Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brzmi dobrze, po rozmowie z Beatą,która odkryje przed Wami ukroki zycia z Bonim, a wiec po uzyskaniu pełniejszej informacji bedziecie mogli podjąc bardziej świadomą decyzję
mam nadzieję że się uda! bo kolejne niepowodzenia wykonczą mnie nerwowo :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
brzmi dobrze, po rozmowie z Beatą,która odkryje przed Wami ukroki zycia z Bonim, a wiec po uzyskaniu pełniejszej informacji bedziecie mogli podjąc bardziej świadomą decyzję
mam nadzieję że się uda! bo kolejne niepowodzenia wykonczą mnie nerwowo :)

Jesteśmy już po miłej rozmowie. Niczego co by mnie mogło przestrzaszyć czy zniechecić nie usłyszałem, zreszta cięzko mnie zniechęcić do czegoś. Z podjętych decyzji raczej nigdy się nie wycofuję. Psiakowi trzeba po prostu pomóc i tyle a że to ON to jeszcze przyspieszyło decyzję ( nie to żebym był rasistą:) )
Koszta nie dobiegają zbytnio do tego co wydaję na psy także spoko. Mam Nadzieję że szybko się zaaklimatyzuje psychicznie i będzie mógl korzystać z pełni życia.

Jeśli by sie udało jeszcze dziś załatwić wizytę adopcyjną to jutro bysmy się po niego zjawili...

Posted

Wpiszcie w tytuł, że potrzebna wizyta-Trójmiasto. Mysle, że moze Talib pomoże, jesli to nie za daleko od niego. Ostatnio do niego dzwoniłam i był bardzo skory do pomocy.

Posted

...z obwodnicy trzeba zjechac na drogę 222 na Starogard, w Jagatowie na rondzie w prawo 226 na Nową Karczmę. Ok 15 km od Straszyna...

albo z autostrady za ostatnimi bramkami od razu w 226 na Nową Karczmę i Kościerzynę.

Z obwodnicy 15 minut drogi.
Moge podjechać jesli jest problem z autem...

Posted

powiem tak ...skoro dostaliscie konia z fundacji i macie tyle psiaków itd itd ..............ja bym WAm Boniusia dała na 100 % bez wizyty przed ..........ale wiesz ..jak to jest miec takiego psa cudownego i nas na karku ..bo wiesz my Ci zyc nie damy ............inf 24 na dobe

Posted

A ja mysle, ze poprostu Boni powien pojechac z ktorá z dziewczyn np ewatonieja, bo ona chciala jechac nawet do Monachium. Pojechalaby z Boni i odrazu zrobila wizyté przedadpocyjná. a jak plupluplu byly by cos nie tak to Boniego by zabrala znow do Lodzi. Oczywiscie zrobicie jak uwazacie. A jak bédzie ok to Zbojini do pociagu cioteczek odstawi i szczésliwe wroci. :razz:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
A ja mysle, ze poprostu Boni powien pojechac z ktorá z dziewczyn np ewatonieja, bo ona chciala jechac nawet do Monachium. Pojechalaby z Boni i odrazu zrobila wizyté przedadpocyjná. a jak plupluplu byly by cos nie tak to Boniego by zabrala znow do Lodzi. Oczywiscie zrobicie jak uwazacie. A jak bédzie ok to Zbojini do pociagu cioteczek odstawi i szczésliwe wroci. :razz:

Ja przyznam że tak zrobiłam ze 4 razy i powiem że to jedne z najlepszych adopcji.

Posted

Ja jestem z Trojmiasta - pomagałam juz kilka razy przy wizytach przed i po adopcyjnych.
Czy taka wizyta jest potrzebna tu na miejscu - w Polsce czy za granicą ?
Wybaczcie, ale nie mam czasu przekopywac sie przez wątek, a chetnie pomoge jesli bede w stanie.

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Tak niesmialo sie zastanawiełm róznież nad podobnym rozwiązaniem.;)

Mój kolega nawet jedzie jutro z Konstancina do Sopotu wiec może jak bym go poprosił to może... Znaczy jak ma miejsce na aucie to nie byloby porblemu a auto ma duże . TO mój psi brat:) Bo ma brata mojego Bossa z miotu więc go bym przekonał.
Wtedy tylko pociąg z powrotem...

Posted

Zbójini napisał(a):
no niestety nie wypaliła ta akcja z przyczyn obiektywnych...
czekamy na wizytę nadal , tak żebym mógł go w środę-czwartek zabrać do domu.
halo Pomorskie!

prosze w dwoch slowach strescic
czy jest ktos do tej wizyty przedadopcyjnej czy nie?