ewatonieja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 brzmi dobrze, po rozmowie z Beatą,która odkryje przed Wami ukroki zycia z Bonim, a wiec po uzyskaniu pełniejszej informacji bedziecie mogli podjąc bardziej świadomą decyzję mam nadzieję że się uda! bo kolejne niepowodzenia wykonczą mnie nerwowo :) Quote
beka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rozmawiałam z Robertem . Kto może sprawczyc domek ??? Miejscowość Mierzeszyn. Najbliżej Pruszcz Gdański. Quote
Zbójini Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ewatonieja napisał(a):brzmi dobrze, po rozmowie z Beatą,która odkryje przed Wami ukroki zycia z Bonim, a wiec po uzyskaniu pełniejszej informacji bedziecie mogli podjąc bardziej świadomą decyzję mam nadzieję że się uda! bo kolejne niepowodzenia wykonczą mnie nerwowo :) Jesteśmy już po miłej rozmowie. Niczego co by mnie mogło przestrzaszyć czy zniechecić nie usłyszałem, zreszta cięzko mnie zniechęcić do czegoś. Z podjętych decyzji raczej nigdy się nie wycofuję. Psiakowi trzeba po prostu pomóc i tyle a że to ON to jeszcze przyspieszyło decyzję ( nie to żebym był rasistą:) ) Koszta nie dobiegają zbytnio do tego co wydaję na psy także spoko. Mam Nadzieję że szybko się zaaklimatyzuje psychicznie i będzie mógl korzystać z pełni życia. Jeśli by sie udało jeszcze dziś załatwić wizytę adopcyjną to jutro bysmy się po niego zjawili... Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Aż mi łzy w oczach stanęły ze wzruszenia:loveu::loveu: Quote
Betbet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hej, hej dostałam pw z prosbą o wizytę, ale niestety nie dam rady pomóc tym razem. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kto z okolic móglyby pomoc ? Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kto z okolic móglyby pomoc ? na mapie dogo znalazłam: W. pomorskie - wizytacja domow [Gdańsk] Itske [Gdynia] Axusia [Gdynia] Sandra [gdynia] bożena&bulle [Gdańsk] Viz [Rumia] talib1985 (Po szkoleniu) [Słupsk] Małgorzata 40 Diuna [Słupsk] danka1234 [Trójmiasto] Betbet Quote
Betbet Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wpiszcie w tytuł, że potrzebna wizyta-Trójmiasto. Mysle, że moze Talib pomoże, jesli to nie za daleko od niego. Ostatnio do niego dzwoniłam i był bardzo skory do pomocy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzięki dziewczyny, Beka na pewno skorzysta. Quote
Zbójini Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ...z obwodnicy trzeba zjechac na drogę 222 na Starogard, w Jagatowie na rondzie w prawo 226 na Nową Karczmę. Ok 15 km od Straszyna... albo z autostrady za ostatnimi bramkami od razu w 226 na Nową Karczmę i Kościerzynę. Z obwodnicy 15 minut drogi. Moge podjechać jesli jest problem z autem... Quote
ANETTTA Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Zbójini czy ja snię ....dopiero teraz weszłam na watek i poprostu szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Zbójini Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 e tam szok od razu:) ale nikt nie chce do mnieprzyjechać:( a ja już jutro chciałbym po niego jechać... Quote
1doberman Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Czy coś się dzieje w sprawie? bo czekamy, czekamy...:razz: Quote
ANETTTA Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 powiem tak ...skoro dostaliscie konia z fundacji i macie tyle psiaków itd itd ..............ja bym WAm Boniusia dała na 100 % bez wizyty przed ..........ale wiesz ..jak to jest miec takiego psa cudownego i nas na karku ..bo wiesz my Ci zyc nie damy ............inf 24 na dobe Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A ja mysle, ze poprostu Boni powien pojechac z ktorá z dziewczyn np ewatonieja, bo ona chciala jechac nawet do Monachium. Pojechalaby z Boni i odrazu zrobila wizyté przedadpocyjná. a jak plupluplu byly by cos nie tak to Boniego by zabrala znow do Lodzi. Oczywiscie zrobicie jak uwazacie. A jak bédzie ok to Zbojini do pociagu cioteczek odstawi i szczésliwe wroci. :razz: Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 GoskaGoska napisał(a):A ja mysle, ze poprostu Boni powien pojechac z ktorá z dziewczyn np ewatonieja, bo ona chciala jechac nawet do Monachium. Pojechalaby z Boni i odrazu zrobila wizyté przedadpocyjná. a jak plupluplu byly by cos nie tak to Boniego by zabrala znow do Lodzi. Oczywiscie zrobicie jak uwazacie. A jak bédzie ok to Zbojini do pociagu cioteczek odstawi i szczésliwe wroci. :razz: Ja przyznam że tak zrobiłam ze 4 razy i powiem że to jedne z najlepszych adopcji. Quote
Axusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja jestem z Trojmiasta - pomagałam juz kilka razy przy wizytach przed i po adopcyjnych. Czy taka wizyta jest potrzebna tu na miejscu - w Polsce czy za granicą ? Wybaczcie, ale nie mam czasu przekopywac sie przez wątek, a chetnie pomoge jesli bede w stanie. Quote
Zbójini Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 GoskaGoska napisał(a):A ja mysle, ze poprostu Boni powien pojechac z ktorá z dziewczyn np ewatonieja, bo ona chciala jechac nawet do Monachium. Pojechalaby z Boni i odrazu zrobila wizyté przedadpocyjná. a jak plupluplu byly by cos nie tak to Boniego by zabrala znow do Lodzi. Oczywiscie zrobicie jak uwazacie. A jak bédzie ok to Zbojini do pociagu cioteczek odstawi i szczésliwe wroci. :razz: Tak niesmialo sie zastanawiełm róznież nad podobnym rozwiązaniem.;) Mój kolega nawet jedzie jutro z Konstancina do Sopotu wiec może jak bym go poprosił to może... Znaczy jak ma miejsce na aucie to nie byloby porblemu a auto ma duże . TO mój psi brat:) Bo ma brata mojego Bossa z miotu więc go bym przekonał. Wtedy tylko pociąg z powrotem... Quote
Zbójini Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 no niestety nie wypaliła ta akcja z przyczyn obiektywnych... czekamy na wizytę nadal , tak żebym mógł go w środę-czwartek zabrać do domu. halo Pomorskie! Quote
pixie Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Zbójini napisał(a):no niestety nie wypaliła ta akcja z przyczyn obiektywnych... czekamy na wizytę nadal , tak żebym mógł go w środę-czwartek zabrać do domu. halo Pomorskie! prosze w dwoch slowach strescic czy jest ktos do tej wizyty przedadopcyjnej czy nie? Quote
Zbójini Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Axusia zgłasza akces ale jakoś nikt nie podchwycił... Nie ma uprawnień? Quote
Recommended Posts