beka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewatonieja napisał(a):odjazd w ten piatek czyli 7.11 o godz 17 z torunia coś się kolejność postów pomieszała...... Quote
ewatonieja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Pan krzysztof jedzie sam ja pojade z bonim i błagam o osobe towarzyszącą najlepiej dobrze znająca niemiecki lub angielski prosze o szybkie deklaracje bo trzeba zarezerwowac bilety "pkp" Quote
beka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewatonieja napisał(a):Pan krzysztof jedzie sam ja pojade z bonim i błagam o osobe towarzyszącą najlepiej dobrze znająca niemiecki lub angielski Kobieto, pojedziedziesz z Bonisiem do Monachium???? Jesteś wielka Ok tórej moge do Ciebie zadzwonić ? Rano ?? przed pracą?? Quote
ewatonieja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 wstaje o 7 dzwon po 7:30 jesli mnie Grzesiek za to nie zabije to jade :) Quote
przyjaciel_koni Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Odjazd z Torunia. A jak Boni do Torunia dojedzie ? Czy już wiadomo ? Beato - oby wszystko dobrze poszło ! Będę myślami wspierać (skoro inaczej nie mam możliwości...) Quote
beka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ewatonieja napisał(a):wstaje o 7 dzwon po 7:30 jesli mnie Grzesiek za to nie zabije to jade :) Drogi Grześku nie zabijaj naszej forumowej koleżanki. Toż to złoty człowiek :) Jutro rano dzwonię :) Idę spać. Malgosiu do Torunia to juz maz się zobowiazał.... Quote
ewatonieja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 uffff :) Beato załatwisz nam sedalin na wszelki wypadek czy dokumentacja choroby jest juz przetłumaczona? co z kasa? da sie to wyciagnąc dzisiaj wieczorem dopytam ile kosztuje bilet z monachium do lodzi Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ewatonieja napisał(a):uffff :) Beato załatwisz nam sedalin na wszelki wypadek czy dokumentacja choroby jest juz przetłumaczona? co z kasa? da sie to wyciagnąc dzisiaj wieczorem dopytam ile kosztuje bilet z monachium do lodzi A liczyłyście ile jest? Czy trzeba coś jeszcze? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie podawaj Sedalinu psu z chora trzuska. Quote
idusiek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 sedalin nie, głaskanie i woda- tak ;) ale jak to ? Wy jedziecie pociągiem do Monachium czy jak ?:lol: nie czaję za bardzo : jedzie Pan Krzysztof, ewatonieja i Boni - ale jak ? Jak to logistycznie wygląda?:cool1: i jakim cudem za połowę ceny, która była proponowana na początku ( nie to ze sie nie cieszę, ale jakim cudem ?:cool3:) Quote
beka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie podawaj Sedalinu psu z chora trzuska. A co można mu podać? Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 kobieto napisz tłumokowi tzn mnie jak wyglada ten przejazd skad dokad i czym i powrót ...bo ja sie zupełnie pogłubiłam ...................................... super ze boni nie bedzie sam ................ Quote
ewatonieja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 w piatek po południu jade do warszawy zeby pomoc w transporcie boniego do torunia Wyjeżdżamy z Torunia tez w piatek o godz. 17. Fiatem Punto z p. Krzysztofem, Punkty przelotowe: Zgorzelec, Drezno, Chemnitz, Norymberga, Monachium. powrót pociagiem albo autokarem zobacze co sie bardziej opłaca i czy beda wolne miejsca do bani :( koszt autokaru dla 1 osoby to 200-250 zł a połaczenie 8.11 mam najtansze do gliwic skad moge do domu za free zostać zabrana przez rodzine, w niedziele jada do lodzi Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ewatonieja.......KTO POMOZE W POWROCIE PODNOSZE PYTANIE ? Quote
ewatonieja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie podawaj Sedalinu psu z chora trzuska. dzieki za wskazówki a czy aviomarin można podać? czy raczej nic takiego w gre nie wchodzi? Quote
xxxx52 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dziewczyny napiszcie do kiku ,ona jezdzi na poludnie Niemiec Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Natalia, aviomarin mozesz podac ale on nie dziala na psy wiec jest to bezcelowe. Rozmawialam z Beata , ma cos gdyby cos ale trzeba miec nadzieje, ze bedzie ok czego oczywiscie zycze. Quote
ewatonieja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :placz:jeszcze nie wierze Boni nie jedzie, nie maja teraz miejsca mieli duzo nagłych wypadków możliwe ze na poczatku grudnia bedzie miejsce nie dam rady załamka :placz: a to mejl od Birgit "Hello Natalia- I am very disappointed to tell you that I received a call from Munich - they have no place left for Boni at the moment beacause they took a lot of emergency-dogs and ask if he can come at the beginning of December. There was a misunderstanding between to person at the shelter in munich. Oh no my nerves - I am very sorry for that and for you. Now that you made the impossible possible. Can he stay another month? We could ask Hundehilfe Polen again, if you want to. But then you would not travel with him... Best regards Birgit Zach www.DSH-Nothilfe.de birgit@DSHN.de Tel.: 0049 711 230 35 52" Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nigdy nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo . Trzeba wierzyc, ze bedzie ok i moze jest szansa, ze domek juz bedzie czekal. Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ewatonieja napisał(a)::placz:jeszcze nie wierze Boni nie jedzie, nie maja teraz miejsca mieli duzo nagłych wypadków możliwe ze na poczatku grudnia bedzie miejsce nie dam rady załamka :placz: a to mejl od Birgit "Hello Natalia- I am very disappointed to tell you that I received a call from Munich - they have no place left for Boni at the moment beacause they took a lot of emergency-dogs and ask if he can come at the beginning of December. There was a misunderstanding between to person at the shelter in munich. Oh no my nerves - I am very sorry for that and for you. Now that you made the impossible possible. Can he stay another month? We could ask Hundehilfe Polen again, if you want to. But then you would not travel with him... Best regards Birgit Zach www.DSH-Nothilfe.de birgit@DSHN.de Tel.: 0049 711 230 35 52" O Matko :-(:-(:-( Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 i co z bonim ..................................gdzie jego buda dom pan ..............co dalej .zima idzie ...........:-( Quote
ewatonieja Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie wiem jak to przekaże Beacie :shake: :placz::-( Quote
*Gajowa* Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Boni zupełnie nie masz szczęścia chłopie :shake:... Quote
Recommended Posts