Zbójini Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jasne, powyżej 3 to już ilość nie robi żadnej różnicy:diabloti: jeszcze fotki?:crazyeye: Quote
Zbójini Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 yhm... wczoraj mialem akcję... Przez nieuwagę nie przekreciłem zamka od drzwi od garażu gdzie były Zbój i Boss ( do niedawna jedyni zarządcy terenu:razz: ) .A one otworzyly sobie te drzwi i jak duchy wjechaly do ciemnego korytarza. W ostatniej chwili złapałem je za obroże i wyniosłem z powrotem no ale "bohatorewie ostatniej akcji" ci, którym uratowalem skóry, i to tylko dlatego że pewnie Zbój zastanawiał się którego zjeść najpierw, a Boss rozważał, który to Junior którego nie cierpi, a który Boni z którym się kumpluje, co dało mi cenne nanosekundy, czyli Boni vel Gladiator i Junior vel Lwie Serce, rączo i odważnie za moimi plecami rzuciły sie do do kontrataku i obrony domostwa i.... dostałem strzała w łydkę najprawdopodobniej od Juniora:mad: Zobaczyłem wszystkie gwiazdy, później zrobiło mi sie gorąco i na zmianę zimno... i taki kilka razy:angryy: Quote
Zbójini Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 trochę boli ale krew sie nie lała, spodnie też całe.:cool1: kurka chyba pierwszy raz mnie pies ugryzł:roll: Quote
Aska25 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kiedys musi byc ten 1 raz :evil_lol: Ja pamietam w wakacje bylam tak pokasana przez schroniskowe bestje. Ze jak sie rozbieralam na plazy to wszyscy patrzyli na mojego TZ jak na damskiego boksera. :p Quote
ewatonieja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 pozdrowionka dla Boniego i ferajny :cool3: oraz opiekunów o anielskiej cierpliwości:loveu: Quote
Zbójini Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 uff, no teraz to mogła byc tragedia... Boni mi sie mało nie zaczadził... Został w domu sam a chyba mam jakis oszukany węgiel, czad w calym domu sie zrobił... dobrze ze alarm zadziałał bo nie wiem co by było...:shake: Quote
Zbójini Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jakby ktos nie zorientował to to jest Boni ( ja sie zorientowałem po adresówce:diabloti:) po pół godzinnym pobycie na dworzu. nawet nie wiem z której strony się do niego teraz zabrać:shake: jakies rady? od ogona może?:evil_lol: Quote
Aga i Eto Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 proponuję wanna szampon ciepła woda ręcznik ... potem bedzie szalona bieganina po domu i wszedzie pełno wody po otrząchiwaniu ale lepsze to niż wszechobecny piach :D Quote
Yana Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a co ogólnie słychać u Boniego ? jak zdrówko ? Quote
Zbójini Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Yana napisał(a):a co ogólnie słychać u Boniego ? jak zdrówko ? generalnie OK:) szorstka przyjaźń z Juniorem, lepiej z Bossem. Nie najlepiej ze Zbójem:) Quote
wilczyca Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a mnie się zdjęcie nie chce otworzyć :shake: i nie mogę porównać czy inny psiak może być "czyściejszy" :evil_lol: od mojego Quote
beka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A mnie się zdawało że moje psy przychodza brudne :evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ty :angryy::angryy::angryy::angryy:znizczlas naszego psa zbrudziłas go .....to nie boni .... a na powaznie ale on ma raj tam u ciebie Quote
Zbójini Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Raj jak raj ale muszę się trochę za niego wziąć jak już Junior do DS pojedzie bo rozbrykany nieco. P.S. Kobieco sie jakoś znowu poczułem:diabloti: Quote
Ayia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Boni "trochę" się zmienił :evil_lol: Zbójini nie wiem co ty z nim robisz ale widać że Boni ma wielką zabawę i wyśmiewa się z Ciebie że musisz go trochę umyć :evil_lol::lol: Quote
black_cat Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 W końcu Boni ma dom ;) doczekał się :) warto było. Quote
beka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Nowej Rodziny Boniego i wszytkich odwiedzających ten wątek :) Quote
Zbójini Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dziękujemy serdecznie i również życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku wszystkim sympatykom Boniego. Quote
Red Dingo Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Miłych spacerow .. i wszystkkiego NAJ .. w NOWYM ROKU Quote
1doberman Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Przepraszam za offa,ale może ktoś dobemanki:( http://www.dogomania.pl/forum/f96/dobermaka-jagatowo-znaleziona-martwa-128127/#post11516335 Quote
Recommended Posts