fona Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='brazowa1']150 zł "z Fibi" idzie w takim razie na Nuke z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110653 wiec jakbys Fono mogla sterylke Nuki wspomoc,byloby super.Ja dokladam brakujace 20 zl.Jej nr ewidencyjny to 72/08 i zakladam dzis nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111786 oj, dopiero przeczytalam mam teraz 105 zl tyle mam wyslac czy 80//// Quote
brazowa1 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 rowne 100 wysłac :) rowniusieńkie.I styknie na Nuke :)AAAAAAAAAAAAAAAAA jak fajnie! Suczka Huczka czuje sie dobrze.Jak ja lubie widok psa w kołnierzu! Quote
Lemoniada Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 brazowa1 napisał(a): Suczka Huczka czuje sie dobrze.Jak ja lubie widok psa w kołnierzu! To tak jak ja widok kota w klatce-łapce:lol: Wspaniała robota, dziewczyny! :thumbs: Quote
brazowa1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Huczka w lampionie.Zobaczcie,jaki to "jamnik":evil_lol: Quote
Betbet Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 piekny, piękny jamnik! i taki zupełnie niejamnikowaty:evil_lol: prawie jak rasowy nierodowodowy;p Quote
brazowa1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nuka czarno-biała ma sterylke wyznaczona na poniedziekl przyszlego tygodnia. Quote
fona Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 nie śpimy, sterylizujemy!!! u mnie kapota, mam tylko 11 zł... --------------------------------------------------- jak Nuka? Quote
brazowa1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 a u mnie,ho-ho-ho! ja sie oblowilam w czasie ostatnich sterylkowych bazarkow...:) 50 zl markofix wplacil bezposrednio w schronie,kwit KP wypisany na sterylki kotow,Millarca cos tam powyznaczała. Ponka1 wplacila 50 zl,(licytowala za 37! :):multi: 12 zl potem 20 zl od Deedee77 (bezbazarkowo) 20 zl za koci brelok. Nuka czuje sie dobrze,mam fotke,ale to juz jutro.Dzis przemywalam jej blizne,wyglada bardzo dobrze.Kolejny nasz dogomaniacki sukces! Quote
brazowa1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 WOW! Pucko! ale zaszalałas :) a to fotka z wczoraj.Nuka czuje sie dobrze,w ogole nie interesuje sie blizna,generalnie oddaje sie swojemu ulubionemu zajeciu-lezeniu.To pies-cielak.Nawet kołnierz jej nie irytuje.W czasie ogladania brzuszka-super,zero zniecierpliwienia.Teraz szybko dom dla niej,bo jest tego warta. Dzieki Ciotki :loveu: Quote
fona Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 ona chyba ze msutku jest tym cielakiem niestety... Quote
brazowa1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 nie.To nie jest pies depresyjny.Jest odwazna i otwarta wobec ludzi.Ale ja widze w niej domieszke setera,a one sa takie "leżakujace",gdy nie ma nic do interesujacego do roboty.Nawet u siebie na wybiegu,Nuka lezy na podeście. Quote
brazowa1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 betbet wpłacila 50 zl w schronisku,na KP,wiec doliczamy do naszej puli :) :) :) Quote
fona Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 mi jakies grosze wpadna na kosmetykowym bazarku Quote
brazowa1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 sa dwie propozycje-Lukrecja,nowa astka,biala,mloda i Trejsi 8mioletnia suczka.Ja bym byla za astka.. Quote
Betbet Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja tez bym byla za astka. ile mamy? przepraszam, ze nic wiecej nie poweidzialam o tej wplacie ale chcialam jakos tak sie pozegnac z sopociakami po swojemu:( zbieram tutaj intensywnie fanty na bazarki, na razie pracuje calymi dniami, dopiero weszlam do omu, ale jak juz uzbieram to zrobie bazarek! Quote
brazowa1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 jutro zabiore wyciag z banku i napisze,co kto:) i dzis doszlo 20 zl wpłacone na KP przez Deedee :) duzo mamy :) z astka moze byc ten problem,ze poty co dostaje zastrzyki na alergie.Ale sie zapytam. Quote
Betbet Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no ja caly czas zyje w przekonaniu ze to co dostaje do łapki jak wpłacam to KP-pokwitowanie:) Quote
deedee77 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wpłacone przeze mnie ale od pani kosmetyczki:) A dziś dostałam od jednej pani nutradyl 1 op. dla sopociaków:) Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 wiec tak-suka astka odpada,poniewaz prawdopodobnie odbierze ja wlasciciel-wyjechal do pracy,a Milke zostawil u rodzicow,ktorzy ochoczo pozbyli sie suki.Oby odebral... ale nie martwmy sie-znowu przyszly dwie suki do nas... Mamy do wyboru:Grete,Trejsi,Karelke (nowa,mloda histeryczna),chcialabym wybor omowic z Millarca,ktora suke ona by widziała. Suczka Helga (mc asta z owczarem),wysterylizowana dzieki Wam ,zostala wyadoptowana.Suka poszla do pilnowania,miejsce sprawdzone,szukali wlasnie duzej suki ,koniecznie wysterylizowanej,bo juz maja psa-owczarka.Ja bardzo sie ciesze,ze suka właśnie do tego sie nadawała i z ta mysla byla sterylizowana.Helga poszla w świat,ale szczeniat od niej juz miec nie bedziemy:) Quote
Recommended Posts