Kika Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Bea żeby połączyć las i muzykalność/dźwięk może "Leśne echo". Jak masz coś szczególnie upatrzonego i wiesz,że taki przydomek nie występuje - napisz go wśród kilku już występujących - ponoć masz wtedy jak w banku swój wybrany.Widziałam kiedyś w oddziale takie zgłoszenie przydomka, na którym właściciel wypisał na dwu stronach swoje propozycje - było tego naście. Quote
bea100 Posted May 19, 2004 Author Posted May 19, 2004 Kika: ,,Leśne Echo" dołączam do listy bo mi się podoba :D Carry, Pika: a co Wy dziewczyny takie krwiożercze od rana? :lol: Quote
Gosia & c.o. Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Te, które podobają Ci się najbardziej daj najpierw. ZG bierze pierwszy lepszy z góry, którego jeszcze nie ma... Quote
PIKA Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Carry stawiasz wilczarza lub siebie kontra azjate? :o Ciekawe efekta specjalne by z tego wyszły :hmmmm: Bea jakie to od rana? :roll: My tak na co dzień mamy 8) Quote
tynka Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Dziewczyny... wy macie głowy!!! może i ja was wykorzystam :evilbat: co??? w podobnym celu!!! Bea - nie to że się na krzywy ryjek podczepiam do tematu, o Ogórkach mayślę nadal, ale może przy okazji wpadnie Wam do głowy coś belgijskiego..... :oops: Quote
tunio Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Carry stawiasz wilczarza lub siebie kontra azjate? Przynajmniej nie bedzie nudno 8) BTW.nie,wilczarza nie ale siebie jasne :wink: Quote
PIKA Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Dziewczyny... może i ja was wykorzystam :evilbat: co??? wpadnie Wam coś belgijskiego..... :oops: Tynka a to wykorzystanie :roll: to ma być po flamandzku, :roll:, czy francusku :oops: Przynajmniej nie bedzie nudno 8) BTW.nie,wilczarza nie ale siebie jasne :wink: no na pewno, nie :roll: interesująca rozrywka patrzeć jak pierze z Ciebie lecą :roll: Quote
Poświata Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Bea, a może zajrzyj tutajhttp://republika.pl/pan_tadeusz_miniencyklopedia/pierwsza.html. To jest miniencylkopedia "Pana Tadeusza", może będzie dla ciebie natchnieniem. Quote
Mokka Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Dziewczyny... może i ja was wykorzystam :evilbat: co??? wpadnie Wam coś belgijskiego..... :oops: Tynka a to wykorzystanie :roll: to ma być po flamandzku, :roll:, czy francusku :oops: zapytała elokwentna Pika :D To co - flamandzki pastuszek? Albo jeszcze lepiej - elektryczny pastuch! Quote
Kika Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Bea mam - wydaje mi się - ciekawa propozycję - połączenie mitologii i łowiectwa: "Orszak Artemidy". Quote
Mokka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Bea, masz już niezły zestaw, więc pozwolisz, że tym razem dla tynki: Czarna Magia, Wesoły Chochlik/Kojec Chochlika/Z Kojca Chochlika, Półdiablę, Gniazdo Tarantuli, Kontrabanda Quote
tynka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Kika "Orszak Artemidy". - to piękne!Pika - Tynka a to wykorzystanie to ma być po flamandzku, , czy francusku :oops: :oops: :oops: a jak wolisz??? :lol: Mokka - jesteś WIELKA! Półdiablę jest bardzo prawdziwe i po prostu super!, tylko czy nie zniechęci potencjalnych nabywców malutkiego słodkiego szczeniaczka :wink: mutacje chochlika - hmmm... też super :) no i ta czarna magia ... Myślcie dziewczynki, bo ja poza Black Jack nie wyszłam... :( Quote
