Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bercia niestety nadal wszczyna wojny i co najgorsze Tosia tez zaczeła niby nastawia sie do zabawy a zaraz jest wojna i domek nadal poszukiwany nie odwołalnie jak narazie....

Posted

Ja myślę że pańcia sama wybierze dla jamnisi domek najlepszy z najlepszych, tak więc pozostaje nam tylko kibicowanie.....

Posted

Od pewnego czasu sledzę ten wątek i trzymałam kciuki, żeby relacje między suczkami się poukładały. Widzę, że jednak Amisia bedzie musiała zmienić domek.
W międzyczasie zaangażowałam się w szukanie domu dla ok 1,5 rocznego jamnika mojej zmarłej sąsiadki - link w podpisie.
Mieszkam blisko Bielska-Białej (20km) i pomyslałam, że może...może... aktualni właściciele Amisi będą chętni ofiarować swój dom innemu jamnikowi.
Pies przebywa aktualnie w ogrodzie, gdyby miedzy pieskami się nie ułożyło to ma gdzie wrócić.
Wiem, że mój post może nie jest zbyt stosowny, ale bardzo żal mi tego psiaka i szukam wszędzie możliwości pomocy.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Oby to był ten prawdziwy domek, już bez żadnych przesiadek!

Miejmy nadzieję że tak będzie. Życzę Amisi z całego serducha.

Agnieszka Co. wczoraj wieczorem "poszedł" mi kolejny jamniczek bardzo trudny też, poszedł do domku znającego jamniczki. Miał dużo mniej wejść niż twoja sierotka. I aukcja wcześniej kilka dni się zaczeła. To tak na dobre myśli mówię.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Agnieszka Co. wczoraj wieczorem "poszedł" mi kolejny jamniczek bardzo trudny też, poszedł do domku znającego jamniczki. Miał dużo mniej wejść niż twoja sierotka. I aukcja wcześniej kilka dni się zaczeła. To tak na dobre myśli mówię.

Też mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy.

Posted

Amisia - tylko grzecznie proszę ... kochanie. Mnie szkoda jej obecnej Pani, napewno będzie jej ciężko bez Amisi :( bo - wystarczająco dużo czasu ją miała aby pokochać a za mało aby się nacieszyć ...