Isabel Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witaj kakadu! Prawda, że śliczny kocurek z Maciusia? I jaki inteligentny, sam się ustawił do zdjęć! Quote
akucha Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ma prawie 2000 wejśc na allegro i póki co cisza. Quote
centauri22 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74013 do poczytania, może się uda :smile: cytat z miau" nie wiem czy piszę w dobrym wątku,ale liczą się chęci najwyżej moderator mnie przeniesie... z miłą chęcią przygarnę dorosłego kota,który umie korzystać z kuwety i jest zaszczepiony(dobrze by było gdyby też był wykastrowany/wysterylizowany,choć to się da samemu załatwić w końcu to nie duże pieniądze)....marzy mi się kociak który uwielbia być pieszczony i pieszczot się domaga.płeć może być obojętna..jeszcze jak by był rudy...to byłabym naprawdę zachwycona:smile: pomarzyć można,a na oferty czekam na forum bądź na mailu nebal@o2.pl. pozdrawiam " Pozdrawiam Ania Quote
Isabel Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Śliczny Maciuś niecierpliwie za domkiem się rozgląda! Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 błagam o pomoc- kobieta umiera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100916&page=9 Quote
Melanka Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Z chęcią pomożemy, prawda?????? Bo, jak nie:mad::mad::mad::mad:... Quote
Isabel Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A Maciuś dalej czeka, a miał taką nadzieję, że sesja fotograficzna pomoże w znalezieniu domku... Quote
akucha Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Patia napisał(a):Jest domek w Gdyni zainteresowany kotem preguskiem , z kim się kontaktować w jego sprawie ? Czy mogę też prosic o parę słów o pręgusku ? Dziekuję Dopiero teraz doczytałam... :-( Quote
Melanka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Nieustająco prosimy o domek!!!! Błagamy...:placz::placz::placz: Quote
Melanka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Bardzo szkoda,żeby takie kocie cudo marnowało się w schronisku!!!! Quote
Isabel Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Maciuś musi koniecznie mieć domek! To taki super inteligentny kot! Quote
Melanka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Cioteczki,właśnie przeczytałam na miau,że MACIUŚ MA DOM!!!!!!!!Tę cudowną nowinę przekazała Puss.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Isabel Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Własnym oczom nie wierzę! Ale cudownie:multi::multi::multi: Tak mi ten Maciuś zapadł w serce:loveu: Quote
akucha Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Prawda to!!!!!!!!!!!!!! Poszedł do domu z sympatycznym panem, który tydzień wcześniej przygarnął ze schronu rudzielca-dzikuska. Rudzielec wybrał garaż, a pan chce kotka domowego jeszcze i padło na Maciusia :lol: Może Maciuś przekona kolegę, że w domu też miło jest? Quote
Agnie Koty Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Fajnie. A rudemu nie ma co się dziwić, te rude to takie są, zwichrowane, wiem co mówię, :evil_lol: Quote
Recommended Posts