Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Ktos napewno jutro pojedzie,niewiem jeszcze dokłądnie kto. Mysle ze uda sie zabrac takze tego biedaka. Poprosze jakis numer telefonu do osoby która ma odebrac psa. Będe dzwonic. Na kogo mamy wyciagnac go?
wszelkich informacji na temat Bontonka udziela ewatonieja

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to mozliwe ze ja mam udzielic wszelkich informacji?
czy pies jedzie do mnie do dt?
prosze Bekę o kontakt z ANIA NIEWIASTA 21 (503557378) W CELU PRZEKAZANIA DANYCH OSOBOWYCH,
ja wyjezdzam na 2 dni z psami do szczecina takze mnie nie bedzie na dogo
wszystko w waszych rekach

Posted

Prosze do godz 13 aby skontaktowała sie ze mna osoba która bedzie psa odbierac w Warszawie,bo ja musze wczesniej powiadomic schronisko ze pies wychodzi i dane osobowe osoby na która pies ma wyjsc. Mój numer 503557378

Posted

Dokładnie, poprosimy o adres dostawy psiaka. Godzina przybycia-jak nam wyjdze :evil_lol:. Myslę, że wyjedziemy z Łodzi ok 16.00, więc ok 18.00-18.30 powinnysmy dojechac.

Posted

beka napisał(a):
A ktorędy jedziecie?
Bedziecie jechały przez Piaseczno?

Własnie tak kombinuję, bo właśnie lepszy wjazd do Wawy jest od tej strony. Do tego prościej sie jedzie do Garncarza.

Posted

Wiecie ja nie wiem co mam powiedziec. Bylam w schronisku dzisiaj na chwile. I co po psa nikt nie przyjechal. Bylam do 16,20. Byla TV wiec kocial byl straszny. Pies wygladal dzisiaj gorzej, byl strasznie spuchniety, normalnie jak balon. Wzielam go na krotki spacer, ale nie bardzo chcial chodzic. Poprosilam lekarza, zeby go obejrzal. Powiedzial ze to wzdecie nic mu nie dal, wynikow kalu nie mial kto sprawdzic, bo TV wiec wielkie sprzatanie. Mam nadzieje ze przyjechali po niego jak ja pojechalam, bo jak on tam zostanie, to dlugo nie pociagnie :-(
Aha jak zrobilam afere o jedzenie, bo mieli mu niedawac, okazalo sie ze jest w schronisku karma dla jelitowcow. Pani mi dala. Zanioslam mu, ale ni9e chcial zjesc. Namoczylam mu to moze jak troszke zmieknie to zjadl.

Posted

Aska25 napisał(a):
Wiecie ja nie wiem co mam powiedziec. Bylam w schronisku dzisiaj na chwile. I co po psa nikt nie przyjechal. Bylam do 16,20.

O 17 przyjechała po Bontona Niewiasta 21 i Reno 2001. Są w tej chwili 30 km przed Warszawą. Onek zwymiotował im kaszą i kiełbasą... :roll: