Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro ma jeszcze jeden dzień. Zmian na razie robic nie będe bo boję się że ogłoszenie w kosmos wyleci. Cioteczki napiszcie coś o nim więcej to dopisze do ogłoszenia jutro gdy będę wystawiac ponownie. AAA i ma 2 obserwatorów.

Posted

Bea za dużo to o nim nie wiemy:shake: na pewno jest młody pełen energii potrzebuje wychowania przytulak z niego, z psami raczej nie wchodzi w konflikty w boksie jest sam ale nie zauważyłam zeby gryzł się przez kraty:roll: nie wiemy jak chodzi na smyczy moze ciągnąć bo chyba nie jest nauczony tego ;) ale wszystko jeszcze przed nim;)

Posted

Nie wiem... moze porobic jakies ogloszenia i porozlepiac w sklepach zoologicznych, w lecznicach... duzo ludzi prawdopodobnie nie wie ze takie schronisko wogole w Rybniku istnieje

Posted

Ogłoszenia to świetny pomysł ja już popytałam w zaprzyjaźnionej lecznicy, sklepach zoologicznych i nie tylko. Wieszać jest gdzie, tylko trza czas znaleźć i coś przygotować. Damy radę, jest nas coraz więcej a w kupie siła.

Posted

Ooo... nie wiedziałam że Wulkan ma też wątek na dogomani...

Co do kontaktów z psami jest tolerancyjny, przebywał w boksie razem z mieszańcem goldena.

W schronisku powiedzieli mi że ma niewięcej niż 2 lata.

Wulkan jest bardzo przyjacielski i żywiołowy. Jak robiłam zdjęcia to nie umiał stać spokojnie bo bardzo chciał żebym sie z nim pobawiła. Na szczęście zrobiła bardzo dużo zdjęć. Ale i tek większość nie wyszła. Oto zdjęcia które wyszły:

Posted

A nikt się nie kontaktował bo miał 2 obserwatorów.
Napiszcie mi trzy zdania to zmienie allegro na ładniejsze. Zdjęć przbyło to i tekstu mozna więcej napisać :)

Posted

nikt sie nie odzywał:shake:

Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu...

Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć.

Jestem młodym przyjaznym psiakiem. w głowie mi zabawa, bieganie, tego nie mam w schronisku. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem.

Czy moje marzenie się spełni?

to tak na szybko:eviltong:

Posted

W niedzielę Wulkan był ciągle w schronisku. Niestety nie udało mi się z nikim na jego temat pogadać, bo było sprzątanie kojców i nikt nie miał czasu :roll:.

Posted

O kurczaczek...
Super :multi::multi::multi:
Ss, a masz jakąś możliwość wyszarpania jakiejś większej ilości informacji, a może zdjątka uda się wyżebrać ;).

Posted

Ten miesiąc jest chyba dla psiaków szczęśliwy, a przynajmniej dla Tosi (Myszki), Żwirka i Wulkana.
Ach... jak ja sie cieszę że Wulkan ma dom :multi:

PS. Napisałam już do nowej właścicielki Wulkana zobaczymy co odpisze :cool3:

Posted

Odpisała mi nowa właścicielka Wulkana, teraz już Kropka. Jest u niej od soboty. Zdjęć jeszcze nie ma, ale wkrótce będą. Z Kropeczka to taki rozrabiaka, co jego właścicielka trzyma w rękach odrazu ląduje w jego pysku. Jest bardzo radosny, ufny i przytulasty. Właścicielka jest z niego zadowolona.

Myślę do do dobrej rodziny trafił :multi: