Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wstrząsająco to bedzie jak faktycznie pani hotelikowa powie baj baj .... i nie bedzie wyboru :shake::shake:
myśle że na miesiąc hotelu- jeżeli Pani sie zgodzi- uzbieramy.... tak myśle, bo na razie drętwo nam to idzie :shake:
ja wyprzedaje już wsjo ze sklepu, ale za to siądzie mi skarbówa na doope, bo towaru niet, podatku też niet :placz::placz:
życie- ryzyk fizyk... byle by pani hotelikowa nie postawiła nas w sytuacji bez wyjścia ......

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']wstrząsająco to bedzie jak faktycznie pani hotelikowa powie baj baj .... i nie bedzie wyboru :shake::shake:
myśle że na miesiąc hotelu- jeżeli Pani sie zgodzi- uzbieramy.... tak myśle, bo na razie drętwo nam to idzie :shake:
ja wyprzedaje już wsjo ze sklepu, ale za to siądzie mi skarbówa na doope, bo towaru niet, podatku też niet :placz::placz:
życie- ryzyk fizyk... byle by pani hotelikowa nie postawiła nas w sytuacji bez wyjścia ......

ja poprosze o informacje na temat stanu finansowego!

Posted

na razie
wpłynęło 346
z zakończonych bazarków wpłynie 54 zł

400 :crazyeye: równiusieńkie :cool1:

wypłynęło: 209

zostało :hmmmm: 191

hotelik jeszcze nie zapłacony ani za 1 dzień, długu za hotel mamy już 220 zł

Posted

to teraz sie skup:diabloti:...poprosze o numer konta do przelewow miedzynarodowych czyli IBAN i SWIFT...bo polskie konto mi chwilowo wyschlo...:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']aaha... jeszcze do Ali wpłynie z książkowego bazarku- nie wiem ile....

książeczki poszły za 130 zł ale pieniążków jeszzce nie mam ...i wpłynęły pieniążki od AlKil za obróżkę ....z tego kupiłam szeleczki ...ale to później się zrobi dokładne rozliczenie

Musimy zrobić dokładne zestawienie jak będą już pieniążki z Bazarków na koncie ,wszystkie które gromadzą się na moim koncie przelewam do Magdy

Posted

[quote name='agbar']to teraz sie skup:diabloti:...poprosze o numer konta do przelewow miedzynarodowych czyli IBAN i SWIFT...bo polskie konto mi chwilowo wyschlo...:cool1:

sqpiłam sie.... :niewiem:

Posted

[quote name='agbar']to teraz sie skup:diabloti:...poprosze o numer konta do przelewow miedzynarodowych czyli IBAN i SWIFT...bo polskie konto mi chwilowo wyschlo...:cool1:

to poczekaj aż się napełni :diabloti:....tak co byś Ty Nam nie wyschła

Liczę , że ruszą Nasze Bazarki :cool1:

Posted

dzieki marchewko za podpowiedź:loveu:- ogłoszę w poniedziałek.... :razz::razz:

pozatym własnie mój Pawcio miał klientke... dogomaniaczka pełną gębą.... co prawda jeszcze nie w 100% , ale dziś zaloguje sie na dogo, obiecała że rozglądnie sie za domkiem, rozwiesi ogłoszonka w szpitalu gdzie pracuje :loveu:niby nie wolno wieszac takich ogłoszeń tam, ale przeca z pracy ją za to nie zwolnią :cool1: tam przewija sie mnóstwo ludzi, a wrażliwych na krzywde innych też nie brakuje :multi:.

dostaliśmy od kochanej pani 20 zł, ..... czyli kolejny dzionek w hoteliku psiak ma zapewniony :multi::multi::loveu:

czekamy tu na cie kochana :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:no to i brawo dla Pawcia :loveu:;)że ma takie super klientki :multi:

Dziękujemy :Rose:

dziarał jej rottwailera :razz::razz: jednego z dwóch które posiada :loveu::loveu:

Posted

Jaki on piękny :loveu: Zakochałam się w niem na zabój :-( Gdyby nie to że jeszcze mieszkam z rodzicami nie zastanawiała bym się ani chwili :placz:

Posted

[quote name='clockwork']dziarał jej rottwailera :razz::razz: jednego z dwóch które posiada :loveu::loveu:

a drugi kiedy ;)

[quote name='Luzia&Funia']Jaki on piękny :loveu: Zakochałam się w niem na zabój :-( Gdyby nie to że jeszcze mieszkam z rodzicami nie zastanawiała bym się ani chwili :placz:

ano jest piękny i taki milutki :loveu:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jaki on piękny :loveu: Zakochałam się w niem na zabój :-( Gdyby nie to że jeszcze mieszkam z rodzicami nie zastanawiała bym się ani chwili :placz:
no właśnie... wszyscy zakochani uzaleznieni od czegoś lub kogoś :placz::placz:
[quote name='Alicja']
a drugi kiedy ;)

jak podrośnie- na razie ma 8 mies. i jest maciupki :loveu: dziara by sie zmieściła na paznokciu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no właśnie... wszyscy zakochani uzaleznieni od czegoś lub kogoś :placz::placz:

to tak jak ja dziś w tej ASTeczce ze schroniska :placz::placz::placz::placz:....mam tam klatke naszykowaną jakby mnie TZ z chaty pognał :razz::razz:

jak podrośnie- na razie ma 8 mies. i jest maciupki :loveu: dziara by sie zmieściła na paznokciu :evil_lol::evil_lol:

aaaa ano to jeszcze okruszek :evil_lol::evil_lol:

Może wlasnie kiedyś ktoś zrobi sobie Qdłaczkową dziarkę :razz::razz: