Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety mam małe pole manewru i jak psiak będzie nadal w szpitalu nie będę w stanie mogła coś więcej o nim powiedzieć......:shake:
chyba że uda mi się dorwać jakiegoś weta wtedy mogłabym sprobować czegoś się dowiedzieć.......będę działać......

Posted

Z dodzwonieniem się do schroniska jest bardzo ciężko........niestety nie dowiedziałam się niczego nowego......:shake:

Wszystko będzie wiadome jak psiak wyjdzie ze szpitala ale za ile to nastąpi to nikt nie wie.....mam nadzieję tylko na to że psiak nie zostanie wciśnięty do sporej gromady psów......

Posted

Ja również nie mogę go wziąć, choć bardzo bym chciała. Ale znajdziemy mu dom. Nie ma innej możliwości.

Cioteczki, mam kolejnego psiaka w potrzebie.
To śliczny psinek w typie charta, którego obecni właściciele chcą wywieźć na wieś, na łancuch :mad: Widziałyście charta na łańcuchu? Jeśli czegoś nie zrobimy, to będziecie miały okazję :-(. Bla-kie ma ok. 2 lat i jest uroczym, choć moim zdaniem smutnym psem. Obecnemu "państwu" :mad: juz się widać znudził. Tłumaczą się, że kłaki i wogóle, a ona jest w ciąży. Poza tym nie ma kto z nim wychodzić i generalnie on im niepotrzebny :angryy::angryy::angryy:
Zaraz dostanę jego zdjęcia, to wkleję.
Nie macie kogoś chętnego na ślicznego psiaka, potrzebującego miłości? :roll:

Posted

Margo, załóż wątek i podaj tu link.
Co się z tymi ludźmi dzieje? Moje ukochane charty nigdy nie należały do najpopularniejszych ras, a teraz jakby częściej je widzę, na ulicy, na dogo, na allegro... Takiego boomu jak yorki raczej się nie doczekają, ale ostatnią rzeczą o jakiej marzę są tabuny bezdomnych chartów w schroniskach:shake:

Posted

Rotuś, jaki masz ładny banerek Czarnusia :loveu::loveu::loveu:
Mogę też taki prosić? Ale wielkości tego co u mnie, bo mi się nie zmieści :oops: