Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba takiego tematu jeszcze nie było.

Dostałem link do tego filmiku:
[URL]http://edition.cnn.com/video/#/video/international/2008/03/24/quest.canine.co.star.bk.d.cnn?iref=videosearch[/URL]

Zapowiada się super!

Posted

[quote name='ktrebor']:) Niezłe, ale szczeniak z filmu to shiba. A dorosła to już akita.[/QUOTE]

czepiasz sie szczegółów :)))
ja i tak sie ciesze, że wzieli akite a nia akite amerykańską :multi:

tylko cały czas mnie zastanawia jak można z tej historii zrobić pełnometrażowy film:roll:

Posted

A zastanawialiscie sie nad skutakmi puszczenia tego filmu w kinach...?! Ja jestem zalamana, bo popularnosc wzrosnie i Akitki stana sie takie modne jak goldeny reklamujace papier toaletowy, a pseudohodowle beda mialy pelne rece roboty:shake:

Posted

Akegata napisał(a):
A zastanawialiscie sie nad skutakmi puszczenia tego filmu w kinach...?! Ja jestem zalamana, bo popularnosc wzrosnie i Akitki stana sie takie modne jak goldeny reklamujace papier toaletowy, a pseudohodowle beda mialy pelne rece roboty:shake:

tak, wiem teżz o tym myślałam :shake::shake::shake: niby fajnie , ze taki film powstaje, ale z drugiej strony wszystkie rasy, które wystąpiły w filmie potem cieszyły się ogromną popularnością.. np husky.. i żadna z takich mod (tak to sie odmienia:roll:) nie miała dobrego wpływy na rase:shake:

Posted

Faktycznie, ryzyko jest, że Akity staną się nowym marzeniem dzieciaków które zobaczą je w filmie, ale może będą i pozytywne skutki, ludzie będą więcej o nich wiedzieć. Swoją drogą, ładny ten psiak który gra w filmie. A szczeniak to zdecydowanie Shiba...

• 3 weeks later...
Posted

Co do tych filmów.. teraz pełno osób ma husky tylko dlatego że ładnie wygląda. Nie patrzą na to że temu psu potrzebny jest ruch itd.. tylko na wygląd. Tak samo goldeny. Choć z drugiej strony nie wszystkie psie filmowe gwiazdy są popularne.. Weźmy np. takie dalmatyńczyki. Niby jest ten film i nawet bajka 101 i 102 dalmatyńczyków a takie popularne jak husky i goldeny nie są.

Posted

naikari napisał(a):
Co do tych filmów.. teraz pełno osób ma husky tylko dlatego że ładnie wygląda. Nie patrzą na to że temu psu potrzebny jest ruch itd.. tylko na wygląd. Tak samo goldeny. Choć z drugiej strony nie wszystkie psie filmowe gwiazdy są popularne.. Weźmy np. takie dalmatyńczyki. Niby jest ten film i nawet bajka 101 i 102 dalmatyńczyków a takie popularne jak husky i goldeny nie są.

przecież bezpośrednio po bajce 101 i 102 dalmatyńczyków było tych psów baaardzo dużo.. ale to było dobre kilka lat temu.. większość psiaków z tamtego okresu jest już za tenczowym mostem.. ale moda na dalmatyńczyki chyba szybciej przeszła niż moda na sh i na goldeny.. :shake: