Poker Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Bellunia,moja słodycz ukochana :loveu::loveu::loveu::loveu:czuje się lepiej. Rankę po cięciu ma malutką,goi się bardzo ładnie.Je średnio,ale się ożywiła. Dziś cała trójca gryzłą zgodnie i wymieniała się kosteczkami z mięskiem na ogródku. Te moje psaiki to istne anioły. Mała zaskarbiła sobie serce męża,nawet jemu też daje buzi,jest przesłoooodka. Quote
frankafiranka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [LEFT]Zaglądamy, czytamy. Chociaż dogo nam ostatnio szwankuje nieustannie :( Wielka szkoda, że nie udało nam sie zobaczyć Belluni na żywo:( Może jakieś nowe zdjęcie? Może w fartuszku? :cool3: Plissss... [/LEFT] Quote
Poker Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Tak wiernie czekacie na zdjęcia Belli,że macie je w końcu biegają z Dolarkiem po ogródku jak szaleni Bella ćwiczy stójki,jest ciekawska i koniecznie chce zajrzeć przez okno do domu To ulubiona pozycja małej jak ma jej zdaniem coś na sumieniu albo chce się przypodobać.Niestety ,ma w oczkach jeszcze często smutek A tu Bellisima w pysiowym fartuszku :evil_lol: po sterylce Bella i Dolar zajęli strategiczne miejsce pod drzwiami oczekując pańci Mam nadzieję,że zaspokoiłam ciekawość cioteczek :evil_lol: Quote
Poker Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 jak zwykle cioteczki są zainteresowane wątkiem jak sie pali :angryy: ja zdjęć na dogo nie musze oglądać ,mam Belle na oku :evil_lol: Quote
frankafiranka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [LEFT]Ja to bym nawet kilka razy dziennie zaglądała na wątek Belluni, ale mi dogo ostatnio szwankuje straszliwie:angryy:. Bellunia prawdziwa dama w fartuszku i bez. Naprawdę śliczna i przesłodka:) Ale gdybym nie przeczytała, że na tych zdjęciach jest Doluś to bym nie poznała:crazyeye: Wygląda bardzo elegancko, ale brakuje mi jego zawadiackiej minki, która po tych postrzyżynach, jakby przygasła... pewnie stwierdził, że elegancja fryzury zobowiązuje do elegancji i uporządkowania wnętrza:) Rozumiem,że tak jest praktyczniej, ale ja chyba jednak wolę "starego" Dolka:mad: [/LEFT] Quote
irysek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 stary dolek taki ciapus byl, ale teraz jest tez fajny, ozywil sie, i taki bardziej przyjacielski sie zrobil. jak weszlam do domu po jego fryzjerze, rodzicow nie bylo, a psy do mnie wybiegly, pomyslalam tak: 'matko, przeciez mama nic mi nie mowila, o tym, ze wziela na tymczas jakiegos sznaucera'. i poszlam do kuchni. tam cos zaczelam grzebac przy jedzeniu i poznalam dolka po tym jakby mogl zycie oddac za jedzenie hehe. usmialam sie jak nie wiem cos no i oczywiscie go wysciskalam. hihi. belka slodka, ale powarkuje, poszczekuje, jazgocze. mi sie poglaskac nie daje, a jak juz to burczy przy tym. Quote
Poker Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 frankafiranka napisał(a): Rozumiem,że tak jest praktyczniej, ale ja chyba jednak wolę "starego" Dolka:mad: Zapraszam raz w tygodniu na wyczesanie "starego"Dolusia,zakwasy w rękach na tydzień murowane :evil_lol: Quote
Poker Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 okazuje się,że Bella jest mieszanką Parson Russel Teriera,zajrzycie na tę stronę http://pl.wikipedia.org/wiki/Parson_Russell_Terrier Quote
BIANKA1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Poker']okazuje się,że Bella jest mieszanką Parson Russel Teriera,zajrzycie na tę stronę http://pl.wikipedia.org/wiki/Parson_Russell_Terrier Prawie Parson Russel :lol: Kiedy pannica jedzie do domku ? Quote
Poker Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 nawet opis ogona zgadza się DOKŁADNIE :evil_lol: nie wiem kiedy jedzie,ciągle szukam transportu po znajomych. Serce mi chyba pęknie :placz: Quote
