Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Dzisiaj sunia została zabrana do swojego nowego domku.
Czeka nas teraz sporo pracy,aby sunia doszła do siebie.
Mała szybko się przyzwyczaiła do nowego domku.Właśnie wróciła z wieczornego spacerku i teraz smacznie śpi.

Posted

[quote name='syniko']Witam
Dzisiaj sunia została zabrana do swojego nowego domku.
Czeka nas teraz sporo pracy,aby sunia doszła do siebie.
Mała szybko się przyzwyczaiła do nowego domku.Właśnie wróciła z wieczornego spacerku i teraz smacznie śpi.

I Ty jesteś jej właścicielem/właścicielką?... :cool3:

Posted

Właścicielem jest mój brat,więc to jest nowy członek naszej rodzinki.Ja mam już dwa sharpiki sunię Cleo i pieska Hasza,więc Gajunia będzie miała dobrą opiekę(oczywiście moją i brata:evil_lol:) i towarzystwo do zabaw.

Posted

[quote name='syniko']Właścicielem jest mój brat,więc to jest nowy członek naszej rodzinki.Ja mam już dwa sharpiki sunię Cleo i pieska Hasza,więc Gajunia będzie miała dobrą opiekę(oczywiście moją i brata:evil_lol:) i towarzystwo do zabaw.

Strasznie się cieszę i czekam na wieści i fotki... :-)

Posted

Do domu - maskotka, figurki, notesik, świeczki, 2 NOWE RZECZY: maskotka-kotek i obrazek z końmi

Hobby - płyty i kasety, kości do RPGów, książki, znaczki, pocztówka z wilkiem

Kto pomoże Medorowi?

P.S. To cudownie, że sunia znalazła domek. Cieszę się bardzo!

• 1 month later...
Posted

A ja spotkałam suńkę wczoraj u weta, jest intensywnie leczona, chociaz nie wygląda jeszcze za ciekawie. Jest pod doskonałą opieką weterynaryjną więc myślę że szybko będzie piękna.
Charakterna z niej dziewczyna ! Chciała zjeść nam pana doktora w trakcie obcinania pazuków i strasznie pyskowała na młodego laba, który siedział w poczekalni.

Posted

[quote name='andorka1']A ja spotkałam suńkę wczoraj u weta, jest intensywnie leczona, chociaz nie wygląda jeszcze za ciekawie. Jest pod doskonałą opieką weterynaryjną więc myślę że szybko będzie piękna.
Charakterna z niej dziewczyna ! Chciała zjeść nam pana doktora w trakcie obcinania pazuków i strasznie pyskowała na młodego laba, który siedział w poczekalni.

Hi hi... Ale dyktatorka z niej... :evil_lol:

Posted

andorka1 napisał(a):
A ja spotkałam suńkę wczoraj u weta, jest intensywnie leczona, chociaz nie wygląda jeszcze za ciekawie. Jest pod doskonałą opieką weterynaryjną więc myślę że szybko będzie piękna.

standard u shar-peikow :diabloti: czekamy na relacje i foteczki :loveu:

• 3 months later...
Posted

Fotek niestety nie potrafię wkleić.
A teraz parę słow o Galuni:
Całkiem nieżle udało się nam "podreperować" sunię,sierściucha już prawie odrosła,ciałka też trochę przybyło.Charakterek to psina ma,dominatorka z niej niezła,ale prawda jest taka że brat rozpuścił ją ponad wszelkie granice przyzwoitości.W domu ustawia wszystkich po kątach,pięknie śpi w ciągu dnia na fotelu,a w nocy pod kołderką u Pana.Apetyt ma za trzy psy,ale tylko to co lubi,sucha karma RC z rosołkiem(więc ganiam z garem co dwa dni,bo brat z gotowaniem trochę na bakier i sunia lubi tylko mój rosołek).