kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 odkupilismy spod sklepu bitego przez dzieci jamniczka - za 200 zł, ale nie moglismy go tam zostawic. Piesek jest przerażony, zastraszony i wszystkiego sie boi a zwłaszcza mężczyzn... szukam mu domu spokojnego, ciepłego i takiego w ktorym nie stosuje się juz klapsów bo mały zebrał juz wystarczajaco... piesek jest przesliczny - ciemno rudy i ma dopiero 6 miesiecy - to jeszcze szczniak jak narazie nie ma zadnych szczepien, bo rzecz jasna wlasciciel nie mili nawet w domu ksiazczki... tak wiec - super ciacho do wziecia :) Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 zrobiła allegro, nie wyroznione bo nie wiem czy na jamnika trzeba az wyrozniac http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338563060 Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nawet nie wiem co powiedzieć, po prostu brak słów. Jak można.... śliczny jamolek Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
halbina Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Biedaczysko... człowiek: wrrrrrrrrrrrr!!! :angryy: Quote
majqa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ciekawe komu dzieci spuszczą łomot za parę lat.:angryy: W górę biedaczku, teraz może być już tylko lepiej. Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie mogę sie napatrzeć jaki śliczny jest> Tutaj na tym zdjęciu http://img84.imageshack.us/img84/3826/pict0159di4.jpg w naturalnym jamniczym środowisku*) to można go zasmyrdać i zamiziać. ________________ *) naturalne jamnicze środowisko - łóżko Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 On jest cudowny!!!! :loveu: Tym dzieciakom też trzeba było spuścić łomot! Quote
kiwi Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 mam jakas kolejke po chłopaka, :) i juz ma jamnis zaklepany domek. Amiga, czy możmy go "podrzucic" - dom po drodze do wieliczki, w piatek pani pasuje a my jedziemy na spacery do hotelu :) Domek z jeszcze jednym kolega jamnikiem, towarzyskim, pani zna wszelkie zalety jamnikow, np to ze hałasuja, spia w łozkach i wogole sa najkochansze :D na dodatek wie ze mały jest lejek, szczekacz i wogol traumonek lekki ;) trzymac kciuki za malucha :) Quote
Kasia_82 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Cudo z niego :loveu: Takie perelki szybko znajduja domki :multi: Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kiwi napisał(a):. Amiga, czy możmy go "podrzucic" - dom po drodze do wieliczki, w piatek pani pasuje a my jedziemy na spacery do hotelu :) Możemy go podrzucić, tylko musiałabym wiedzieć wcześniej - skąd i dokąd. Bo do hotelu musimy dotrzeć dośc wcześnie, żeby do godz. 11 zdążyc wybiegać wszystkie psy. A takie przekazanie pieska trochę przeciez trwa:p Quote
kiwi Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 juz luzik, odpada jamnik z piatku :) pojedzie wczesneij :) Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kiwi napisał(a):juz luzik, odpada jamnik z piatku :) pojedzie wczesneij :) No to fajnie, będziemy miały czas na Odika, Eltona, Benjego, Cyganka i hohoho, na ile jeszcze peisków w hotelu Quote
Recommended Posts