Yana Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kto jeszcze dołoży sie, żeby Boni mógł pojechać do domu ? to dla niego ogromna szansa, może ostatnia :-( :-( Quote
beka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kochani błagam niech boni pojedzie w komfortowych warunkach. Jeżli ktoś zgłosił żeby go zawieść to ja stanę na głowie żeby tą kasę znależć. Dziś dostałam od koleżanki z pracy 200 zł. Dziś po południu jadę wyrobić mu paszport. Quote
idusiek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ja dzisiaj wplacam 50 zł ;) niech Boni jedzie ! Quote
beka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Podniose z nadzieja że więcej osob zobaczy i pomoże. Quote
ewatonieja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a jak stoimy z karmą?musimy miec ją w zanadrzu podobnie jak enzymy wstępnie wyjazd bedzie kilku etapowy 1) Beata przywiezie go do mnie do Łodzi (pt) 2)w pt wieczorem lub w sobote rano pojedziemy z Bonim do Gliwic gdzie przejmie nad nim piecze Asia,która zgodziła się go przetransportowac do monachium 3) kilkunastogodzinny postój u znajomej Asi w Niemczech Boni odpocznie w domu z ogrodem :razz: 4) dojazd do Monachium Quote
Aga i Eto Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a ten wyjazd jest pewny? domek czeka? ile jeszcze trzeba na wyjazd pieniązków? Quote
Poker Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 z tego co wiem w Przemyślu czeka na transport do niemiec Poziomka,jest u wet-siostry.Może dałoby się oba transporty połączyć?Wiem,że z przemyśla do łodzi kawał drogi. Sunia ma jechać w okolice Freiburga do Reksiu21. Quote
GoskaGoska Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jesli Boni ma jechac do DS to ja sie dokladam 20zl, ale wiecie gdzie dokladnie ma jechac pies? Kikou jezdzi do Niemiec z Wroclawia, ale nie wiem na do ktorego miasta Quote
beka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Byłam u dr , mamy paszport. W porównaniu do ostaniej wizyty było super. W klinice nie czuł się pewnie, łapki ugięte, ogonek pod siebie, ale obyło sie bez skakania na drzwi. Pochodził w kółko jakies 15 min a potem sie polożył i czekał. Przy okazji go zważyłam -25,5 kilograma. jeśli chodzi o karm e ro dwa dni temu rozpoczęłam worek, ale kreonu mam tylko na 6 dni. Quote
majafaja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kurcze, wsparłabym $$ , ale mocno zaangazowalam sie w ta sprawe... http://www.dogomania.pl/forum/f486/tragedia-4-koni-123849/#post11157704 :placz: 3mam kciuki za boniego !! Quote
ewatonieja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jesteście wielcy! Boni jedzie do azylu który specjalizuje sie w pomocy i adopcjach psów starych ,chorych i cięzko doświadczonych, Birgit z www.DSH-Nothilfe.de bedzie miała na niego oko :) Quote
ANETTTA Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 ............a kiedy miałby jechać .. Quote
ewatonieja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wstepnie jestesmy umówieni na 8-9.11 Quote
Aga i Eto Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Aga i Eto napisał(a):a ten wyjazd jest pewny? ile jeszcze trzeba na wyjazd pieniązków? podniose pytanie Quote
Yana Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='ewatonieja']jesteście wielcy! Boni jedzie do azylu który specjalizuje sie w pomocy i adopcjach psów starych ,chorych i cięzko doświadczonych, Birgit z www.DSH-Nothilfe.de bedzie miała na niego oko :) mam nadzieję, że szybko znajdzie swój dom Quote
ANETTTA Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 trzymam kciuki .............ale jakos nie moge wierzyc w to ze on tam bedzie mieć lepiej niz tu u nas ......dziewczyny dbałyscie o niego bardzo :-(bardzo trzymaj sie boni Quote
Yana Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a ja wierzę, że znajdzie tam dom, w Niemczech ogólnie jest trochę inne podejście zarówno do niepełnosprawnych ludzi, jak też zwierząt i myślę, że Boni ma tak większe szanse Quote
trol Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Poker napisał(a):z tego co wiem w Przemyślu czeka na transport do niemiec Poziomka,jest u wet-siostry.Może dałoby się oba transporty połączyć?Wiem,że z przemyśla do łodzi kawał drogi. Sunia ma jechać w okolice Freiburga do Reksiu21. czy to chodzi o ten 79098 Freiburg im Breisgau ? to jest prawie 430 km od Monachium Quote
ewatonieja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 musiałby ktos psa przywiezc na sląsk po drugie odebrac w monachium :oops: zreszta co ja sie wypowiadam trol tu rzadzi:diabloti: Quote
Poker Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 chodzi o rejon Karlsruhe,jest jeszcze jeden pies z Wrocławia do transportu , tym razem w okolicę Dortmundu. Quote
trol Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 MONACHIUM a DORTMUND to są dwa różne kierunki to jak KRAKÓW i SZCZECIN tylko trochę większe odległości w tamtym kierunku mogę jechać za następnym razem z GLIWIC / gdzie mieszkam / przez WROCŁAW do DORTMUNDU jest + _ ponad 900 km w jedną stronę do ESSEN gdzie jeździłam / od DORTMUNDU rzut beretem / jest ponad 1000 km od ZGORZELCA jedzie się na BERLIN - HANOWER a do MONACHIUM w dół mapy mogę jechać dwa razy , za jednym razem nie dam rady Quote
Recommended Posts