zonia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rotek_ napisał(a):wysłałam PW do wolontariuszek z palucha Jestem:lol: Postaram się pomóc...a którego ta psina pojechała do schroniska? Czy to pies czy suka? Czy jest mały, duży , średni? Bo na zdjęciach tego nie widać... Quote
Selenga Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jeśli był w bardzo złym stanie to może trafił do szpitaliku obok schroniska na Paluchu? chyba fundacja "Animals" ma taki szpitalik, moja sunia tam byla leczona po zabraniu jej od sadysty, dopiero potem trafiła do schroniska ale to było dawno, nie wiem czy teraz też tak to wygląda Quote
magdyska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja jestem na Paluchu w schronisku w niedzielę także zobaczę jak z psiulkiem (mam nadzieję że zrobili mu zdjęcia......tak będzie łatwiej Go odnaleźć). Postaram się również zrobić mu jakieś nowe zdjęcia. Jeżeli będzie w klatce z jednym max dwoma psami to może z Nim wyjdę (chodź pod opieką mam dużą gromadkę a czas "goni"). Quote
Lemoniada Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :multi: Dzięki, dziewczyny! Jesteście Wspaniałe:Rose: Oby nasz skarbek tam był, cały, zdrowy i bezpieczny! Quote
magdyska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 niestety tu Go chyba nie ma.......to była ul.Targowa?? http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php 29.03.?? Quote
Margo05 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='zonia']Jestem:lol: Postaram się pomóc...a którego ta psina pojechała do schroniska? Czy to pies czy suka? Czy jest mały, duży , średni? Bo na zdjęciach tego nie widać... Kochane, bardzo Wam dziękuję :loveu: Zonia, piesek był zabrany w piątek 29.03.2008 r. My byliśmy tak koło 17,30 więc podejrzewam, że koło 18-19 został zabrany. Jest czarny cały, raczej pies, choć głowy nie dam. Nie chciałam go straszyć podchodząc zbyt blisko... Raczej taki większy średni. Mam nadzieję, że się znajdzie :roll: Quote
morisowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 na stronie Palucha go nie ma, bo tam fotki ostatnie z 27.03. :roll: Jak nie zapomne, to jutro spojrzę na wydruki u nich, no i spytam, czy taki przyjechał. Quote
justynaz87 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 w niedzielę jak byłyśmy na Paluchu to pracownicy w biurze adopcji rozmawiali o psie z Targowej (zapamiętałam bo mieszkam nie daleko), słyszałam, że on był spod sklepu. Później jeden z nich się pytał czy to na pewno z Targowej ale nie wiem o co chodziło czy szukali numeru czy ktoś się o niego pytał, czy co? Szkoda że nie dowiedziałam się o tym wcześniej to bym się zapytała co z nim (jeżeli to on). Ale może to dobry znak że o nim rozmawiali bo będą Go kojarzyć. Będziemy w schronie dopiero w niedzielę, jak by co możemy spytać. Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Pytajcie kochane, pytajcie :loveu: Ja mam nadzieję, że Czarnusiowi nic nie jest. Był w sklepie przy Targowej róg Ząbkowska (koło sklepu z meblam, kiedyś tam był duży spożywczy Prażanka). Na stronie go nie widzę :-( Quote
rotek_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 margo moze jakies imie bys mu nadała.... w schroniskach czesto jest tak ze pies jest tylko numerkiem... Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 rotek_ napisał(a):margo moze jakies imie bys mu nadała.... w schroniskach czesto jest tak ze pies jest tylko numerkiem... Rotuś, jakoś tak o nim myślę "Czarnuś". Nie wiem czy to dobre imię dla psa, ale mimo swojej wielkosci On był taki delikatny... Quote
zonia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na stronie znalazłam to: Zdjęcie się nie otwiera...czy opis pasuje?:razz: [FONT=verdana]ID: 0803/08/P Gatunek: PIES [ MIESZANIEC ] [ samiec ] Masc: czarna końcówki łap białe, biały ktawat Waga: 10,000 Skad: SM z Solidarności / Targowej A to jeszcze inny pies...(wstawiłam 2opisy różnych psów bo nie wiem który pasuje...) [/FONT] I jeszcze inny pies:(ale to jest z 28.3.08....)(Nie pomyliły Wam się dni...?:diabloti:) Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Zonia, strzel mnie w mój pusty łeb :mad: Oczywiście, że 28.03.08. Ja spojrzałam na datę z 1 postu, a pisałam go po północy!!! Ale nie zauważyliśmy białego krawata ani białych końcówek łap... Ale wygląda jak Czarnuś!!! Wiadomo co z nim? Quote
Margo05 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ZDlatego sam opis nam nie pasował. Ale patrząc na zdjęcie to ON!!! Quote
LittleMy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czyli jest na kwarantannie ! tak smutno wyglada... ale przynajmniej stoi ! Quote
rotek_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zonia postaraj się zrobic lepsze fotki Czarnusiowi teraz przynajmniej wiemy ze jest.... szukamy domu Quote
Margo05 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Musimy się dowiedzieć w jakim jest wieku i czy nic m u nie jest... Quote
rotek_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 przede wszystkim trzeba się dowiedzieć jaki jest charakter psa... będziemy go ogłaszać Quote
magdyska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jeżeli pies jest na kwarantannie to nie można z Nim wyjść......:shake:.......nie wiem czy opiekunowie określą Jego charakter (zależy którzy....). Quote
magdyska25 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 rotek_ napisał(a):magdyskaz prosze zrob co tylko możliwe oczywiście postaram się dowiedzieć jak najwięcej ale nie wiem czy będzie mógł wyjść.....poza tym (jak już pisałam) ledwo zdążam wyjść ze swoją "gromadą"....a schronisko niestety tylko do 16....:roll: Mam nadzieję że połączymy siły z innymi wolontariuszkami i uda się.... Jeżeli już będzie określony charakter pieska (chodź wiem że po jednym spacerze nie można wszystkiego przewidzieć) to mam nadzieję że pomożecie w ogłaszaniu Go aby jak najszybciej znalazł dom.....najlepiej od razu po kwarantannie.... Quote
Margo05 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Nie mogę nic obiecać, ale może w sobotę udałoby mi się pojechgać na Paluch. Magdyska25 Ty skąd jeździsz? I koło której? Może mogłabym z Tobą? Quote
Recommended Posts