Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beka']No i doigrałam się.
Ktos na furtce umieścił notkę w której grozi mi konsekwencjami za zagłodzenie Boniego.:(

Ręce i cycki opadają, a nóż w kieszeni się otwiera jak się widzi głupotę.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten czlowiek chyba nie wie ze Boni jest chory? Ale pomyślcie, los psa nie jest mu obojetny.

Beka, Ty klopotyow nigdy nie bedziesz miec.. przeciez Boni ma u ciebie super opieke..

Posted

[quote name='Doda_']ten czlowiek chyba nie wie ze Boni jest chory? Ale pomyślcie, los psa nie jest mu obojetny.

Beka, Ty klopotyow nigdy nie bedziesz miec.. przeciez Boni ma u ciebie super opieke..

Ja to inaczej widzę, jakby nie był obojętny to dowiadywałby się. A nie wywieszał paszkwile. Wisi mu/jej kalafiorem ten pies.

Posted

Właśnie rozmawiałam z mamą. Wczoraj szukała mnie Straż miejska......
Olga 132 wykrakałaś....
Już wszysko wyjaśnione ale dowiedziałam się że Boni był dokarmiany......
Dziś wraca do kojca :(

Posted

beka napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z mamą. Wczoraj szukała mnie Straż miejska......
Olga 132 wykrakałaś....
Już wszysko wyjaśnione ale dowiedziałam się że Boni był dokarmiany......
Dziś wraca do kojca :(

O żesz ~~~~~~

Posted

isadorka, masz racje.. a moze dowiadywal sie - od innych ludzi? a ludzie sobie glupoty gadaja.. mam nadzieje ze boni dostawal od tego czlowieka dobre jedzonko.. a nie cos, co mogloby mu zaszkodzic.. :-( lepiej zeby siedzial w kojcu..

ehh..

Posted

Bonis juz w kojcu.
Po kartce ani śladu zato przy furtce walały sie gotowane kartofle - podstawa diety każdego psa

Zabrałam go nie po to biegam z nim po wetaćh żeby jakis ciolek mi go ziemniakami rozpychał. Ciekawe co jutro w kojcu zastanę
Pieprzony miłośnik.
A jutro zadzwonię do SM i powiem że jak pies bedzie chorował to oskarże tego miłośnika o próbe orucia psa.

Posted

beka napisał(a):
Bonis juz w kojcu.
Po kartce ani śladu zato przy furtce walały sie gotowane kartofle - podstawa diety każdego psa

Zabrałam go nie po to biegam z nim po wetaćh żeby jakis ciolek mi go ziemniakami rozpychał. Ciekawe co jutro w kojcu zastanę
Pieprzony miłośnik.
A jutro zadzwonię do SM i powiem że jak pies bedzie chorował to oskarże tego miłośnika o próbe orucia psa.

O jacie, no kurcze niby w dobrej wierze to robi, ale wypada najpierw rozeznać sie w sytuacji, ech

Posted

No człowiek zareagował jak umiał....no pomyslcie - widzicie na pustej posesji wychudzonego psa - czy wasza pierwsza myśl to że jest chory??? Założę się, że nie !
Może trzeba było wołami napisac na jakiejs desce - nie dokarmiać pies jest chory???

Moja mam tez kiedyś pamietam napadła na faceta że ma takiego chudego psa i go opieprzyła. Musiał jej sie tłumaczyć, że pies jest chory itp.
Gdybym nie miała psa trzustkowca to bym nie uwierzyła, że pomimo leczenia i karmienia psina może być taka chuda.

Posted

Olga132 napisał(a):
No człowiek zareagował jak umiał....no pomyslcie - widzicie na pustej posesji wychudzonego psa - czy wasza pierwsza myśl to że jest chory??? Założę się, że nie !
Może trzeba było wołami napisac na jakiejs desce - nie dokarmiać pies jest chory???

Moja mam tez kiedyś pamietam napadła na faceta że ma takiego chudego psa i go opieprzyła. Musiał jej sie tłumaczyć, że pies jest chory itp.
Gdybym nie miała psa trzustkowca to bym nie uwierzyła, że pomimo leczenia i karmienia psina może być taka chuda.

To prawda, ktoś raczej robił to w dobrej wierze. Chyba lepiej ze zareagował niż by mial przejsc obojetnie.

Posted

Dziewczyny jesli ktos chcialby pomoc to najpierw dowiedzialby sie a potem reagował.
beata napisala na posesji ze pies jest chory a kretynka ktora karmi psa ziemnialami widzac napisa ze pies jest na leczeniu jest debilem
pomocna bylaby jesli skontaktowalaby sie z beata z pytaniem i np pomogla karmic Boniego raz dziennie zeby odciazyc beate z 3-4 razy dziennego jezdzenia do karmienia i podawania lekow
To bylaby pomoc a nie ziemniaki ktore moga w przypadku Boniego doprowadzic nie tylko do sraczki ale i skretu zoladka
Pies z niewydolnoscia trzustki jest ciagle glodny zatem je tyle ile dostanie a to onek wiec o skret nie trzeba wiele i co wtedy owa przyjaciolka zwierzat by powiedziala ? ni eze to ona do tego doprowadzila tylko oskarzylaby beate o zamordowanie psa
Najpierw ludzie niech sie zoreientuja a potem reaguja szczegolnie ze pies to nie swinia ziemniakow nie jada