Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odkupilismy spod sklepu bitego przez dzieci jamniczka - za 200 zł, ale nie moglismy go tam zostawic.
Piesek jest przerażony, zastraszony i wszystkiego sie boi a zwłaszcza mężczyzn...
szukam mu domu spokojnego, ciepłego i takiego w ktorym nie stosuje się juz klapsów bo mały zebrał juz wystarczajaco...
piesek jest przesliczny - ciemno rudy i ma dopiero 6 miesiecy - to jeszcze szczniak
jak narazie nie ma zadnych szczepien, bo rzecz jasna wlasciciel nie mili nawet w domu ksiazczki...

tak wiec - super ciacho do wziecia :)

Posted

"Oddam Ci całą moją miłość,
Oddam Ci całe moje serce,
Oddam Ci nawet moją dusze,
Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,
Wtulę swój nosek w Twoje ramię,
Przyrzeknę wierność już na zawsze ...
A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,
Pomóż w bolesnej mej udręce,
Stanę sie całym Twoim życiem,

...Tylko mnie przytul, weź na ręce..."

Posted

mam jakas kolejke po chłopaka, :)
i juz ma jamnis zaklepany domek. Amiga, czy możmy go "podrzucic" - dom po drodze do wieliczki, w piatek pani pasuje a my jedziemy na spacery do hotelu :)
Domek z jeszcze jednym kolega jamnikiem, towarzyskim, pani zna wszelkie zalety jamnikow, np to ze hałasuja, spia w łozkach i wogole sa najkochansze :D
na dodatek wie ze mały jest lejek, szczekacz i wogol traumonek lekki ;)
trzymac kciuki za malucha :)

Posted

kiwi napisał(a):
. Amiga, czy możmy go "podrzucic" - dom po drodze do wieliczki, w piatek pani pasuje a my jedziemy na spacery do hotelu :)

Możemy go podrzucić, tylko musiałabym wiedzieć wcześniej - skąd i dokąd. Bo do hotelu musimy dotrzeć dośc wcześnie, żeby do godz. 11 zdążyc wybiegać wszystkie psy. A takie przekazanie pieska trochę przeciez trwa:p

Posted

kiwi napisał(a):
juz luzik, odpada jamnik z piatku :)
pojedzie wczesneij :)

No to fajnie, będziemy miały czas na Odika, Eltona, Benjego, Cyganka i hohoho, na ile jeszcze peisków w hotelu