Bella1 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie martw się Pokerku znajdziemy drugą niunię której dasz nowe , wspaniałe życie :cool3: Quote
Bella1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czuję że jeszcze nie. Poker napewno by nam ten fakt obwieściła zapewne , a tak na marginesie to Belcik skradł serduszko Pokerkowi Quote
Poker Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 cicho siedzę,ale już mi serce pęka na myśl,że za tydzien Bella będzie gdzie indziej :-(.Przyszła pani Belli dzwoni co kilka dni i upewnia się czy Bella nie wyparowała.;) I chociaż wiem,że będzie jej bardzo dobrze,to zawyję się z rozpaczy.:placz: Bella jest po prostu jednym z 3.psów mojego życia. KOCHAM JĄ NIESAMOWICIE,a ona mnie też.Na dodatek mój mąż dzięki swojej cierpliwości i okazywaniu jej względów,również w końcu prawie zdobył jej serce. Bella poczuła się już pewniej,myśli ,że to jej dom i czuje się gospochą.Biega po ogródku jak szalona.Próbuje ustawić sobie kota i czasem Dolara,ale się chłopaki nie dają. Niestety jeszcze siusia czasem w domu.Ma słabe zaworki. Trochę przytyła,ale głownie przybyło jej mięśni. Ale się wypisałam dzisiaj :roll: Quote
Poker Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 W sobotę Bellunię zabrała jej nowa pańcia :placz::placz::placz: wiem,że będzie miała BARDZO DOBRZE u niej,ale ja cały czas ryczę,straciłam kawałek swojego serca :-(:placz::placz::-(:placz: Dlaczego jej nie zatrzymałam ???? To pies mojego zycia :placz: Nie mogę teraz niczego więcej napisać. Quote
Reksiu21 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Rozumie jak ci ciezko...:-( Mialam juz sporo psow u siebie, ale tylko kilka ktore naprawde podbily mi serce. Za tymi tez plakalam, i bede zawsze pamietac. Jednak przez to ze ja oddalas, otworzylas sobie znowu drzwi zeby pomoc nastepnemu biedactwu, ktore tak bardzo tego potrzebuje. To zycie jest juz uratowane, nastepne czekaja. Pamiec Belli zostanie ci juz na zawsze, ja tez mam pare psow ktore zajelly kawalek mojego serca do konca;) Quote
ocelot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To ja Wam coś powiem... Byłam dzisiaj u Belli;) Quote
Poker Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 dziś zadzwoniła pani Belluni.Wszystko jest dobrze.Mała jest kochana, uwielbia się pieścić,na łące już jest spuszczana i słucha się. Bawią sie z Tosią. Bella świetnie jeździ samochodem,po prostu natychmiast zasypia. W niedzielę jada już do Niemiec. Pani mówi,że wszyscy zwracają na Bellę uwagę,że taki śliczny i mądry pies. A ja ciągle ryczę za nią.:placz: Bądź szczęśliwa ,moja najukochańsza ,malutka . Quote
Poker Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Bellunia dzisiaj już jedzie do Niemiec :-(:multi: Quote
Poker Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Oto relacja nowej pańci Belluni Hallo dzis jest pierwszy dzien Belluni w nowym domu. naturalnie jest troszke niepewna , ale zadziwia mnie bardzo szybko przystosowuje sie do sytuacji, jest bardzo madra psia dziewczynka spala pieknie w lozeczku swoim nadal zachwyca mnie swoja uroda wymaga natomiast duzo pracy i cierpliwosci na spacerach , zaczyna teraz troszeczke kojarzyc chodzenie przy nodze je chetnie,ale tylko to co jej smakuje z tosia bawi sie , ale czasami pokazuja sobie zabki i swoje sily dluga jazde samochodem znosi rewelacyjnie , tak jakby sie w samochodzie urodzila spala nozkami w gorze Ja czesto wracam myslami do wizyty u panstwa Bardzo dziekuje za zaufanie i za Bellunie Mam nadzieje , ze bedziemy w kontakcie serdecznosci A ja jak zwykle i :multi: i :placz:,bo nadal kocham ją . ____________________________________________________________________ Quote
Bella1 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jak ja lubię takie szczęśliwe zakończenia :lol::lol: Belciczku bądż szczęśliwa maleńka Quote
Recommended Posts