SZPiLKA23 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Bercia niestety nadal wszczyna wojny i co najgorsze Tosia tez zaczeła niby nastawia sie do zabawy a zaraz jest wojna i domek nadal poszukiwany nie odwołalnie jak narazie.... Quote
albiemu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Amisiek kurteczka daj se siana i uspokój się śliczności - na wczoraj!!! Quote
togaa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja myślę że pańcia sama wybierze dla jamnisi domek najlepszy z najlepszych, tak więc pozostaje nam tylko kibicowanie..... Quote
Agnieszka Co. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Od pewnego czasu sledzę ten wątek i trzymałam kciuki, żeby relacje między suczkami się poukładały. Widzę, że jednak Amisia bedzie musiała zmienić domek. W międzyczasie zaangażowałam się w szukanie domu dla ok 1,5 rocznego jamnika mojej zmarłej sąsiadki - link w podpisie. Mieszkam blisko Bielska-Białej (20km) i pomyslałam, że może...może... aktualni właściciele Amisi będą chętni ofiarować swój dom innemu jamnikowi. Pies przebywa aktualnie w ogrodzie, gdyby miedzy pieskami się nie ułożyło to ma gdzie wrócić. Wiem, że mój post może nie jest zbyt stosowny, ale bardzo żal mi tego psiaka i szukam wszędzie możliwości pomocy. Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Dopoki nie bedzie domu dla Berci nie bede proponował Panstwu innego jakmnika ale jak Bercia znajdzie dom to zapytam :) Quote
Ola164 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Amisiu szukaj domeczku... Skoro Ty nie skorzystałaś na tym może inny jamnik dostanie szansę? Quote
albiemu Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Amisiek do domciu .... strasznego masz pecha śliczności .... Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Trzymajcie kciuki moze juz w tym tygodniu sunia bedzie miała domek... Quote
Isadora7 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Trzymajcie kciuki moze juz w tym tygodniu sunia bedzie miała domek... A pewnie że trzymamy Quote
Agnieszka Co. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Oby to był ten prawdziwy domek, już bez żadnych przesiadek! Quote
Isadora7 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Oby to był ten prawdziwy domek, już bez żadnych przesiadek! Miejmy nadzieję że tak będzie. Życzę Amisi z całego serducha. Agnieszka Co. wczoraj wieczorem "poszedł" mi kolejny jamniczek bardzo trudny też, poszedł do domku znającego jamniczki. Miał dużo mniej wejść niż twoja sierotka. I aukcja wcześniej kilka dni się zaczeła. To tak na dobre myśli mówię. Quote
SZPiLKA23 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ja tez chciałabym zeby to był dobry i ostatni dom... Quote
Agnieszka Co. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Isadora7 napisał(a): Agnieszka Co. wczoraj wieczorem "poszedł" mi kolejny jamniczek bardzo trudny też, poszedł do domku znającego jamniczki. Miał dużo mniej wejść niż twoja sierotka. I aukcja wcześniej kilka dni się zaczeła. To tak na dobre myśli mówię. Też mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy. Quote
SZPiLKA23 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Oby Bercia dała szanse innemu jamnikowi u Pani Ani ;) Quote
albiemu Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Amisia - tylko grzecznie proszę ... kochanie. Mnie szkoda jej obecnej Pani, napewno będzie jej ciężko bez Amisi :( bo - wystarczająco dużo czasu ją miała aby pokochać a za mało aby się nacieszyć ... Quote
SZPiLKA23 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Napewno tak.... skradła jej serce i jej rodzinie tez ale niestety... Quote
Recommended Posts