Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bylismy pobrać krew.
Jestem troche podrapana ale co tam.
Spotkaliśmy sie z KWL i Myszą1 Poznaliśmy Lucka i Nestora z Kliniki na KOsiarzy.
Bonis przy Nestorku to jak mikrus wygląda :)

Dziś bedą wyniki badania krwi, a poniedziałek widzimy sie dr. Tęcża na Gagarina...

Wilczyca, kupale ok,
dr Monika zasugerowała żeby mu zrobic badanie kału w kierunku koksydii. Zaczynam dzis zbierać .

Mamy dobrą wiadomość. Boni waży już 24,5 kg. Czyli od momentu jak do mnie trafił to prawie 3 kg :)

Posted

A to efekty uboczne :-)
Zdjęcia 640x480 optymalizowane do ogłoszeń.

Jak ktoś chce to oryginał na mail,tylko one ważą 1MB sztuka :-)

Posted

Ja poproszę na mail zdjęcia oryginalne. Na spokojnie pojemność maila mam 600 MB (moge dać też FTPa) albo wrzuć na sendspace i daj link. Gancegal byle u mnie były oryginały.

Posted

beka napisał(a):
( ..... )

Mamy dobrą wiadomość. Boni waży już 24,5 kg. Czyli od momentu jak do mnie trafił to prawie 3 kg :)

to świetnie że Boni przybiera na wadze (powoli ale jednak). a jak wyniki wiesz coś wyszły dobre czy .... takie sobie. Boni na zdjęciach wygląda bardzo ładnie (nie patrzę na jego żeberka tylko ogólnie) ma takie ładne żywe spojrzenie to już nie ten sam pies co przedtem - smutny, zrezygnowany. Beko zrobiłaś i robisz dużo dla niego :thumbs:

Posted

wilczyca napisał(a):
Boni na zdjęciach wygląda bardzo ładnie (nie patrzę na jego żeberka tylko ogólnie) ma takie ładne żywe spojrzenie to już nie ten sam pies co przedtem - smutny, zrezygnowany. Beko zrobiłaś i robisz dużo dla niego :thumbs:

masz racje, Boni jest piekny...