze sie rozeznac jak jest z jego zdrowiem