bea100 Posted May 20, 2004 Author Posted May 20, 2004 Dobrze, to teraz myślimy o Tynce i jej stadku :D Mnie się ta Belgia jakoś tak kojarzy...z Asterixem i Gallami :lol: ...i tym, ze tam najbardziej bano się by niebo nie zwaliło im się na głowy :lol: ...hmmm :roll: ,,Gallijskie Niebo" ! (Gallijska Noc) hahahaha :lol: ...,,Gall Anonim" Quote
Mokka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Tynka, nie wiem czemu :wink: , ale jak pomyślę o przydomku dla Fabii, to tylko takie dynamicznie - demoniczne przychodzą mi do głowy. Naprawdę nie wiem dlaczego. :P Quote
PIKA Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 zapytała elokwentna Pika :D No teraz mnie zawstydziłas :oops: Pika - Tynka a to wykorzystanie to ma być po flamandzku, , czy francusku :oops: :oops: :oops: a jak wolisz??? :lol: Nie wiem, bo po flamandzku nie znam :roll: A teraz propozycje : "Flamadzki Chochlik", albo „Czarna Magia” Quote
PIKA Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Toż to jawny plagiat! Na publicznym forumie! 0X :oops: :oops: :oops: Nie doczytałam :oops: :oops: :oops: Czarodzieje z Flandrii :lol: Quote
tynka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 :lol: :lol: :lol: no po flamandzku to ja też nie wiem jak... :oops: po wczorajszym szkoleniu do Fabii to by pasowało Gorąca Doopka - u niej siad liczy się jako dotknięcie doopką ziemi - ułamek sekundy i styka :P hmmm... czarna magia pojawiła się dwa razy:) Bea - popatrz jeszcze tutaj http://www.staropolska.gimnazjum.com.pl/slownik/index.php?litera=A&id=3308- słownik staropolski i kto by pomyślał że np. Akwawita to po prostu nasz ulubiony :drinking: (wódka, gorzałka) Quote
Kika Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Ten Dusiołek miał być dla Tynki,. A aquavita - to poprostu - woda życia - a tłumaczyć szeroko można jak się chce. Quote
bea100 Posted May 24, 2004 Author Posted May 24, 2004 Tynka: dziekuję za słownik staropolski/fajna rzecz. Porobiłam sobie takie zbitki: np ,, Z Alkowy Bajana" (czyli z sypialni tego, co opowiada bajki). Brzmi dobrze w tej staropolszczyżnie prawda? :lol: Dzięki Wszystkim :D . W tym tygodniu wybieram się do ZK to złożę podanko. Jak coś wybiorą z mojej listy/napiszę Wam natychmiast :D Wybiorę się do ZK złożyć także ...o ogórkowy Championat Pl (wczoraj wróciłyśmy z Radomia i udało się uzyskać trzecie brakujace nam CWC :drinking: :drinking: :drinking: ) Quote
tunio Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Beo gratulacje !! :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bea100 Posted May 24, 2004 Author Posted May 24, 2004 Beo gratulacje !! :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Carreńko: dziękujemy za miłe słowa :D Należą się przede wszystkim ogórkowej która po wczorajszym Radomiu ..leży jak skóra z ogóra :lol: Z wiosenką, planujemy (obie hi hi hi :lol: ) machnąć sobie małe małosolniaczki :drinking: Quote
tynka Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Bea :) GRATULACJE! T y wiesz , że ja byłam w Radomiu (bez psów) i cholercia jakoś Cię przegapiłam :( Ale cały czas gapiłam się na 5 miesięcznego cudnego maliniaczka.... Quote
bea100 Posted May 25, 2004 Author Posted May 25, 2004 Bea :) GRATULACJE! Ty wiesz , że ja byłam w Radomiu (bez psów) i cholercia jakoś Cię przegapiłam :( Ale cały czas gapiłam się na 5 miesięcznego cudnego maliniaczka.... Dziekuję kochana :D Nie wiem jak mogłaś przegapić ogórkową, która przez cały czas dumnie paradowała w chusteczce dogomanii????????? :roll: Ring miałyśmy obok wejścia /przy smyczach :P Za przyczyną dogomańskiej chusteczki, wiele osób z dogo do nas podchodziło się przywitać i pogadać (to jednak=super pomysł Diany 14 :lol: ). Quote
Recommended Posts