Cekinka13* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Czy pomoc finansowa nadal potrzebna? Jeśli tak, to ile? Quote
ewatonieja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 " Chcemy dac Boni jako drastyczny przypadek na sierpien. Jaki on jest do innych psow??? Czy jest wiadomo jaki on jest do Kotow??? Czy cos u niego nowego??? Prosze dajcie szybko znac, bo mamy juz sierpien." prosze o szybka reakcję :) Quote
Cekinka13* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie? Quote
ewatonieja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jako ze nie ma beki i nie ma gajowej to trzeba cierpliwie poczekać :razz: Quote
ewatonieja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jako ze nie ma beki i nie ma gajowej to trzeba cierpliwie poczekać :razz: Quote
wilczyca Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cekinka13* napisał(a):Czy pomoc finansowa nadal potrzebna? Jeśli tak, to ile? każdy grosz się liczy Quote
Cekinka13* Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 W takim razie proszę - bazarek m. in. dla ONka :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10613312#post10613312 Quote
beka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witam, już po urlopie :( odbieram dzis Boniego od Gajowej. Ewa jeśli chodzi o stosunek do kotów to nie mam jak sprawdzic. Jeśli chodzi o psy to z moja terrierka ok ale ona nie pozwala na poufałości, z innymi psami róznie nie ma agresji ale jest od razu pobudzony co powoduje kłapanie szczeką co nie którzy biorą za agresję. A on zawsze kłapie szczeka jak jest pobudzony... U Gajowej miał dobrze , spacerki 4 razy dziennie... już mnie sciska w dołku ze znów bedzie siedzial w kojcu cału dzień. Quote
black_cat Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 beka napisał(a):Witam, już po urlopie :( odbieram dzis Boniego od Gajowej. Ewa jeśli chodzi o stosunek do kotów to nie mam jak sprawdzic. Jeśli chodzi o psy to z moja terrierka ok ale ona nie pozwala na poufałości, z innymi psami róznie nie ma agresji ale jest od razu pobudzony co powoduje kłapanie szczeką co nie którzy biorą za agresję. A on zawsze kłapie szczeka jak jest pobudzony... U Gajowej miał dobrze , spacerki 4 razy dziennie... już mnie sciska w dołku ze znów bedzie siedzial w kojcu cału dzień. Ma dobrą opiekę, lepsze to niż nic. ;) Quote
wilczyca Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 witaj beko, tak teraz to przydał by się "urlop po urlopie" :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://www.hundehilfe-polen.de/html/aktuelles.html Boni jest w dziale psów pilnie potrzebujących pomocy :) Quote
beka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zaryzykowałam i umieściłam Boniego na działce. U Gajowej był wypuszczany 4 razy na spacerki. Nie mogłam go zamknąc w kojcu z perspektywą jednego spaceru. Póki nie ma szkoły jokoś dam radę jeżdzić na dziłke przed pracą , od września bedzie trudno ale moze do tego czasu znajdzie już dom ..???? Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To Boniemu sie zdecydowanie poprawiło :multi: ciesze się. Może zawieś tabliczke na bramie z prosbą o niedokarmianie psa bo ludziska z pewnoscia bedą żałować takiego chudzielca ... Quote
Olga132 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 *Gajowa* napisał(a):To Boniemu sie zdecydowanie poprawiło :multi: ciesze się. Może zawieś tabliczke na bramie z prosbą o niedokarmianie psa bo ludziska z pewnoscia bedą żałować takiego chudzielca ... Beka - jeszcze ktoś cię do TOZ-u zgłosi za znęcanie się nad psem;) Quote
Recommended Posts