Koperek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ona w ogóle to jest MEGA ŁAGODNOŚĆ na czterech łapach!:loveu: Totalne zero agresji! Do nikogo i niczego! Taka dam, że hej! A nikt nie widzi, bo tylko w środku siedzi:-(:-(:-( Quote
Negri Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 W tym jest właśnie problem :( Nikt jej nie widzi............... Quote
Koperek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czyli muszę ją wyciągać, jak jestem w schronie!:roll: Poproszę Bellę- może też tak będzie chciała robić... A najlepiej, jak ktoś w weekend jest w schronie- wtedy więcej ludzi przychodzi- to by była większa szansa! Quote
Negri Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 No coś bedzie trzeba pomyśleć. Prosiłam Grześka by ja wyciągał tak jak Este.... ale mnie olał :roll: Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Coś za często dajesz się Grześkowi olewać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: NAOMISIA:loveu: tzn. raczej powinno być tak: :-(, ale ona jest taka cuuuuuuuudna! Quote
Reksiu21 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nikt niechce bezproblemowego, kochanego pieska?:shake: Quote
Korenia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Zawsze zastanawiam się co ona robi dalej w schronie :( Quote
Negri Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Jest piękna, spokojna i kochana....... i ma 0 szczęścia :-( Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Negri napisał(a):Jest piękna, spokojna i kochana....... i ma 0 szczęścia :-( ...bo jej nikt nie widzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba coś zrobić, bo ją też :grab: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nawiazujac do postu negri z pierwszej strony:Grzesiek cie nie olal tylko a) teraz ma tyle pracy, ze nawet gdyby chcial nie moze sie zajac przyswajaniem sobie nowej suki b) jest naprawde w fatalnym stanie psychicznym - wylowolanym zreszta tym, co sie dzieje w Schronisku i sadze, ze nie ma do tego glowy.Zaluj, ze nie widzialas go wczoraj kiedy zostala pogryziona dalmatynka, a wczesniej Maja - siedzial i plakal jak dziecko.. bo defacto jest jednym z nielicznych osob, ktore prace w Schronie nie traktuja tylko jak prace.. a to co napisalas w tym zdaniu brzmialo jak zarzut- 'olal to co powiedzialm, olal psa, a gdyby go wypuszczal to pies pewnie mialby dom'.Sorki,ale mnie to osobiscie wkurzylo.Pewnie dlatego, ze widze jak sie angazuje - a smiem twierdzic, ze nawet bardziej ode mnie. Quote
Reksiu21 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Kochana psinka prosi bardzo o dom.... tak dlugo czeka:-( Quote
Koperek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A NAOMISIA na zewnątrz nie wygląda!!! Ona chyba nigdy odkąd jest w schronie nie wyszła na zewnętrzny boks!:-( TO JEST STRASZNE!!! Deklaruję się, że jak do wakacji nie znajdzie domku, to ją zabieram na tymczas- trudno się mówi... Jeszcze trochę posiedzi, a nie będzie kogo ogłaszać i ratować!:-( Quote
Negri Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pamiętaj w ogłoszeniach pomogę ;) Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 OGLOSZENIA DOSZLY NA GUMTREE WROCLAW : http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-NAOMI-POMO-JEJ-WYRWA-SI-Z-KOSZMARU-DAJ-JEJ-MI-O-WROC-AW-W0QQAdIdZ54814031 , ORAZ AUTOGIELDA, OJEJ.PL I KUPIEPSA Quote
Recommended Posts