BeataSabra Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mufek nadal szuka domu Czuje się dobrze. Quote
czycha3 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czycha3 napisał(a):Co tam u Mufka słychać ?/ Podnoszę pytanie.... Quote
czycha3 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 czycha3 napisał(a):Podnoszę pytanie.... i jeszcze raz podnoszę.... Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Beatka rozgoryczona... i się nie dziwię... Tyle czasu Mufciem nikt się nie zainteresował... Ten domek pilnie potrzebny, tylko co zrobić więcej niż jest zrobione ?! Naprawdę nie wiem... Mufasek pewnie ma się całkiem dobrze... Nie jest już kłopotliwym koteczkim ! Pomóżcie - koniec roku - koniec tymczasu... Quote
BeataSabra Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Beatka rozgoryczona... i się nie dziwię... Tyle czasu Mufciem nikt się nie zainteresował... Ten domek pilnie potrzebny, tylko co zrobić więcej niż jest zrobione ?! Naprawdę nie wiem... Mufasek pewnie ma się całkiem dobrze... Nie jest już kłopotliwym koteczkim ! Pomóżcie - koniec roku - koniec tymczasu... Prubuję się pozbierać w sobotę pożegnałam Małą (*) Mufasek grubasek ma sie świetnie Quote
fona Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bardzo mi przykro... Cosię stało? :glaszcze: Quote
czycha3 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 fona napisał(a):Bardzo mi przykro... Cosię stało? :glaszcze:naprawdę współczuje ['][']['] :glaszcze: Quote
czycha3 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 do góry Mufku, a Mufasa ma swój temat na miau ?? Quote
BeataSabra Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 czycha3 napisał(a):do góry Mufku, a Mufasa ma swój temat na miau ?? Mufasek czuje się dobrze aż za dobrze doopka mu urosła i niedługo będzie ciągnął brzuch po ziemi..... Temat na miau ma nawet dwa .... Quote
BeataSabra Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 fona napisał(a):Bardzo mi przykro... Co się stało? :glaszcze: Ostra niewydolność wątroby w obrazie USG wyglądało jak zaawansowana marskość wątroby - miała bardzo silną żółtaczkę nie jadła i nie piła. Do tego dołączyły się problemy z nerkami..... Mała (*) to już tydzień Quote
BeataSabra Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Przedstawiam rodzinkę w komplecie : Mufasa Nala i Tequila Quote
przyjaciel_koni Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bardzo współczuję Beatko ! Sama wiesz jak bardzo i jak szczerze... (Sama wciąż i coraz bardziej się boję...) Dziękuję Ci za Twoją wspaniałą decyzję ! Mufcio na 100% kocha właśnie Ciebie ! To już tak długo trwało... No i gdzie mu będzie lepiej... Tylko te kwestie finansowe... Możesz mieć nieco problemu... Dobrze by było, gdyby czasem się znalazł sponsor karmy lub leków dla Mufcia... Quote
BeataSabra Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Niuniek jak rozmawiałam z Tweety w jego sprawie przybiegł do mnie z ogonkiem do góry i bardzo mruczał - on chyba wyczuł że zostaje.... Mój syneczek kochany :loveu::loveu: Ja mogę jeść chińskie zupki ale Mufka za żadne skarby kocham go ... A tu wrzucam fotki mojej tymczasowiczki Kamy . Kama miała poważną infekcję jelit jest na karmie specjalistycznej Royal Canin Intestinal - która się jej kończy. Ma przewlekłą infekcję górnych dróg oddechowych - jutro odbieram wynik wymazu z gardła i będziemy ją dalej leczyć. Oprócz tego ma ranę w trakcie leczenia - zrobił jej się ropień na karku po zastrzykach. Zastanawiam się czy jej nie zrobić wątku. Kama : Quote
BeataSabra Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kama i Nala - u Kamy widać ranę na karku Quote
przyjaciel_koni Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Oczywiście - zrób małej wątek jak najszybciej !!! Śliczna dziewczynka ! Co stosujecie na tą ranę ? Bo wygląda nieładnie ! Mnie u Tupci kazali przemyć i przesuszać. Doskonale się zagoiło. Quote
BeataSabra Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Oczywiście - zrób małej wątek jak najszybciej !!! Śliczna dziewczynka ! Co stosujecie na tą ranę ? Bo wygląda nieładnie ! Mnie u Tupci kazali przemyć i przesuszać. Doskonale się zagoiło. W tej chwili stosuje przymoczki z riwanolu. Quote
fona Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Fajna kota. Widzę, ze wpadłaś po uszy. I dziękuję Ci za Mufka! Quote
czycha3 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 fona napisał(a):Fajna kota. Widzę, ze wpadłaś po uszy. I dziękuję Ci za Mufka! ja też dziękuje :multi: Quote
Recommended Posts