Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś przestałąm wierzyć że on znajdzie dom. Zwłaszcza po inf z fundacji niemieckiej. Dziewczyna cały czas szuka za co jestem jej bardzo wdzięczna ale wyraziła sie że onków w schronach jak grzybów w lesie :(.

Moja sunia jest chora. Ma 2 guzy nie wiadomo co z tego wyjdzie . Ostatnio była w szpitalu. wydałam ponad 800 zł :(

Boniemu kończy sie karma. Dzieki Wilczy kreonu starczy jeszcze na 3 moze 4 tygodnie .....
Zakup karmy to ok 220 zł

Posted

To prawda. maja płacic na Boniego 25 euro miesiecznie począwszy.
W paździerku ktos ma przywieźć pieniżki do łodzi.
Niestety na dzięń dzisiejszy koszty utrzymania boniego to ok 350 zł. To bardzo dużo :(
A choroba mojej suni to dopiero początek . Czeka nas wiele badań i być moze operacja.

Posted

ewatonieja napisał(a):
nie widze żadnych informacji potwierdzających ze Fundacja Emir objeła Boniego patronatem,uzyczyli tylko konta?

OWP przeniósła swoje konto. Obecnie korzysta z subkonta fundacji Emir.
Z tego co mi powiedziła Peter na koncie Boniego jest 50 zł.

Posted

tigrunia napisał(a):
Allegro Bonisia http://www.allegro.pl/item429565055_bonimajeszczenadzieje_niepozwolabyjastracil.html
Mam nadzieję, że wszystko jest ok :roll:

Jeżeli mogę coś powiedzieć. Poza faktem ze wywaliło ci tło (coś źlke wkopiowałaś) to akurat najmniejszy problem.

• Nie ma na tej aukcji co sprzedajesz. Powietrze? Pisałam ci na priva wczoraj
    I pamiętaj aby dopisać co jest przedmiotem aukcji - np zdjęcie psa.
    teraz tylko módlmy się o cud, aby allegro nie przerwało aukcji, bo ma prawo jest źle wystawiona. Musi być COŚ sprzedawane. Czyli co jest PRZEDMIOTEM AUKCJI. Nie mylić z celem. Dlatego też zwróciłam ci na to uwagę.
  • Położyłaś totalnie słowa kluczowe. Tak się nie robi tytułów. Dobre na blogaska, czaty itd. Ludzie szukający np psa któremu chcą pomóc wpisują powiedz my słowo NADZIEJA - w sposób jaki tytuł napisałaś - nie znajdą.
Aukcja jeszcze się nie rozpoczęła może wprowadź poprawki. Jak będzioe już pierwszy zakup nie będziesz mogła już nic poprawić, bo automatycznie będzie blokada.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jeżeli mogę coś powiedzieć. Poza faktem ze wywaliło ci tło (coś źlke wkopiowałaś) to akurat najmniejszy problem.

• Nie ma na tej aukcji co sprzedajesz. Powietrze? Pisałam ci na priva wczoraj teraz tylko módlmy się o cud, aby allegro nie przerwało aukcji, bo ma prawo jest źle wystawiona. Musi być COŚ sprzedawane. Czyli co jest PRZEDMIOTEM AUKCJI. Nie mylić z celem. Dlatego też zwróciłam ci na to uwagę.
  • Położyłaś totalnie słowa kluczowe. Tak się nie robi tytułów. Dobre na blogaska, czaty itd. Ludzie szukający np psa któremu chcą pomóc wpisują powiedz my słowo NADZIEJA - w sposób jaki tytuł napisałaś - nie znajdą.
Aukcja jeszcze się nie rozpoczęła może wprowadź poprawki. Jak będzioe już pierwszy zakup nie będziesz mogła już nic poprawić, bo automatycznie będzie blokada.

Przecież napisałam.. przeczytaj dobrze. Jest napisane :" PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST ZDJECIE PSA" - tak jak kazałaś. Wszystko skopiowałam dokładnie tak jak mi napisałaś w mailu i tytuł też jest taki jak kazałaś tylko po prostu się nie mieścił wiec coś wykombinować musiałam. Zmienić tytuł- żadne problem. Coś jeszcze?

Posted

tigrunia napisał(a):
Przecież napisałam.. przeczytaj dobrze. Jest napisane :" PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST ZDJECIE PSA" - tak jak kazałaś. Wszystko skopiowałam dokładnie tak jak mi napisałaś w mailu i tytuł też jest taki jak kazałaś tylko po prostu się nie mieścił wiec coś wykombinować musiałam. Zmienić tytuł- żadne problem. Coś jeszcze?

Tigrunia uzgodnijmy jedno ja nic nikomu nie KAZAŁAM. Pierwszy raz ktoś moją dobrą wolę i chęć pomocy nazwałam, że KAZAŁAM. Poradziłam tylko. Nie robię problemu jeżeli ktoś poprosi i przekazuję zrobiony przeze mnie szablon. Dla dobra psiaka. Ale poczuwam sie do pomocy również. Pozdrawiam.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tigrunia uzgodnijmy jedno ja nic nikomu nie KAZAŁAM. Pierwszy raz ktoś moją dobrą wolę i chęć pomocy nazwałam, że KAZAŁAM. Poradziłam tylko. Nie robię problemu jeżeli ktoś poprosi i przekazuję zrobiony przeze mnie szablon. Dla dobra psiaka. Ale poczuwam sie do pomocy również. Pozdrawiam.

Isadora o co Ci chodzi? Przysłałaś mi mailem szablon i instrukcję. Nie wszystko wiedziałam więc wysłałam Ci PM z prośbą o pomoc i tyle. Nie rozumiem w czym widzisz problem? Aukcja jest wystawiona i pozostaje tylko mieć nadzieję, że sprzeda się jak najwięcej cegiełek.

Posted

wg mnie jest ok
pierwsza cegiełka sprzedana
tylko ze nawet jesli pojda wszystkie to problem sie nie rozwiąże
1. czas w dt dobiega końca
2. drugiego dt nie ma ds tym bardziej
3. oddanie psa do schroniska = męczarnia
więc co pozostaje robić?

Posted

Boni niestety to kosztowny pies.
Hotelik to najmarniej 300-400 zł plus karma 220 i ok 120 leki
czyli ok 650-750 zł. Kto weżmie taka odpowiedzialnośc i umieści go w hoteliku?