madzia828 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Bea moze nie podawaj na allegro miejscowości :roll: napisz po prostu Górny Sląsk ;) mam nadzieje ze znajdzie sie domek dla niego Quote
bea_m Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Allegro ma jeszcze jeden dzień. Zmian na razie robic nie będe bo boję się że ogłoszenie w kosmos wyleci. Cioteczki napiszcie coś o nim więcej to dopisze do ogłoszenia jutro gdy będę wystawiac ponownie. AAA i ma 2 obserwatorów. Quote
madzia828 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bea za dużo to o nim nie wiemy:shake: na pewno jest młody pełen energii potrzebuje wychowania przytulak z niego, z psami raczej nie wchodzi w konflikty w boksie jest sam ale nie zauważyłam zeby gryzł się przez kraty:roll: nie wiemy jak chodzi na smyczy moze ciągnąć bo chyba nie jest nauczony tego ;) ale wszystko jeszcze przed nim;) Quote
Ss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie wiem... moze porobic jakies ogloszenia i porozlepiac w sklepach zoologicznych, w lecznicach... duzo ludzi prawdopodobnie nie wie ze takie schronisko wogole w Rybniku istnieje Quote
wiata Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ogłoszenia to świetny pomysł ja już popytałam w zaprzyjaźnionej lecznicy, sklepach zoologicznych i nie tylko. Wieszać jest gdzie, tylko trza czas znaleźć i coś przygotować. Damy radę, jest nas coraz więcej a w kupie siła. Quote
magda_z Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ooo... nie wiedziałam że Wulkan ma też wątek na dogomani... Co do kontaktów z psami jest tolerancyjny, przebywał w boksie razem z mieszańcem goldena. W schronisku powiedzieli mi że ma niewięcej niż 2 lata. Wulkan jest bardzo przyjacielski i żywiołowy. Jak robiłam zdjęcia to nie umiał stać spokojnie bo bardzo chciał żebym sie z nim pobawiła. Na szczęście zrobiła bardzo dużo zdjęć. Ale i tek większość nie wyszła. Oto zdjęcia które wyszły: Quote
madzia828 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bea jak byłyśmy w sobote w schronie to był jeszcze :roll: dopiero dowiemy sie w weekend czy znalazł dom bo wtedy bedziemy w schronisku ;) Quote
bea_m Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A nikt się nie kontaktował bo miał 2 obserwatorów. Napiszcie mi trzy zdania to zmienie allegro na ładniejsze. Zdjęć przbyło to i tekstu mozna więcej napisać :) Quote
madzia828 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 nikt sie nie odzywał:shake: Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. Jestem młodym przyjaznym psiakiem. w głowie mi zabawa, bieganie, tego nie mam w schronisku. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Czy moje marzenie się spełni? to tak na szybko:eviltong: Quote
wiata Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 W niedzielę Wulkan był ciągle w schronisku. Niestety nie udało mi się z nikim na jego temat pogadać, bo było sprzątanie kojców i nikt nie miał czasu :roll:. Quote
Ss Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 psina prawdopodobnie ma dom.. sami zobaczcie http://www.schroniskorybnik.fora.pl/psy-do-adopcji,1/dalmatynczyk-wulkan,94.html#240 Quote
madzia828 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 na to wygląda ze ma dom:multi: niestety nie byłyśmy teraz w schronisku więc nie wiemy:roll: Quote
wiata Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 O kurczaczek... Super :multi::multi::multi: Ss, a masz jakąś możliwość wyszarpania jakiejś większej ilości informacji, a może zdjątka uda się wyżebrać ;). Quote
Ss Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jesli Pani odezwie sie na forum to mysle ze z Magda Z napewno cos wymyslimy...:cool3: Quote
bea_m Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To ja chyba juz allegro mu nie będę wystawiać :) Quote
magda_z Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ten miesiąc jest chyba dla psiaków szczęśliwy, a przynajmniej dla Tosi (Myszki), Żwirka i Wulkana. Ach... jak ja sie cieszę że Wulkan ma dom :multi: PS. Napisałam już do nowej właścicielki Wulkana zobaczymy co odpisze :cool3: Quote
magda_z Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Odpisała mi nowa właścicielka Wulkana, teraz już Kropka. Jest u niej od soboty. Zdjęć jeszcze nie ma, ale wkrótce będą. Z Kropeczka to taki rozrabiaka, co jego właścicielka trzyma w rękach odrazu ląduje w jego pysku. Jest bardzo radosny, ufny i przytulasty. Właścicielka jest z niego zadowolona. Myślę do do dobrej rodziny trafił :multi: Quote
Recommended Posts