akucha Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Łapeczka jeszcze w schronisku, ale pan cały czas w kontakcie z dziewczynami. Dziś rozmawiał z Brązową. Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dobra, czekamy... Ja jutro będę miała koteczkę, której zmarła pani. Trzeba opróżnić i opuścić mieszkanie, koteczka jest jak mebel.:-( Quote
Isabel Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Historia się powtarza, któryż to już raz zwierzęta traktowane są przez rodzinę jak niechciany spadek...:-( Quote
akucha Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Biedna koteczka, ludzie bywają podli. Pan jest zdecydowany, ale musi umówić się z Millarcką, ona opiekuje się Łapką. Trzeba zapoznać Pana z wszystkimi informacjami o kotce, przygotowac ją do transportu i wszystko co tam trzeba. Jak tylko czegoś się dowiem, zaraz napiszę Wam cioteczki ;) Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Oczekujemy tylko na dobre wiadomości, które podbudują nasz optymizm! Quote
Melanka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Moim marzeniem jest wiadomość,że Łapunia już ma dom.Oby tak się stało!!!!Widzę,że u AgnieKoty sytuacja z niechcianą kotką taka sama jak z moją Kropką-Miśką.Ach,dlaczego życie nie jest łatwiejsze....:-( Quote
Agnie Koty Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jak łapunia? Kotka ,która miała do mnie przyjść okazała się 1.5 rocznym czarnym kocurem, jakąś mieszanką i to sporą maine coona. Zanim na dobre wybudził się z narkozy został...adoptowany. Wierzcie mi, gdyby wyglądał jak szara łapeczka, ten numer by nie przeszedł. Ale i tak się cieszę. Teraz kolej na łapkę!!:lol: Quote
Melanka Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 :placz::placz::placz::placz:Niestety, niestety.....:placz::placz::placz::placz: Quote
Agnie Koty Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cicho siedzę zatem i czekam, piiii!:evil_lol: Quote
akucha Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wyszla!!!!!!!!!!!!!! [SIZE="5"]Łapka w domu!!!!! Udało się, udałooooooooooooo!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Isabel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Szczęściara z naszej Łapeczki:multi::multi::multi: Quote
Agnie Koty Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 o rany...Yes! Yes! Yes! Polecę na miau, może tam coś więcej jest....:lol: Quote
Agnie Koty Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=73840 Isabel, tam też jeszcze nie ma konkretów oprócz tej wspaniałej wiadomości, że wyszłaaaa!:lol: Quote
Isabel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dziękuję za link! Jeżeli jeszcze nic nie ma, to zerknę później. Quote
akucha Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Nic więcej nie wiem, czekam na Brązową. Aaa, wiem, że Pan przyszedł po Łakę razem ze swoją mama, myslę, że to będzie cudowny, ciepły dom :lol: Quote
Melanka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 To jest NAJWSPANIALSZA wiadomość!!!!:cunao:Cioteczki takie chwile sprawiają,że życie jest piękne!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agnie Koty Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jak z mama przyszedł to fajnie, :evil_lol: Quote
Recommended Posts