Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74013

do poczytania, może się uda :smile:

cytat z miau" nie wiem czy piszę w dobrym wątku,ale liczą się chęci najwyżej moderator mnie przeniesie...
z miłą chęcią przygarnę dorosłego kota,który umie korzystać z kuwety i jest zaszczepiony(dobrze by było gdyby też był wykastrowany/wysterylizowany,choć to się da samemu załatwić w końcu to nie duże pieniądze)....marzy mi się kociak który uwielbia być pieszczony i pieszczot się domaga.płeć może być obojętna..jeszcze jak by był rudy...to byłabym naprawdę zachwycona:smile: pomarzyć można,a na oferty czekam na forum bądź na mailu nebal@o2.pl.
pozdrawiam "

Pozdrawiam Ania

Posted

Patia napisał(a):
Jest domek w Gdyni zainteresowany kotem preguskiem , z kim się kontaktować w jego sprawie ?

Czy mogę też prosic o parę słów o pręgusku ? Dziekuję

Dopiero teraz doczytałam... :-(

Posted

Cioteczki,właśnie przeczytałam na miau,że MACIUŚ MA DOM!!!!!!!!Tę cudowną nowinę przekazała Puss.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Prawda to!!!!!!!!!!!!!!
Poszedł do domu z sympatycznym panem, który tydzień wcześniej przygarnął ze schronu rudzielca-dzikuska. Rudzielec wybrał garaż, a pan chce kotka domowego jeszcze i padło na Maciusia :lol:
Może Maciuś przekona kolegę, że w domu też miło jest?